Το κάθε τι μπορεί να φαίνεται λογικό ανάλογα με την βάση που το στήνεις.
...
Ετσι έχουν τα πράγματα.Ας μην γκρινιάζουμε λοιπόν,για πράγματα που απολαμβάνουμε δωρεάν,χάρις τους κόπους και τις θυσίες άλλων.
Επειδή είχα ποστάρει ακριβώς πριν από το δικό σου θεωρώ άτυπα ότι απευθύνεσαι κυρίως στα όσα εκεί λέω αν και δεν αναφέρεσαι κυριολεκτικά σε εμένα.
Η μόνη "γκρίνια" μου έχει να κάνει με αυτό που λες κι εσύ. Ότι άλλο είναι το σωματείο και άλλο το φόρουμ! Πράγματι άλλο είναι ή καλύτερα άλλο θα έπρεπε να είναι. Γιατί κατά τη γνώμη μου δεν είναι και τόσο άλλο στην πράξη.
Αν η επιθυμία "του να είναι τελείως άλλο" ήταν ζωντανή, πιστεύω ότι θα έπρεπε να μην είχαν καμία σχέση διοικητικά τα άτομα του σωματίου με τα άτομα του φόρουμ. Όχι να μη συμμετείχαν καθόλου βέβαια. Προς Θεού, να συμμετείχαν όπως όλοι μας όμως. Ισότιμα!
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί θα πρέπει να έχουν κάποια ιδιαίτερη θέση στο φόρουμ όσοι είναι ιδρυτικά μέλη στο σωματείο ή αντίστροφα. Και αυτό το λέω γιατί λόγω της όποιας ιδιαίτερης θέσης τους και στο φόρουμ, πιθανά να κρίνουν καταστάσεις με βάση το συμφέρον του όποιου σωματείου τους
(βλέπε διαφημίσεις κ.λ.π.) που στο κάτω κάτω καμία σχέση δεν έχουν τα συντριπτικά περισσότερα απλά μέλη του φόρουμ.
Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός αλλά εγώ π.χ. που
προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχω καμία έκδηλη επιθυμία να γίνω μέλος του Χ σωματίου, οφείλω να
μη προβάλω άλλα φόρουμς εδώ μέσα
(όχι ότι είχα τέτοιο σκοπό αλλά μπορεί και να τύχαινε), με το "φόβο" κάποιων μη και γίνουν ανταγωνιστικά και χάσει έσοδα το σωμτείο τους που εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό ανεξάρτητα αν συντηρεί και το φόρουμ.
Με λίγα λόγια, "περιπλέκοντε" τα πράγματα με τρόπο που δε βοηθά το φόρουμ που ενδιαφέρει και την πληοψιφία των ενεργών μελών του.