ερωτηση για ασυρματο συστημα

alfa156

New member
7 December 2007
34
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,υπαρχει ασυρματο πομπος που να συνδεσω την εξοδο του ενισχυτη μου και να στειλω το σημα στα πισω ηχειa του home theatre για να μην γεμισω το σπιτι καλωδια?
μου ειπε ο τεχνικος που συνδεσε την τηλεοραση μου οτι εχει ενα συστημα η Philips τετοιο αλλα εγω δενβρηκα τιποτα στο site της..
εχω δει τετοια συστηματα που αναμεταδηδουν σημα προενισχυσης,αλλα σημα ισχυος δεν εχω δει κατι ακομα.γνωριζει κανεις κατι?

Re: Απάντηση: ερωτηση για ασυρματο συστημα

ΕΧΕΙ Η ΣΟΝΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ!ΤΑ ΠΙΣΩ ΗΧΕΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ!
file moy σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα θελω μονο το κυκλωμα γιατι εχω παρει καλα ηχεια και αυτα θελω να κανω ασυρματα..
δεν μπορει να μην υπαρχει κατι σχετικο ρε γαμτ.ψαχνω αλλα δενε χω βρει κατι μεχρι τωρα!

ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ!ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΑΣ ΑΚΟΜΗ....ΔΥΣΚΟΛΟ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Crystal Audio...εχει αναφορα το τελευταιο hitech.
μπορεις σε παρακαλω να με διαφωτησεις λιγο με εναν τυπο του μηχΑνηματος ωστε να μπω στο νετ να τον δω γιατι εδω που ειμαι δεν εχω προσβαση σε περιοδικο.
ευχαριστω
υγ μολις μπηκα στο σατ της crustal sudio και ειδα κατι ασυρματα αλλα αν καταλαβα καλα τα δινει σετ με ηχεια μαζι.

Last edited:
Τα μοντελα ειναι: tr200m/300w , tr200m/200w , tr100m/120w kai tr200/audio.
Στο τεστακι δεν αναφερει πουθενα οτι δινονται μαζι με ηχεια και τα δοκιμασανε με διαφορους ενισχυτες και ηχεια+sub...Αναφερουν καλα λογια.

παντως απο το σαιτ της εταιριας δεν μπορω να βγαλω ευκολα ακρη σχετικα με το μοντελο και πως πουλιεται.