Ερώτηση για alsat

stavros_

AVClub Enthusiast
12 January 2008
944
Έχει κάποιος αγοράσει οτιδήποτε από το e-shop του alsat.co.uk? Ρωτάω για να τσεκάρω την αξιοπιστία του συγκεκριμένου επειδή θέλω να κάνω μια παραγγελία και να μην κλαίω τα λεφτά μου μετά.

Αγγλικο ειναι το φορουμ και το μαγαζι βρισκεται στην Αγγλια,επισης.Οτι εχω παρει εχει ερθει σε 3 μερες.Αντε 4 το πολυ.Αρκει αυτο που θα παραγγειλεις να υπαρχει.Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Τελικά την έκανα την παραγγελία και μου είπαν 3-5 εργάσιμες. Μάλλον δεν θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως giannikos

Μαγαζι ειναι φιλε που λειτουργει και ιντερνετικα.Εδω βρισκεται.

84 Willesden Lane Kilburn, London England United Kingdom NW6 7TA

Το ανησυχητικό είναι οτι από τη στιγμή που τους πλήρωσα, δεν μου απαντούσαν στα mail που τους έστελνα ρωτώντας τους τη φάση στην οποία βρίσκεται η παραγγελία μου (κοινώς, αν τα στείλανε). Γι' αυτό και τους πήρα τηλέφωνο οπότε μου είπαν πως η παραγγελία μου έχει σταλεί και επίσης μου επανέλαβαν οτι θέλει 3-5 εργάσιμες να έρθει Ελλάδα. Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα, αλλά η στάση αυτή με ενόχλησε. Μου θυμίζει ελληνικό μικρομάγαζο.

Το ανησυχητικό είναι οτι από τη στιγμή που τους πλήρωσα, δεν μου απαντούσαν στα mail που τους έστελνα ρωτώντας τους τη φάση στην οποία βρίσκεται η παραγγελία μου (κοινώς, αν τα στείλανε). Γι' αυτό και τους πήρα τηλέφωνο οπότε μου είπαν πως η παραγγελία μου έχει σταλεί και επίσης μου επανέλαβαν οτι θέλει 3-5 εργάσιμες να έρθει Ελλάδα. Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα, αλλά η στάση αυτή με ενόχλησε. Μου θυμίζει ελληνικό μικρομάγαζο.

Το σημαντικοτερο ειναι να παραγγελνεις κατι, και χωρις πολλα πολλα, μετα απο 3-4 μερες ,να σου ερχεται.Απο παλια που ημουν απλο μελος, γιατι δεν το γραφω αυτο γι αυτον τον σκοπο, οτι ειχα παραγγειλει ετσι ειχε γινει.
Παρεπιπτοντος ,σημερα παραλαβα μια HD τηλεοραση που ειχα παραγγειλει πριν 3 βδομαδες, απο Ελλαδα.Προκειται για μια LG και η καθυστερηση οφειλεται στην αντιπροσωπεια, οπως μου ειπαν.

Έχω αγοράσει αρκετά πράγματα απο το συγκεκριμμένο κατάστημα (διάφορες καρτούλες, Infinity programmer, κλπ) και πάντα έρχονται μέσα σε διάστημα 3-5 ημερών!
Στα δε e-mails δεν είναι τόσο πρόθυμοι παρά μόνο όταν απαντούν στην παραγγελία αρχικά (κόστος, κλπ)

Δεν υπαρχει χρονος.Τους ρωτησα.Παντως ποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Όλα οκ τελικά παιδιά. Τα πράγματα ήρθαν σήμερα και τα παρέλαβα από το ταχυδρομείο της περιοχής μου. Δουλεύουν 100%.