ερωτηση αν αξιζει

nimits

Established Member
26 October 2007
237
Θεσσαλονικη
παιδια καλησπερα

Καταρχην σας χρωσταω ενα review για το mac pro που απεκτησα σχετικα προσφατα.Το ειχα ξεκινησει και θα το ολοκληρωσω σχετικα συντομα οποτε θα το δειτε και ανεβασμενο.

Προς το παρον θα ηθελα να ρωτησω το εξης:
εχω ενα macbook και το mac pro.Στο σαλονι οταν βρισκομαι για να εργαστω ή για ψυχαγωγια(internet,movies,music) αναγκαζομαι να εχω ανοιχτο το macbook για αρκετες ωρες.Σκεφτομουν να αγορασω ενα mac mini (εδω θελω και βοηθεια για ποια εκδοση απο τις 2)μιας και εχω καπου μια παραπεταμενη μια οθονη για να κανω τη δουλεια μου χωρις να ταλαιπωρω το macbook.Τι λετε να κανω:Αξιζει η αγορα του mac mini(Φυσικα ενα mac παντα αξιζει);
Αν εχετε διαφορετικες προτασεις παρακαλω να τις παραθεσετε

Δηλαδή θα έχεις 3 Mac στο σπίτι? Λίγο υπερβολή δεν είναι? Απο το ένα δε μπορείς να εργάζεσαι ταυτόχρονα, να σερφάρεις και να βλέπεις και ταινίες στη τηλεόρασή σου? Οι 2Χδιπλοπύρηνοι επεξεργαστές γι´ αυτό βγήκαν...

Πάντως στις 14 Οκτωβρίου βγαίνουν οι νέοι Macbook και Macbook Pro. Γύρω στο 1,5 κιλό θα είναι (Macbook), γρηγορότεροι και στην ίδια σχεδόν τιμή με τους σημερινούς. Περίμενε!

Πράγματι δεν ξέρω αν αξίζει να αγοράσεις ένα ακόμα μήλο...αφού έχεις το φορητό, τι να το κάνεις το μίνι ; Αγόρασε ένα καλώδιο για σύνδεση με την τηλ σου, πάρε κ ένα πληκτρολόγιο/ποντίκι κ συνδεσέ τα όλα το φορητό σου κ θα είσαι σούπερ για το σαλόνι.

η άλλη λύση είναι να ανταλλάξεις το macbook με ένα mac-mini...

by the way... εκείνο το καφεδάκι θα το πιούμε αύριο που είμαι άνετα από χρόνο??

Last edited:
παιδια καλησπερα

Καταρχην σας χρωσταω ενα review για το mac pro που απεκτησα σχετικα προσφατα.Το ειχα ξεκινησει και θα το ολοκληρωσω σχετικα συντομα οποτε θα το δειτε και ανεβασμενο.

Καλορίζικο! Αναμένουμε το review!

Aπό κει και πέρα το macbook δεν μασάει..Ταλαιπώρα το όσο θες.Ειδικά αν το χρησιμοποιείς και για media center, έχει καλύτερη κάρτα γραφικών(αν είναι το 2.2 και άνω) από το mini και καλύτερη cpu (αν είναι το 2.16 και άνω).
Καλύτερα να επενδύσεις σε έξτρα ραμ αν δεν έχεις βάλει ήδη, ή αργότερα σε δεύτερη μπαταρία.