Ερωτήσεις προς χρήστες IPAD

NiKa

AVClub Addicted Member
11 June 2008
2,487
Αξιότιμοι,

μπήκα στο τριπάκι να τσιμπήσω το νο 2 αλλά θα ήθελα τις εμπειρίες σας:

α) Κείμενο. Μπορώ να διαβάσω εύκολα?. Χρειάζεται πολλές φορές να διαβάσω (λόγω δουλειάς) και θα ήθελα να ξέρω αν είναι ευδιάκριτο το διάβασμα στο Ipad... (σε σχέση με το Kindle?)

β) Γράψιμο. Δε μιλάω να κάνω εργασία στο Word αλλά για αποστολή - λήψη mails ή γράψιμο σε forum... Το virtual πληκτρολόγιο είναι εύχρηστο?

Αυτά προς το παρόν....

α) Δεν ειναι Kindle (e-ink) αλλα μια χαρα ευδιάκριτο ειναι

β) Μια χαρα για τη δουλεια που το θες

:)

Αν μπορεις , πηγαινε σ ενα μαγαζι να το δοκιμασεις.... κανεις δε μπορει να σου ακριβως αυτο που θες.

Υπαρχει σε πολλα μερη, Public, Plaisio Κλπ.

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις προς χρήστες IPAD

α) Δεν ειναι Kindle (e-ink) αλλα μια χαρα ευδιάκριτο ειναι

β) Μια χαρα για τη δουλεια που το θες

:)

Πολύωρο διάβασμα είναι εφικτό ή κουραστικό???

γι αυτό δεν μπορώ να στηριχθώ σε προσωπική επαφή μαζί του...

Last edited:
Φιλε μου, αυτα που ρωτας ειναι εντελως υποκειμενικα...

Εγω ας πουμε καθομαι μπροστα σε οθονη υπολογιστη 12-16 ωρες την ημερα τουλαχιστον, χωρις ιδιαιτερα προβληματα !!!

Η γυναικα μου , 1-2 και παραπονιεται συνεχως.... που να βγαλεις ακρη ?

Φιλε μου, αυτα που ρωτας ειναι εντελως υποκειμενικα...

Εγω ας πουμε καθομαι μπροστα σε οθονη υπολογιστη 12-16 ωρες την ημερα τουλαχιστον, χωρις ιδιαιτερα προβληματα !!!

Η γυναικα μου , 1-2 και παραπονιεται συνεχως.... που να βγαλεις ακρη ?

Σωστό το επιχείρημά σου....

το εικονικο πληκτρολογιο στο iphone ειναι μια χαρα αλλα στο ipad που προσπαθησα λιγο ...

χμ ...

το εικονικο πληκτρολογιο στο iphone ειναι μια χαρα αλλα στο ipad που προσπαθησα λιγο ...

χμ ...
πλακα κανεις :flipout:

Υποθετω οτι αυτο που εννοει ο φιλος, στο οποιο και συμφωνω, ειναι οτι στο iphone ισως βολευει ότι μπορεις να πληκτρολογησεις με το ενα χερι (ενω το ipad δεν ειναι τοσο μεγαλο για να βολευει ''full'' με 2 χερια....)

Υποθετω οτι αυτο που εννοει ο φιλος, στο οποιο και συμφωνω, ειναι οτι στο iphone ισως βολευει ότι μπορεις να πληκτρολογησεις με το ενα χερι (ενω το ipad δεν ειναι τοσο μεγαλο για να βολευει ''full'' με 2 χερια....)

ναι ...

κατανοητότατο...