Eρωτηση για Denon 1911 συνδεση

ncdbill

Senior Member
27 August 2008
386
Θεσσαλονικη
Φίλος θέλει να προβεί σε αγορά και να συνδέσει 2 στήλες σαν front B και ένα οικονομικό 5.1 σετάκι ηχείων σαν front A καθώς δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα ''ταινίες''. Απο πίσω δεν αναφέρει οτι τα surround back οτι γίνονται front Β αλλά λέει amp. assign. Δεν έχει Α+Β?

Φίλος θέλει να προβεί σε αγορά και να συνδέσει 2 στήλες σαν front B και ένα οικονομικό 5.1 σετάκι ηχείων σαν front A καθώς δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα ''ταινίες''. Απο πίσω δεν αναφέρει οτι τα surround back οτι γίνονται front Β αλλά λέει amp. assign. Δεν έχει Α+Β?

To setάκι 5.1 θα συνδεθεί κανονικά στις αντίστοιχες θέσεις πίσω από τον ενισχυτή. Οι θέσεις syr. back μπορούν είτε να γίνουν δυο επιπλέον ηχεία είτε να διενισχύσουν τα δύο μπροστινά κανάλια L-R.

Για να ακούει ο φίλος σου από τις δύο στήλες χωρίς να εμπλέκεται το 5.1 set ηχείων θα πρέπει να τα συνδέσει στις υποδοχές που λένε ZONE B και να επιλέγει την αντίστοιχη ζώνη στον ενισχυτή κάθε φορά που θέλει να ακούει μουσική

οκ, κατανοητό αυτό. η διαφορα της δευτερης ζωνης απο το α+β ποια ειναι? απο αυτα που μου λες δεν εχει καποια ουσιαστικη διαφορα.αν και πισω στις μπορνες δεν αναφέρει κατι για 2η ζωνη παρα μονο amp. assign. ευχαριστω για την αμεση βοηθεια

οκ, κατανοητό αυτό. η διαφορα της δευτερης ζωνης απο το α+β ποια ειναι? απο αυτα που μου λες δεν εχει καποια ουσιαστικη διαφορα.αν και πισω στις μπορνες δεν αναφέρει κατι για 2η ζωνη παρα μονο amp. assign. ευχαριστω για την αμεση βοηθεια

Η διαφορά είναι ότι μπορείς αυτά τα ηχεία να τα βάλεις σε ένα άλλο δωμάτιο και να ακούς και εκεί,διατηρώντας τα 5.1 ηχεία σου σε home cinema. Δεν ξέρω αν μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα όμως, δλδ να βλέπεις ταινία στο σαλόνι και να ακούς ραδιοφωνο στο δωμάτιο πχ....

Στην σελ.39 του manual αναγράφεται αναλυτικά το πώς γίνεται...