Ερωτήσεις περι dream

mcstefan7

New member
18 November 2009
66
Καλησπέρα,
Είμαι εντελως άσχετος με αυτα τα θέματα.Διαβάζοντας απο το διαδίκτυο αρκετά άρθρα έλαβα μια ενημέρωση αλλα θα ήθελα οι "ειδική" να απαντήσουν στις ερωτήσεις μου.
Είμαι νόμιμος κάτοχος νοβα (ν5 (μετα την αναβαθμιση)) και θέλω να κάνω οικιακό card sharing.
Αυτό γίνεται έχοντας ως βάση τον panasat?
Για δεύτερο έλγα για dreambox HD800 αλλα λόγο την μειωμένη τιμή τους και η επίλυση των προβλημάτων με οθών προς αυτή τη μερία.Ποιον κλώνο μου προτείνεται?
Για το card sharing τι χρειάζομαι?
ενοω να μ δώσεται λινκ με τα πράγματα που χρειάζομαι...
Για card splitter θέλω αυτόν http://www.ebuy-shops.gr/product_info.php?products_id=2221 ,ποιος είναι καλός LNB(με 2πλο πιστεύω είμαι οκ)?
Τι άλλο χρειάζομαι??

ΜΕ κλώνο γιέται να κάνεις broadcasting??(enoeite elleu8eris tileorasisi kai oxi nova)

με το πατατασατ δεν νομιζω οτι πραγματοποιηται sharing...
για κλωνους δεν γνωριζω...

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις περι dream

Peite re pedia....

Σαν τι να πούμε δηλαδή;
Αλήθεια πιστεύεις ότι μπορούμε να σου πούμε εδώ αναλυτικά πως θα κάνεις κάτι που "ακροβατεί" μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας; Δεν ζητάς λύση για συγκεκριμένο πρόβλημα, ζητάς αναλυτικό οδηγό...

Εν πάσει περιπτώσει, κάνε ένα ψάξιμο στο φόρουμ, έχουν δωθεί απαντήσεις κατά καιρούς σε θέματα που απασχολούν και εσένα...

Ναί Αλλά πράγματι είναι δυνατόν να παίξουν κάρτες NOVA σε οποιονδήποτε μη ΝΟVA δέκτη

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις περι dream

Ναί Αλλά πράγματι είναι δυνατόν να παίξουν κάρτες NOVA σε οποιονδήποτε μη ΝΟVA δέκτη

Φυσικά και γίνεται αυτό. Αλοίμονο αν δεν γινόταν. Μόνος περιορισμός είναι να μην έχεις "παντρεμένη" κάρτα με το δέκτη που σου έδωσε η nova...

O mcstefan7 ρωτάει άλλο πράγμα όμως...

διμφιλ.

Λές για παντρεμένη κάρτα αλλά δεν έχω εμπειρία με Νοva. Εγώ είχα την εντύπωση ότι όλες οι κάρτες σήμερα είναι παντρεμένες = λειτουργούν μόνο με το δέκτη της εταιρείας.

Πές ότι πάω σε κατάστημα Multichoice /Nova σήμερα (και θα πάω) και τους λέω ότι θέλω κάρτα NOVA full pack.

Θα μου απαντήσουν ότι πρέπει να πάρω το πακέττο με κάρτα και δέκτη μαζί και ότι δεν γίνεται μόνο κάρτα.

Η κάρτα αυτή θα δουλέυει σε Dreambox η άλλα συστήματα ; Φαντάζομαι όχι γιατί σήμερα η Νοva εκδίδει κάρτες που δουλεύουν μόνο με τον δέκτη τους.

?
Θ.
:huh2: