Ερωτήσεις περι PS3

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
Καλημέρα σε όλους!

Οι ερωτήσεις μου αφορούν άπαντες PS3 gurus, θα είμαι σύντομος, και αφορούν το κατα ένα PS3 με linux μπορεί να με καλύψει αντί HTPC.

PS3 & linux

1. Μπορω με wifi να μπώ στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού μου? (internet,shared folders κτλ) Θα βλέπω τα μοιρασμένα folder του pc μου?

2. Μπορώ να ακούσω streamed σταθμους(aac συνήθως) όπως κάνω τωρα με το winamp?

3. Μπορώ να δω τις HD και μη ταινίες μου? (divx, xvid, h.264, wmv). Μπορώ να έχω και ελληνικούς υπότιτλους?

4. τι γίνεται με το overscan και το desktop του linux σε hdmi? υπάρχει κάποιο compensation ή σου τρώει το μισό desktop?

5. Είναι stable? η θα είμαι με το reset στο χέρι?

αυτααααααααααα -bye-

Καταρχήν δεν θεωρώ ότι το ps3 μπορεί να αντικαταστήσει κατά 100% ένα htpc, τουλάχιστον στην παρούσα μορφή του. Το linux πολύ καλό μεν αλλά έχει περιορισμούς.

Καλημέρα σε όλους!

Οι ερωτήσεις μου αφορούν άπαντες PS3 gurus, θα είμαι σύντομος, και αφορούν το κατα ένα PS3 με linux μπορεί να με καλύψει αντί HTPC.

PS3 & linux

1. Μπορω με wifi να μπώ στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού μου? (internet,shared folders κτλ) Θα βλέπω τα μοιρασμένα folder του pc μου?

Ναι μπορείς με την έκδοση 5.1 του YDL Linux.

2. Μπορώ να ακούσω streamed σταθμους(aac συνήθως) όπως κάνω τωρα με το winamp?

Δεν έχω δοκιμάσει. Ότι υποστηρίζει όμως το VLC το παίζει, οπότε νομίζω θα είσαι οκ.

3. Μπορώ να δω τις HD και μη ταινίες μου? (divx, xvid, h.264, wmv). Μπορώ να έχω και ελληνικούς υπότιτλους?

Μέσω των VLC & Mplayer έχω δοκιμάσει με ενσύρματο δίκτυο και είδα μια χαρά τα 720p αρχεία μου όπως κ κάποια divx(lost/rome επεισόδεια demo) με υπότιτλους. Από εκεί κ πάνω κάνει κοψίματα.

4. τι γίνεται με το overscan και το desktop του linux σε hdmi? υπάρχει κάποιο compensation ή σου τρώει το μισό desktop?

Όταν το πρωτοεγκαθιστάς σε βάζει κατευθείαν στα 720p με μαύρο πλαίσιο γύρω-γύρω. Μπορείς να αλλάξεις σε 720p full screen εύκολα. Μεγαλύτερη ανάλυση μόνο αν υποστηρίζει η τηλ σου κ μόνο αν την καταλαβαίνει το linux.

5. Είναι stable? η θα είμαι με το reset στο χέρι?

Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ.

αυτααααααααααα -bye-

-bye-

Επανέρχομαι σαν κάτοχος αυτή τη φορά...

1. YDL ή xubuntu?

2. Τα ελληνικά στον ενσωματωμένο browser γιατί να βιάζει έτσι?