ερωτηση χαζου στην κυριολεξια..

g_kourk

Senior Member
30 January 2012
379
παιδια γεια σας,

εχω μια ερωτηση που θα φανει χαζη στους ποιο πολλους.
το media player moy ειναι ενα καλο laptop για την εποχη του (2008) με μεγιστη αναλυση οθονης στα 1600χ1080.
με αυτο κανω streaming τις ταινεις και εχω βαλει καπτροτισμο οθονης στην τηλεοραση (η οποια ειναι high definition) και βλεπω τις ταινειες μου.
το ερωτημα ειναι το εξης.
ενω κανω streaming απο site τις ταινειες σε ποιοτητα high definition 1920x1080 τελικα τι βλεπω?
βλεπω το maximum του laptop 1600χ1080 η high definition 1920x1080?
ευχαριστω...!!

η εξοδος της καρτας γραφικων,τι σου λεει;
η τιβι παντως δεν προκειται να παιξει σε μεγαλυτερη αναλυση απ'αυτη που μπορει,δηλαδη θα το μετατρεψει σε 1920Χ1080.

λακη, το pc εχει 2 τετοιες καρτες γραφικων σε διαταξη sli.

PCI Express x16
Graphics Engine NVIDIA GeForce 8600M GT
Core Clock 475 MHz
RAMDAC 400 MHz Hz
Max Resolution 2560 x 1600 at 60 Hz
Max Resolution Details DVI: 2560 x 1600 at 60 Hz / VGA: 2048 x 1536 at 85Hz
Max Monitors Supported 2
API Supported DirectX 10, OpenGL 2.1
ManufacturerNvidia
MEMORY
Technology GDDR3
Effective Clock Speed 1.4 GHz Hz
Bus Width 128-bit
VIDEO INPUT
Digital Video Format HDTV, MPEG-2
SYSTEM REQUIREMENTS
OS Required Microsoft Windows Vista
MISCELLANEOUS
Software Included Drivers & Utilities
Microsoft Certifications Certified for Windows Vista
Supported Windows 7 Features Windows Media Center
GENERAL
ManufacturerNvidia
PREMIER BRANDS ON CNET

δεν εννοω αυτο,πατα δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας,στη συνεχεια ανλυση οθονης,θα δεις οτι γραφει ''αναλυση οθονης'',εκει μπορεις ν'αλλαξεις τις τιμες.

παιδια γεια σας,

εχω μια ερωτηση που θα φανει χαζη στους ποιο πολλους.
το media player moy ειναι ενα καλο laptop για την εποχη του (2008) με μεγιστη αναλυση οθονης στα 1600χ1080.
με αυτο κανω streaming τις ταινεις και εχω βαλει καπτροτισμο οθονης στην τηλεοραση (η οποια ειναι high definition) και βλεπω τις ταινειες μου.
το ερωτημα ειναι το εξης.
ενω κανω streaming απο site τις ταινειες σε ποιοτητα high definition 1920x1080 τελικα τι βλεπω?
βλεπω το maximum του laptop 1600χ1080 η high definition 1920x1080?
ευχαριστω...!!

Φαίνεται να τα έχεις μπερδέψει λίγο...
Όταν κάνεις αναπαραγωγή της οθόνης στην τηλεόραση [δηλαδή βλέπεις ακριβώς αυτό που προβάλει το λαπτοπ κάθε στιγμή],τότε η ανάλυση που θα πάρεις θα είναι ίδια με την ανάλυση του λάπτοπ,δε πα να χεις Ultra Hd tv! Στην περίπτωσή σου είναι το 1600χ1080.Αυτό θα πάρεις και στην τηλεόραση φίλε :/
Όταν τώρα παίζεις ταινίες από usb,τότε αν το περιεχόμενο της ταινίας είναι full Hd και η τηλεόραση το υποστηρίζει το full Hd,τότε θα την απολαύσεις σε Full Hd :AFADF0:

Όταν συνδέεις μια τηλεόραση ή μόνιτορ σε laptop τότε στις επιλογές οθόνης τoυ driver της κάρτας γραφικών (nvidia control panel στην προκειμένη περίπτωση) βλέπεις 2 οθόνες. Μια του laptop και μια της τηλεόρασης. Πάς στην τηλεόραση και επιλέγεις την 1920 χ 1080. Επίσης με συνδυασμό πλήκτρων fn + κάποιο από τα F (Αυτό που συνήθως έχει κάποια οθόνη επάνω) μπορείς να έχεις εικόνα στην οθόνη του laptop και στην τηλεόραση ή μόνο στην τηλεόραση και η οθόνη του laptop να είναι σβηστή. Kάθε οθόνη θα έχει τη δική της native ανάλυση το laptop 1600 χ 1080 και η τηλεόραση 1920 x 1080.

Vas χωρίς να θέλω να σε διορθώσω,όταν κάνεις αναπαραγωγή της οθόνης στην τηλεόραση [κλώνος],τότε παίρνεις την ανάλυση της υπάρχουσας οθόνης.
Όταν την έχεις σαν επέκταση,τότε συμβαίνει αυτό που λες [ότι δηλαδή η καθεμιά έχει την ανάλυσή της]...
Δες και εδώ http://www.pcsteps.gr/16417-σύνδεση-laptop-με-τηλεόραση/

Vas χωρίς να θέλω να σε διορθώσω,όταν κάνεις αναπαραγωγή της οθόνης στην τηλεόραση [κλώνος],τότε παίρνεις την ανάλυση της υπάρχουσας οθόνης.
Όταν την έχεις σαν επέκταση,τότε συμβαίνει αυτό που λες [ότι δηλαδή η καθεμιά έχει την ανάλυσή της]...
Δες και εδώ http://www.pcsteps.gr/16417-σύνδεση-laptop-με-τηλεόραση/

Σε windows 7, με window key + p μπορεις να διαλεξεις projector only και ετσι δινει σημα μονο στην 2η οθονη που εχουμε συνδεδεμενη. Ετσι μπορει να παει μεχρι τη μεγιστη αναλυση που υποστηριζει ο συνδυασμος καρτα γραφικων/τηλεοραση. Αυτος ειναι ο πιο σωστος, διοτι πετυχαινεις και τη μεγιστη αποδοση απο την καρτα γραφικων, που εχει να προβαλλει πανω μονο σε μια οθονη. Σε duplicate και extended desktop χανεις αποδοση. Αυτα νομιζω εννοουσε και ο vas.