Ερώτηση για αγορά προβολέα

Ultralord

Senior Member
26 April 2010
420
Καλησπερα, σκεφτομαι μαζι με μια καινουργια τηλεοραση να προβω σε αγορα και προβολεα μαζι με πανι το οποιο θα μαζευετε..

δεν γνωριζω παρα πολλα σε αυτον τον τομεα και ηθελα να ρωτησω τι προβολεα θα χρειαστω για να βλεπω απο τα 3,2m και τι πανι.. η χρηση θα ειναι κυριως ταινιες 3D και full hd.. μπορει καποιος να βοηθησει? και να εχει δοκιμασει και να κανω το μικρο μου cinema?:P

Re: ερωτηση για αγορα προβολεα

Από τα 3.2 μέτρα μπορείς να ανοίξεις 100+ ίντσες. Σε τι ποσό σκοπεύεις να κινηθείς για την αγορά προβολέα και πανιού???

Ένας entry level 1080p / 3D οικονομικός προβολέας πιχι είναι αυτός

http://www.skroutz.gr/s/5488677/BenQ-W1070.html

και σε οθόνες υπάρχουν αρκετές επιλογές τόσο σε χειροκίνητες όσο και ηλεκτροκίνητες

Επίσης φαντάζομαι υπάρχει κάποιο ηχοσύστημα 5.1 για τον ήχο.

ερωτηση για αγορα προβολεα

ευχαριστω για την απαντηση.. νεο σπιτι ειναι και ναι εχουν βγει για ιχια και μπορω να κανω παραμετροποιηση γιατι σκεφτομαι 7.1 για ηχο στα χρηματα σκεφτομαι κατι στα 400-500 για προβολεα και αλλα 100-200 για πανι.. δεν ξερω αν φτανουν τα χρηματα αλλα το σκεφτομαι ακομα απλα να βλεπεις 3d και ταινιες και να καθηλωνεσε.. :)

υγ: τωρα ειδα το λινκ.. και αυτος ειναι ο φθηνοτερος ωχ.. φανταζομαι...

Re: ερωτηση για αγορα προβολεα

... και εγω τον benqw1070 εχω (αυτον που σου προτεινε ο vas_papavas ) και ειμαι ευχαριστημενος 100% για τα χρηματα που εδωσα!!! Επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες και εγω προσπαθουσα να κρατησω το κοστος προβολεα/πανιου κατω απο 1000ευρω. Στο τελος μου στοιχισε ακριβως τοσο. Αλλα δεν το μετανιωσα. απο LCD τηλεοραση των 1000ευρω παντως ειναι πολυ καλυτερος ο προβολεας/πανι...ακομα και αν ειναι καποιος οικονομικος οπως ο benqw1070.

εχετε να προτείνεται καταστήματα που μπορουμε να δούμε να παίζει live ο W1070, και εχετε υποψιν που μπορούμε να τους προμηθευτούμε σε καλύτερη τιμή, που να πάμε για πάνι; κτλπ; διοτι ειναι λιγο περίεργο διαβαζω σε κατι review οτι καποιοι τους είχαν πάρει πριν κανα 2 χρόνια.. (διοτι είναι κ σχετικά παλιο μοντέλο) 700 ευρώ.. και σήμερα δνε το βρίσκεις πουθενά κάτω απο 850 :(

παρε τους τηλεφωνο με την σειρα (αυτους που τον πουλανε) εχεις την τυχη να εισαι Αθηνα και ολο και καποιος θα τον εχει στημενο. Για την τιμη ομως...