ερωτησεις σχετικα με ultra hd

Liakos193

New member
30 January 2015
2
Καλησπέρα, αγόρασα την ue55hu7500l απο τον Κωτσοβολο και τωρα πρωτες μερες που την δοκιμαζω εχω κανει καποιοες παρατηρησεις και ελπιζω να με βοηθησετε.
1.καποιες φορες κολαει και δεν εμφανιζεται ο ηχος και χρειάζεται να της κανω μια επανεκκίνηση ,
2.δημιουργειται ενας θόρυβος στην εικονα αλλα εχω την εντύπωση οτι ειναι απο την ευκρίνεια και αν την κατεβασω διορθώνεται,
3.βλεπω τωρα αγωνα στο nerit hd και σε πολλες σκηνες διακρινω μια θολούρα και σαν να εμφανιζει pixel.
4.στο xbox one εβαλα το assassins creed και καποιες σκηνες με νιωθω οτι δεν μπορει να πιασει η τηλεόραση την ταχύτητα της αλλαγης σκηνης και με ζαλίσει.
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.
ΥΓ. Μεχρι στιγμης δεν με εχει εντυπωσιασει η εικονα της.

Καλησπέρα, αγόρασα την ue55hu7500l απο τον Κωτσοβολο και τωρα πρωτες μερες που την δοκιμαζω εχω κανει καποιοες παρατηρησεις και ελπιζω να με βοηθησετε.
1.καποιες φορες κολαει και δεν εμφανιζεται ο ηχος και χρειάζεται να της κανω μια επανεκκίνηση ,
2.δημιουργειται ενας θόρυβος στην εικονα αλλα εχω την εντύπωση οτι ειναι απο την ευκρίνεια και αν την κατεβασω διορθώνεται,
3.βλεπω τωρα αγωνα στο nerit hd και σε πολλες σκηνες διακρινω μια θολούρα και σαν να εμφανιζει pixel.
4.στο xbox one εβαλα το assassins creed και καποιες σκηνες με νιωθω οτι δεν μπορει να πιασει η τηλεόραση την ταχύτητα της αλλαγης σκηνης και με ζαλίσει.
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.
ΥΓ. Μεχρι στιγμης δεν με εχει εντυπωσιασει η εικονα της.
Το πρώτο με τον ήχο δε φαίνεται φυσιολογικό και μοιάζει με πρόβλημα, επικοινώνησε με το μαγαζί που την αγόρασες για αλλαγή διότι πέρα από αυτό που είναι πρόβλημα, τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ αναμενόμενα. Είναι πολύ καλή αυτή η τηλεόραση αλλά κάνει τα γνωστά προβλήματα που έχουν όλες οι UHD όταν δε παίζουν υλικό 4Κ αλλά FullHD και πιο κάτω ακόμα ανάλυσης που εκεί γίνονται ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Με προσεκτικές ρυθμίσεις διορθώνεται το πράγμα αλλά μη περιμένεις θεαματική αλλαγή, πάντα κάτι θα σου φταίει όταν δε βλέπεις 4Κ υλικό, αλλά και που να το βρεις ακόμα;
Στη Θέση σου αν είχα ακόμα DOA ( δηλαδή δεν έχουν περάσει 14 μέρες , συνήθως τόσο είναι, από την ημέρα αγοράς ) εκμεταλλευόμενος και το πρόβλημα με τον ήχο, θα τη πήγαινα πίσω και θα έπαιρνα μια πολύ καλή FullHD , όπως είναι η απλή Η7000.

Απάντηση: Re: ερωτησεις σχετικα με ultra hd

Στη Θέση σου αν είχα ακόμα DOA ( δηλαδή δεν έχουν περάσει 14 μέρες , συνήθως τόσο είναι, από την ημέρα αγοράς ) εκμεταλλευόμενος και το πρόβλημα με τον ήχο, θα τη πήγαινα πίσω και θα έπαιρνα μια πολύ καλή FullHD , όπως είναι η απλή Η7000.
Aκριβως, τι πατε και αγοραζετε uhd, αφου δεν υπαρχει ουτε υλικο, ουτε κανενας τηλεοπτικος διαυλος, εκπεμπει σ'αυτη την αναλυση.