Ερωτήσεις...

Status
Not open for further replies.

PLUTON

Established Member
27 September 2007
100
Αγαπητοί φίλοι έχω μια σειρά ερωτήσεων =

1. Εχω καταλήξει στην αγορά του Drobo S. Ποιός είναι ο γρηγορότερος τρόπος σύνδεσης με το HTPC μου? Μέσω USB , eSATA ή FireWire , και γιατί ?
2. Ο δίσκος Caviar Green στα 2TB , είναι πολύ καλός σαν επιλογή (απο πλευράς επιδόσεων εννοώ)? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303613
3. Εάν συνδέσω το media player μου (πχ το WDLIVE που έχω τώρα) πάνω του μέσω της usb θύρας του , θα το αναγνωρίσει το media player το Drobo σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο? Εάν ναι , μπορεί να γίνει αυτό ταυτόχρονα με την σύνδεση του Drobo μέσω eSata , με το HTPC?
4. Εάν γενικά συνδεθεί ο media player μεσω θύρας USB με το HTPC , θα δεί τους σκληρούς του HTPC?

Ευχαριστώ ... και ελπίζω να μην σας μπέρδεψα με τις ερωτήσεις μου...-bye-

Αγαπητοί φίλοι έχω μια σειρά ερωτήσεων =

1. Εχω καταλήξει στην αγορά του Drobo S. Ποιός είναι ο γρηγορότερος τρόπος σύνδεσης με το HTPC μου? Μέσω USB , eSATA ή FireWire , και γιατί ?
2. Ο δίσκος Caviar Green στα 2TB , είναι πολύ καλός σαν επιλογή (απο πλευράς επιδόσεων εννοώ)? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303613
3. Εάν συνδέσω το media player μου (πχ το WDLIVE που έχω τώρα) πάνω του μέσω της usb θύρας του , θα το αναγνωρίσει το media player το Drobo σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο? Εάν ναι , μπορεί να γίνει αυτό ταυτόχρονα με την σύνδεση του Drobo μέσω eSata , με το HTPC?
4. Εάν γενικά συνδεθεί ο media player μεσω θύρας USB με το HTPC , θα δεί τους σκληρούς του HTPC?

Ευχαριστώ ... και ελπίζω να μην σας μπέρδεψα με τις ερωτήσεις μου...-bye-

1. Ε-sata (είναι σαν να είναι συνδεδεμένος ο δίσκος κατευθείαν πάνω στη μητρική)
2. Οι Green γενικά δε φημίζονται για τις επιδόσεις τους αλλά για την ήσυχη και κρύα λειτουργία τους. Για αποθήκη ταινιών μάλλον είναι ότι πρέπει. Έχω τον αντίστοιχο δίσκο σε 1.5 ΤΒ σε εξωτερικό κουτί και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
3. Ναι για το πρώτο σκέλος - Για το δεύτερο σκέλος: Με ΗΤPC & WDlive ταυτόχρονα ανοιχτά μάλλον μύλος θα γίνει..... Αν είναι μόνο ένα ανοιχτό κάθε φορά λογικά γίνεται.
4. Πως θα γίνει αυτή η σύνδεση? και τα δύο έχουν USB-A βύσμα λογικά... υπάρχει τέτοιο καλώδιο???? αλλά και να υπήρχε δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση....

2. Για Storage δεν θες green. Δες τα spec του drobo. Συνήθως τα stoage κάνουν μόνα τους το power managment, οπότε παίρνεις 7200 rpm.

3b. Δες τα spec του drobo. Σε ότι έχει παίσει στα χέρια μου τα spec λένε "Μην τολμήσεις και το κάνεις" μέσες άκρες.

4. Δεν γίνετε σίγουρα γιατί η σύνδεση είναι slave (μόνο το PC βλέπει το media player).

Status
Not open for further replies.