ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Status
Not open for further replies.
To πού γίνονται(όταν γίνονται ) oι συγκεντρώσεις είναι κριτήριο τού να γίνει θελκτικότερο τό Σωματείο??
Ε νά γίνονται στήν Βιέννη δυό φορές το χρόνο τότε.:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ε νά γίνονται στήν Βιέννη δυό φορές το χρόνο τότε.:flipout::flipout:

και γιατί να μη γίνονται στο Lugano?
έχει κατι ωραία ξενοδοχειάκια....du lac γιά συνέδρεια κλπ..

απλά Σπύρο, επειδή το ποστ του Ντοκ έχει ένα point , μου γεννήθηκε
η απορία σχετικά με τις Γ.Σ......
και μου φαίνεται παράξενο ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μια Γ.Σ
μέσω διαδικτύου

μέσω διαδικτύου

γιατί βρε Κώστα, ένα απλό θέμα συζητάμε και γίνεται του κουτρούλη ο γάμος...
πού να είχαμε και 10 θέματα ΗΔ, και 15 ομιλητές, δευτερομιλητές και ψηφοφορίες....

:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

μέσω διαδικτύου

Παρότι αναρμόδιος,καθότι μή-νομικός,απόσα έχουν λεχθεί δεν υπάρχει αντίστοιχη νομολογία.
Θάταν ευχής έργο να γινόταν κάτι τέτοιο,πού όμως νάταν και νομότυπο ώστε να μην αμφισβητούνται οι αποφάσεις από κάποιον πού πιθανώς θάχε μειοψηφίσει.

Ηρθαμε από τον καφέ με τον Μάκη. Ο Μάκης είναι καλά ...

Στον ισχύοντα ΑΚ που προβλέπει τα περί σωματείου δεν γίνεται λόγος για ηλεκτρονικές ΓΣ .

Από την άλλη , στην διάταξη του άρθρου 97 προβλέπεται πως αν όλα τα μέλη συναινέσουν εγγράφως σε ορισμένη πρόταση, μπορεί να ληφθεί απόφαση και χωρίς συνέλευση των μελών. Αυτό ενδεχομένως θα άνοιγε τον δρόμο στην πραγματοποίηση ΓΣ διαδικτυακώς ( χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος ότι έχει επιχειρηθεί κάτι τέτοιο ) για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις τουλάχιστον ομοφωνίας , αλλά θα έπρεπε να λυθούν και προβλήματα ταυτοποίησης της ηλεκτρονικής υπογραφής με το πρόσωπο που φαίνεται ότι αντιστοιχεί σ' αυτή ( χάκεμα υπογραφής / λογαριασμού κλπ ) .

Χρειάζεται περαιτέρω έρευνα.

Last edited:
Πιστεύω πως αυτό που γίνεται εδώ, είναι κουβέντα για την κουβέντα.
Οπως το βλέπω εγώ, υπάρχουν 2 κατηγορίες ...λουομένων: αυτοί που κάθονται στην παραλία, χαζεύουν, πίνουν τον καφέ τους και ρωτάνε κάθε τόσο τους άλλους αν "είναι κρύο το νερό" και αυτοί που κάνουν βουτιά για να δούν οι ίδιοι, από πρώτο χέρι.
Κάθε ένσταση ή αμφιβολία από μέρους οποιουδήποτε φυσικά και είναι δεκτή αλλά πιστεύω πως όσοι μπήκαμε, μπήκαμε για φέτος: η πόρτα πρέπει να κλείσει.
Εγγραφές πρέπει να γίνονται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κάθε χρόνο, πχ κάθε Σεπτέμβρη - ή ό τι άλλο αποφασισθεί. Από κεί και πέρα, όποιος δεν μπήκε, έχει όλο το χρόνο μπροστά του να το ξανασκεφθεί μέχρι την επόμενη χρονιά. Αν δεν θέλει, κανείς δεν θα του το επιβάλλει με το ζόρι.
Δεν βλέπω που οδηγεί όλο αυτό το κουβεντολόϊ διανθισμένο με διάφορες "μπηχτές", άλλοτε κρυφές κι άλλοτε προφανείς και ξεκάθαρα αρθρωμένες. Εμένα έχει αρχίσει να με κουράζει και γι αυτούς που μπαίνουν στον κόπο να απαντούν, πιστεύω πως πρέπει να είναι αρκετά ψυχοφθόρο.
Ακρως Προσωπική άποψη φυσικά.

Last edited:
Εγω Κωστα Λ. θα ελεγα οτι το θεμα εχει αρχισει να εχει μεγαλο ενδιαφερον , σε σημειο που παει και για "καρφιτσωμα".

Καλημερα !

Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Εγω Κωστα Λ. θα ελεγα οτι το θεμα εχει αρχισει να εχει μεγαλο ενδιαφερον , σε σημειο που παει και για "καρφιτσωμα".

Καλημερα !

κρίμα που δεν είσαι μαζί μας να το εισηγηθείς.
καλή σου μέρα κι εσένα :ernaehrung004:

Μόνη λύση είναι τα έσοδα από καταχωρήσεις.
Αυτές ως γνωστόν έρχονται με hits. Αν τα hits δρομολογηθούν αλλού...-bye-

Εγω παντως θεωρω προσβλητικο να αντιμετωπιζομαι σαν hit και οχι σαν οντοτητα.

Οπουδηποτε και αν συμμετεχω.......και κυριως οταν θεωρω οτι η παρεα ειναι το παν και γι´αυτην ειναι που περνω περισσοτερες ωρες απο το φυσιολογικο μαζι της.

Αυτα φυσικα ειναι η δικη μου οπτικη του θεματος....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

κρίμα που δεν είσαι μαζί μας να το εισηγηθείς.
καλή σου μέρα κι εσένα :ernaehrung004:

Τι να εισηγηθω?
Αμα διαβασεις ολο το θεμα Κωστα, οπως επισης και το αλλο θεμα "περι στηριξης του σωματειου", δεν θα βγαλεις ακρη. Τουλαχιστον εγω δεν εβγαλα.

Θα περιμενω λιγο ακομα μπας και βγαλω, γιατι αποτι φαινεται υπαρχει αποσταση στις αποψεις και στους στοχους. Ακομα και στα μελη του σωματειου.

Για αρχη θα προσπαθησω να καταλαβω αν μελος του φορουμ σημαινει μελος η "χιτ-τζενερειτορ", και μετα θα παω παρακατω......:grinning-smiley-043

Πάντως εγώ στο σχολείο είχα μερικούς δασκάλους που
ακόμα και καραμπινάτο λάθος να κάνανε …..δεν
το παραδεχόταν ποτέ ,ήταν θέμα prestige !

Status
Not open for further replies.