Eρωτηση-βοηθεια.

Re: Απάντηση: Eρωτηση-βοηθεια.

Υπαρχει και αλλος ενας κατοχος του που εχει το ιδιο θεμα. Υπομονη και διαβασμα.
Εως και αδυνατον.Δε τα καταφερνω καθολου καλα σε αυτα και δεν μιλαω και καλα Αγγλικα.

Re: Απάντηση: Re: Eρωτηση-βοηθεια.

Αν μιλας σε μενα, οχι δεν ελαβα.
Kαλημερα ,δεν τα παω καλα με το λαμπ τοπ,αλλα ενταξει,ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει σαν μελος ακομα καποιος.Ευχαριστω πολυ.

Τελικα το συστημα στηθηκε,καλιμπραριστηκε,με το μικροφωνο σε 8 σημεια,εγειναν καποιες αλλαγες καλωδιων,και ειναι ετοιμο(με την πολυτιμη βοηθεια καποιων φιλων).Ο ντενον δινει ρεστα.
Το ολο αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο!!Εντασεις,καθαροτητα σε ολες τις σταθμες και ακαριαια χτυπηματα σε ολο το σωμα.Αργησα λιγο αλλα τα καταφερα.

Last edited:
Δεν ξερω να ανεβαζω φωτο και γενικα ειμαι ψιλοασχετος με τα πι-σι,εαν θελει καποιο εμπειρο μελος -φιλος που να ξερει το αντικειμενο ευχαριστως εαν μπορει και θελει να ερθει σπιτι μου να το ακουσει να τραβηξει και φωτο,και να τις ανεβασει.
Και επιπλεον να παραθεσει και τις εντυπωσεις του.

Οκ σου εχω στειλει με π.μ τα τηλ μου.Οταν μπορεσεις επικοινωνησε μαζι μου,σε ευχαριστω πολυ.

Σημερα περασε απο το σπιτι ο φιλος και μελος του AVCLUB,Ανδρεας Οικονομιδης.
Ακουσαμε λιγο το συστημα γιατι επρεπε να φυγω.Ο Ανδρεας πηρε μια μικρη ιδεα απο την ακουστικη του συστηματος και ανανεωσαμε το ραντεβου για το αλλο Σαββατο.
Ανδρεα το γαλακτομπουρεκο ηταν απαικτο,και μεχρι που γυρισα ηταν ζεστο.
Ανδρεα μου ευχαριστω πολυ για εστω αυτη την λιγη παρεα σου,και επιφυλασομαι για το αλλο Σαββατο.
(Εαν θελεις μπορεις να γραψεις εστω κατι για αυτην την ολιγολεπτη ακροαση,θετικο η και αρνητικο δεν παρεξηγουμαι).

Αντώνη τώρα το είδα ότι πόσταρες...

Λοιπόν το σύστημα είναι πραγματικά super !! Παρότι το ακούσαμε κρύο και για περίπου είκοσι λεπτά, η δύναμη, η σκηνή που έστηνε και η αληθοφάνεια ήταν πραγματικά απίστευτες.

Αρνητικό σημείο, η απίστευτη κόμπλα που έγινε και δεν πήγα το σωστό Σάββατο, αλλά το προηγούμενο, οπότε έκατσα λίγο - αφού οι άνθρωποι ειχαν κανονίσει να βγούνε - και λόγω αυτού του γεγονότος δεν έφαγα και το περίφημο γαλακτομπούρεκο..... :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Eρωτηση-βοηθεια.

Λοιπόν το σύστημα είναι πραγματικά super !! Παρότι το ακούσαμε κρύο και για περίπου είκοσι λεπτά, η δύναμη, η σκηνή που έστηνε και η αληθοφάνεια ήταν πραγματικά απίστευτες.

Αρνητικό σημείο, η απίστευτη κόμπλα που έγινε και δεν πήγα το σωστό Σάββατο, αλλά το προηγούμενο, οπότε έκατσα λίγο - αφού οι άνθρωποι ειχαν κανονίσει να βγούνε - και λόγω αυτού του γεγονότος δεν έφαγα και το περίφημο γαλακτομπούρεκο..... :BDGBGDB55:

Κάνε υπομονή και θα ανέβει παρουσίαση μέσα στην βδομάδα.

Aνδρεα επιφυλασομαι,για κερασμα και ακροαση.Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
Ο Βασιλης ηρθε το Σαββατο,και τον ευχαριστω πολυ,τραβηξε φωτο και ακουσαμε το συστημα.
Εν αναμονη λοιπον των εντυπωσεων και των φωτο.-bye-

Απάντηση: Re: Eρωτηση-βοηθεια.

Aνδρεα επιφυλασομαι,για κερασμα και ακροαση.Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
Ο Βασιλης ηρθε το Σαββατο,και τον ευχαριστω πολυ,τραβηξε φωτο και ακουσαμε το συστημα.
Εν αναμονη λοιπον των εντυπωσεων και των φωτο.-bye-

Έχω ένα προβληματάκι με το ανέβασμα των φώτο και γι'αυτο έχουμε μια μικρή καθυστέρηση (μέχρι τώρα ένουν ανέβει μονο καμια 20αρια). Μέσα στην βδομάδα θα γίνει η παρουσίαση.

ΥΓ. Η ακρόαση ελπίζω να επαναληφθεί. Μου έχει δημιουργηθεί μια απορία και θα ήθελα να κάνουμε μια δοκιμή σε κάτι.