ερωτηση γα αλλαγη ενισχυτη

iwantyou

New member
25 March 2008
13
κερατσινι
χαιρετω το forum...μια ερωτηση παρακαλω...θελω να αλλαξω ενισχυτη(εχω τον yamaha rx-v2700) για να ακουω τα νεα forma ηχου,και θελω αν μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει να παω στον pioneer vsx-919,onkyo tx-sr607 η καποιον παρομοιο που ισως μου υποδειξετε.Τα ηχεια ειναι klipsch rf-82.H χρηση ειναι 90% ταινιες και sky hd και το budget γυρω στα 600Ε.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ευχαριστω για την απαντηση.Μια απορια...Η διαφορα του vsx1019 με το 919 ειναι μια επιπλεον εξοδος hdmi και καλυτερο video upscaling απο αναλογικα σηματα.Αξιζει η διαφορα των 200Ε?

Re: Απάντηση: ερωτηση γα αλλαγη ενισχυτη

Ευχαριστω για την απαντηση.Μια απορια...Η διαφορα του vsx1019 με το 919 ειναι μια επιπλεον εξοδος hdmi και καλυτερο video upscaling απο αναλογικα σηματα.Αξιζει η διαφορα των 200Ε?

O 919 δεν έχει scaler αλλά μόνο converter. Μπορεί να μετατρέψει τα αναλογικά σήματα σε ψηφιακά και να τα παραδώσει από την HDMI αλλά δεν μπορεί να "αυξήσει" την ανάλυση όπως ο 1019.

χαιρετω το forum...μια ερωτηση παρακαλω...θελω να αλλαξω ενισχυτη(εχω τον yamaha rx-v2700) για να ακουω τα νεα forma ηχου,και θελω αν μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει να παω στον pioneer vsx-919,onkyo tx-sr607 η καποιον παρομοιο που ισως μου υποδειξετε.Τα ηχεια ειναι klipsch rf-82.H χρηση ειναι 90% ταινιες και sky hd και το budget γυρω στα 600Ε.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Με 622 ευρω πηρα τον ONKYO TX-SR707 απο Γερμανια και συγκεκριμενα απο εδω http://schlauershoppen.de/ τον περιμενω αρχες της εβδομαδος.Για ριξε μια ματια.

Τον έχει 719 χωρίς τα μεταφορικά. Ζήτησες καλύτερη τιμή;

Εβαλα 579 στο start livecheck και μου εδωσε 587,92+34,90=622,82 τοσο απλα,
και να σκεφτεις οτι η προσφορα που μου εκαναν μεσω email μερικες ημερες πριν ηταν 609 ευρω.
Τον τσιμπησα χωρις δευτερη κουβεντα,κριμα που ο 807 δεν υπηρχε διαθεσιμος σε μικρο χρονικο διαστημα γιατι εκει πηγαινα,αλλα νομιζω και με αυτον θα ειμαι μια χαρα.

Εβαλα 579 στο start livecheck και μου εδωσε 587,92+34,90=622,82 τοσο απλα,
και να σκεφτεις οτι η προσφορα που μου εκαναν μεσω email μερικες ημερες πριν ηταν 609 ευρω.
Τον τσιμπησα χωρις δευτερη κουβεντα,κριμα που ο 807 δεν υπηρχε διαθεσιμος σε μικρο χρονικο διαστημα γιατι εκει πηγαινα,αλλα νομιζω και με αυτον θα ειμαι μια χαρα.

Την τιμή 579€ την έβαλες τυχαία ή την βρήκες σε κάποιο άλλο κατάστημα; επίσης για το μοντέλο 807 & 607 δεν έχει την αντίστοιχη επιλογή για Start Livecheck.

Την τιμή 579 την έβαλες τυχαία ή την βρήκες σε κάποιο άλλο κατάστημα; επίσης για το μοντέλο 807 & 607 δεν έχει την αντίστοιχη επιλογή για Start Livecheck.

Εβαλα την ποιο φτηνη τιμη που βρηκα στο idealo.de.