ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟ

SONATH

New member
21 September 2012
15
ψαχνω να βρω ενα μικρο φακο edc o οποιος να ειναι οσο γινεται με περισσοτερα λουμεν και να αξιζει.eagletac d25lc2 mini xp g S2 50 δολλαρια αυτον εχω βαλει στο ματι.ο οποιος εχει 343 otf δεν ξερω βεβαια με ποιον τυπο μπαταριας αλλα φανταζομαι με μια aw 18650 ισως να βγαζει περισσοτερο.Αξιζει η υπαρχει κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα?ευχαριστω εκ των προτερων.

o eagletac d25lc2 βγαζει λιγοτερα, ψαξε τις παρουσιασεις μου τον ειχα βαλει σε ενα συγκριτικο, δε μπορω να σου στειλω λινκ ειμαι απο ταμπλετ. ωραιος φακος, ωστοσο προσεξε οι aw δε παιζουν με δαυτον, σου προτεινω και εγω τον s10, αν θες 18650 παρε τον νεο jetbeam ddc20!

Παντως περιμενα για να πω την αληθεια να μου ειχατε προτεινει καποιους αλλους φακους, το λεω βεβαια καλοπροαιρετα.Τι εννοω λεγοντας αυτο περιμενα π.χ να μου λεγατε sunwayman v11r,Niteye EYE10 εφοσον προταθηκε ο jetbeam ddc20 που ειναι ανεβασμενη η τιμη του.Οσο για πιο χαμηλη τιμη περιμενα καποιον nitecore explorer-mtc καποιον quark αντι για olight s10 και palight.
Εrgotelis ο eagletac d25lc2 clicky παιζει aw ετσι δεν ειναι?και αν εχω καταλαβει ειναι πολυ καλυτερος απο τον eagletac d25lc2 και ισως απο τις καλυτερες επιλογες οπως και πιο ακριβος.
Ο olight s10 πρεπει να ειναι παρα πολυ καλη επιλογη,διαβαζοντας γι αυτον παιρνει καλα σχολια.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Να σου πω την αληθεια εγω δε θα σου προτεινα κανένα από αυτούς που είπες! ο ddc20 πάει 66 δολλάρια αν τον παζαρέψετε από ebay, από αυτόν που τον εχει 70! Νομίζω πως αξίζει σαν φακός, θα σας πω σε μια εβδομάδα περισσότερα. ο S10 αξίζει, στο λέω από πρώτο χέρι. Ο sunwayman&niteye έχουν PWM με δαχτυλίδι, όσο βολικό και αν είναι το δαχτυλίδι, ε´γω δε θα ξαναγόραζα φακό με τεχνολογία pwm στο κύκλωμά του. Αν θες κάτι με δαχτυλίδι και άπειρα επίπεδα, να το δούμε να σου προτείνουμε και άλλους.
Τους nitecore, παρόλο που φαίνονται καταπληκτικοί, δε τους εμπιστεύομαι πλέον, μετά από αυτά που κάνανε στα nitecore ec series. Ακομη και οι ΜΤ, εχουν ψεύτικα specs, μη γραμμικά κυκλώματα, πολύ μούφα ρε παιδί μου, δλδ η fenix/4sevens που γράφουν πραγματικά νούμερα είναι κορόιδα?!
Και οι eagletac έχουν λίγο τζιμπιμένα νούμερα, αν σου αρέσει ο d25lc2, γιατί δε πας για fenix PD32 S2 στα σίγουρα? όσο για το αν παίζουν οι AW στους clicky πρέπει να το ψάξω!