Ερωτήσεις για τους OS NINO+ και OS NINO Pro...

hitech444

New member
27 January 2009
34
Καλησπέρα,
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει manual για αυτούς τους 2. Θεώρησαν μάλλον ότι επειδή είναι Ε2 είναι προφανείς οι δυνατότητές τους.... αλλά υπάρχουν και οι νέοι όπως εγώ.
Στο παρασύνθημα λοιπόν: Τι παραπάνω έχει ο ΝΙΝΟ Pro απο τον ΝΙΝΟ+; Yποστήριξη multi-stream μόνο (τι είναι αυτό;) IPTV υποστηρίζουν και οι 2, αυτό το ξέρω απο παλιότερη ερώτησή μου.
Με τον browser τι γίνεται; Μπορείς να πηγαίνεις ελεύθερα σε όποιο site και να βλέπεις τις σελίδες όπως σε ενα computer; και να σου παίζει και τυχόν video που έχουν μέσα; Υπάρχουν και sites που δεν εμφανίζονται καλά; Οσο αφορά το browsing θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και ενα παλαιότερο android box (Android 6.0) ή έστω ενα νεώτερο version ίσως;

Ο Nino Pro έχει υποστήριξη DVB-S2X που τον κάνει πιο "future-proof".
Επί του παρόντος δεν είναι κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα αυτό.
Κατά τα άλλα σύμφωνα με όσα specs δίνει η Edision είναι... ίδιοι.

Κανένας browser android/enigma δεν είναι σαν του υπολογιστή. Πάντα κάτι θα υπάρχει που δεν θα παίζει/δείχνει. Αν θες αυτή τη δουλειά στην TV, παίρνεις ένα mini PC.

• Like
Reactions: hitech444
Καλησπέρα σας.Πήρα σήμερα τον OS mini+....χωρίς κάποια εμπειρία σε τέτοιου είδους δέκτες.Δεν μπόρεσα ούτε τις βασικές ρυθμίσεις να ολοκληρώσω,και σε κάποιο σημείο πάτησα για αναβάθμιση λογισμικού.Έδειχνε πρόοδο της αναβάθμισης κι εκεί ξαφνικά γίνεται διακοπή ρεύματος!!!Μετά από λίγο που ήρθε ανάβω τον δέκτη και παραμένει στο λογότυπο....δεν προχωρά.Τι κάνω σ'αυτή την περίπτωση?