Καλησπέρα!
Τον τελευταίο καιρό, ενώ είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους φακούς μου, μου έχει μπει το μικρόβιο να τους αλλάξω πάλι.. τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου....
Οι φακοί που δουλεύω με τη ΝΕΧ είναι
α) Carl Zeiss Distagon 28mm f2.8 Contax/Yashica mount
β) Carl Zeiss Planar T* 50mm f1.7 Contax/Yashica mount
γ) Carl Zeiss Sonnar T* 135mm f2.9 Contax/Yashica mount
δ) Sigma 19mm f2.8 EX DN
Η σκέψη που με τριγυρίζει τελευταία είναι να τους πουλήσω όλους και να αγοράσω τον sony zeiss vario-tessar t* 1670z
Κάποιος που να έχει χρησιμποιήσει τον φακό ή κάποιους από αυτούς που έχω τι θα με συμβούλευε? Με ενδιαφέρει περισσότερο από άποψη ποιότητας φωτογραφιών. Δε θέλω να πάει η συζήτηση στο αν είναι καλύτερο το auto focus από το manual focus κλπ.
Αξίζει τον κόπο? Ή αν το κάνω θα μετανοιώσω μετά?
Τον τελευταίο καιρό, ενώ είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους φακούς μου, μου έχει μπει το μικρόβιο να τους αλλάξω πάλι.. τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου....
Οι φακοί που δουλεύω με τη ΝΕΧ είναι
α) Carl Zeiss Distagon 28mm f2.8 Contax/Yashica mount
β) Carl Zeiss Planar T* 50mm f1.7 Contax/Yashica mount
γ) Carl Zeiss Sonnar T* 135mm f2.9 Contax/Yashica mount
δ) Sigma 19mm f2.8 EX DN
Η σκέψη που με τριγυρίζει τελευταία είναι να τους πουλήσω όλους και να αγοράσω τον sony zeiss vario-tessar t* 1670z
Κάποιος που να έχει χρησιμποιήσει τον φακό ή κάποιους από αυτούς που έχω τι θα με συμβούλευε? Με ενδιαφέρει περισσότερο από άποψη ποιότητας φωτογραφιών. Δε θέλω να πάει η συζήτηση στο αν είναι καλύτερο το auto focus από το manual focus κλπ.
Αξίζει τον κόπο? Ή αν το κάνω θα μετανοιώσω μετά?
Last edited by a moderator: