Απάντηση: Re: Ερώτηση για αγορά ενισχυτή Home Theater
το ενεργο υπογουφερ εχει την συνδεση των ηχειων πανω του.
κανονικα δεν θα πρεπει τα ηχεια να πανε απανω στον ραδιοενισχυτη να συνδεθουν?
εχω στο μυαλο μου να διαθεσω κανα 200αρι για τον ενισχυτη περιπου
Mισο λεπτο γιατι εχουμε αρχισει να μπερδευομαστε (τουλαχιστον εγω)
Βασιζομενος στην παραπανω προταση σου, σου ειπα οτι μαλλον η πλακετα τροφοδοσιας ειναι μεσα στο sub.
Ομως κατεβαζοντας τοσο το manual οσο και καποιες φωτο του samsung , αν και δεν βρηκα φωτο απο την πισω οψη του sub για να δω τι εχει και τι δεν εχει, βλεπω μια φωτο του samsung οπου δειχνει ολες τις συνδεσεις των ηχειων να φευγουν απο πανω του και οχι απο το sub για να πανε στα ηχεια δορυφορους οπως ανεφερες.!
Βρηκα λαθος φωτο αλλου μοντελου. ?
Αν ειναι η φωτο σωστη, τοτε η εισοδος aux που εχει το sub, μαλλον ειναι το σημα που παιρνει για να παιξει αυτο και μονο.
(ενω αν ειχε αυτο το ενισχυτικο επανω του, θα υποθεταμε οτι η aux ειναι μια εισοδος γραμμης για να συνδεθει κι καποια αλλη συσκευη/ Player.!
Oποτε οσον αφορα και τα creative ηχεια σου που εχεις, αν ολοι οι εξοδοι ηχειων στο samsung ειναι επανω στη συσκευη/φετα και οχι στο sub, τοτε δεν καταλαβαινω τι ρωτας.
Να συνδεσεις τα ηχειακια creative επανω στο samsung. ? Aφου χαλασε οπως λες.!
Αν παλι εξακολουθω να μην εχω καταλαβει τιποτε , πες μας η βγαλε μια φωτο απο το sub και δειξε μας τι εισοδους/εξοδους εχει επανω του.!
Τελικα, τα καλωδια απο τα ηχεια (surround, left/right, κεντρικο) που πανε. ? Απο τα ηχεια στην μοναδα samsung ή στο subwoofer. ?
Υ.Γ.
Στο creative inspire συστηματακι,
οντως η πλακετα τροφοδοσιας/ενισχυσης ειναι μεσα στο subwoofer και τα ηχεια ενωνονται επανω του, οπως συμβαινει σε ολα συνηθως τα pc 5.1 συστηματακια.
Στην περιπτωση του samsung ομως φαινεται οτι το sub δεν εχει τιποτε μεσα του, ειναι ενα απλο παθητικο sub.