ερωτηση για dvd club

Eki_13

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,205
θελω την γνωμη σας για κατι.μου συνεβη το εξης περιστατικο..στις 24 νοικιασα μια ταινεια η οποια ηταν ημερας..αλλα η κανονικη ημερα επιστροφης ηταν 25 Μαρτιου!επεστρεψα το dvd σημερα και επεμεναν οτι επρεπε να πληρωσω καθυστερηση.και ρωταω?ειναι δυνατον επισιμη αργεια να πληρωνεις καθυστερηση?απο ποτε?η σταση μου ηταν απολυτα επιθετικη..δεν με ενοιαζαν τα 1,5Ε αλλα η συμπεριφορα τους.τους ειπα οτι ηρθα να την επιστρεψω χωρις να ειμαι υποχρεωμενος αλλα ηταν κλειστα..μου λεει επρεπε να δεις την ανακοινωση οτι ανοιγαμε απογευμα..τα ακουσαν για τα καλα..τους ειπα οτι τους πληρωνω μονο 2Ε και να μου διαγραψουν τον λογαριασμο..επραξα σωστα η οχι?

Mε κάτι τέτοια τρελαίνομαι και εγώ φίλε μου! Δίκιο έχει ο πελάτης! Δηλαδή εσύ! Βασικά έπρεπε να στο πει μόνος του όταν σ' έδωσε την ταινία.
Όπως πχ - Λόγο της αυριανής μέρας 25 Μαρτίου θα είναι ανοιχτά μόνο το απόγευμα, ή αύριο μόνο απόγευμα επιστροφές. Κάτι έπρεπε.
Να ξέρεις τι παίζεται και εσύ! Αλλά που..... Να στην τελική, τελοσπάντων δεν είναι τα λεφτά, νομίζουν ότι δεν σε έχουν ανάγκη άμα είναι μεγάλο videoclub της γνωστής εταιρίας.
Φαντάσου πόσα τέτοια συμβάντα θα έγιναν και σε άλλους. Άμα δεν έχεις πρόβλημα και έχεις κοντά άλλο videoclub πολύ καλά έκανες τότε!
Εγώ που νοίκιασα DVD και ήταν αντίγραφο, με label κτλ σαν original, άσε απατεωνίες!

Εγώ που νοίκιασα DVD και ήταν αντίγραφο, με label κτλ σαν original, άσε απατεωνίες!

Σε videoclub Μια φορά είδα DVD που στο εξώφυλλο έγραφε περιοδικο ΣΙΝΕΜΑ :Banane0:
Παντως ποτέ δε μου ζητήσαν ποτε να πληρώσω μέρα επίσημης αργίας.

Δεν πειράζει φίλε μου , απλά σκέψου τις μέρες που θα έρθουν με IPTV και τα υπόλοιπα καλά , οι μέρες όλων αυτών που το παίζαν μάγκες είναι μετρημένες
Να δεις τότε για πότε θα αρχίσουν να σέβονται τον πελάτη...

Όσων αφορά τις αργίες , πάντα τις υπολόγιζαν όπως και τις Κυριακές , δηλαδή οτι δεν χρεώνεσαι

10 video club εχω γυρω μου:P
αυτους δεν μπορεις να τους καταγγείλεις πουθενα?ειναι περιπλοκο?

θελω την γνωμη σας για κατι.μου συνεβη το εξης περιστατικο..στις 24 νοικιασα μια ταινεια η οποια ηταν ημερας..αλλα η κανονικη ημερα επιστροφης ηταν 25 Μαρτιου!επεστρεψα το dvd σημερα και επεμεναν οτι επρεπε να πληρωσω καθυστερηση.και ρωταω?ειναι δυνατον επισιμη αργεια να πληρωνεις καθυστερηση?απο ποτε?η σταση μου ηταν απολυτα επιθετικη..δεν με ενοιαζαν τα 1,5Ε αλλα η συμπεριφορα τους.τους ειπα οτι ηρθα να την επιστρεψω χωρις να ειμαι υποχρεωμενος αλλα ηταν κλειστα..μου λεει επρεπε να δεις την ανακοινωση οτι ανοιγαμε απογευμα..τα ακουσαν για τα καλα..τους ειπα οτι τους πληρωνω μονο 2Ε και να μου διαγραψουν τον λογαριασμο..επραξα σωστα η οχι?

Αν κατάλαβα καλά .
Την νοίκιασες στις 24 και ήταν ημέρας , άρα την επιστρέφεις στις 26 . Εσύ την επέστρεψες στις 27 . Λογικά αν είναι έτσι και φυσικά θα χρεωθείς μια επιπλέον μέρα . Αν όμως την επέστρεψες στις 26 τότε κακός σου χρέωσαν επιπλέον
Βέβαια το αν κάποιος αποφασίσει να χρεώσει την αργία έχει κάθε δικαίωμα όταν βέβαια το κατάστημα διατηρήσει κανονικά το ωράριο του και όχι μισό η καθόλου . Τώρα αν δεν συμφωνεί ο πελάτης απλά δεν ξαναπάει στο κατάστημα .

Απάντηση: Re: ερωτηση για dvd club

Δεν πειράζει φίλε μου , απλά σκέψου τις μέρες που θα έρθουν με IPTV και τα υπόλοιπα καλά , οι μέρες όλων αυτών που το παίζαν μάγκες είναι μετρημένες
Να δεις τότε για πότε θα αρχίσουν να σέβονται τον πελάτη...

Όσων αφορά τις αργίες , πάντα τις υπολόγιζαν όπως και τις Κυριακές , δηλαδή οτι δεν χρεώνεσαι
Δεν το παίζουν μάγκες φίλε μου όλοι και δυστυχώς κάτι τέλειες κουβέντες όπως εδώ δίνουν άσχημη εικόνα για όλο τον κλάδο κάτι που δεν ισχύει . Οι κακοί επαγγελματίες υπάρχουν σε κάθε κλάδο και αργά η γρήγορα απομονώνονται από τους ίδιους τους πελάτες τους και παύουν να είναι επαγγελματίες .
Κακοί επαγγελματίες είναι αυτοί που δουλεύουν με αντίγραφα , που κατεβάζουν τιμές ( και θα το εξηγήσω αυτό) , που δεν σέβονται τον πελάτη κλπ. Βέβαια για κάποια από τα παραπάνω υπάρχει και η ανάλογη λογική εξήγηση ,. ¨όταν πχ το 2002 αγόραζαν ένα DVD προς ενοικίαση με15 και το νοικιάζανε με 2 ήταν νορμάλ.
Τώρα αγοράζουν με 35 και άλλοι οι νοικιάζουν με λιγότερο από 2 η στην καλύτερη με 2. Και αν είσαι απ έξω σου φαίνονται όλα καλά . Από μέσα όμως φίλοι μου δυστυχώς τα πράγματα δε είναι καθόλου καλά για τον κλάδο . Θα μου πείτε αυτό δεν δίνει όμως άλλοθι σε κάποιον να στραφεί σε αντιγραφές . Σαφώς και όχι . Η λύσεις στην υπάρχουσα κατάσταση είναι 2 . Η κατεβάζουν τιμές οι εταιρίες ( που συμβαίνει ακριβός το αντίθετο) η ανεβάζουν τιμές τα video club για να μπορέσουν να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα το service τους .

Πιστέψτε με τα ζω καθημερινά από μέσα εδώ και 11 χρόνια

Re: Απάντηση: ερωτηση για dvd club

Αν κατάλαβα καλά .
Την νοίκιασες στις 24 και ήταν ημέρας , άρα την επιστρέφεις στις 26 . Εσύ την επέστρεψες στις 27 . Λογικά αν είναι έτσι και φυσικά θα χρεωθείς μια επιπλέον μέρα . Αν όμως την επέστρεψες στις 26 τότε κακός σου χρέωσαν επιπλέον
Βέβαια το αν κάποιος αποφασίσει να χρεώσει την αργία έχει κάθε δικαίωμα όταν βέβαια το κατάστημα διατηρήσει κανονικά το ωράριο του και όχι μισό η καθόλου . Τώρα αν δεν συμφωνεί ο πελάτης απλά δεν ξαναπάει στο κατάστημα .
αν εχω ρυθμισει το ρολοι σωστα..

Re: Απάντηση: ερωτηση για dvd club

Αν κατάλαβα καλά .

την νοικασα 24 και την επεστρεψα 26..

Απάντηση: Re: ερωτηση για dvd club

Δεν το παίζουν μάγκες φίλε μου όλοι και δυστυχώς κάτι τέλειες κουβέντες όπως εδώ δίνουν άσχημη εικόνα για όλο τον κλάδο κάτι που δεν ισχύει . Οι κακοί επαγγελματίες υπάρχουν σε κάθε κλάδο και αργά η γρήγορα απομονώνονται από τους ίδιους τους πελάτες τους και παύουν να είναι επαγγελματίες .
Κακοί επαγγελματίες είναι αυτοί που δουλεύουν με αντίγραφα , που κατεβάζουν τιμές ( και θα το εξηγήσω αυτό) , που δεν σέβονται τον πελάτη κλπ. Βέβαια για κάποια από τα παραπάνω υπάρχει και η ανάλογη λογική εξήγηση ,. ¨όταν πχ το 2002 αγόραζαν ένα DVD προς ενοικίαση με15  και το νοικιάζανε με 2  ήταν νορμάλ.
Τώρα αγοράζουν με 35  και άλλοι οι νοικιάζουν με λιγότερο από 2  η στην καλύτερη με 2. Και αν είσαι απ έξω σου φαίνονται όλα καλά . Από μέσα όμως φίλοι μου δυστυχώς τα πράγματα δε είναι καθόλου καλά για τον κλάδο . Θα μου πείτε αυτό δεν δίνει όμως άλλοθι σε κάποιον να στραφεί σε αντιγραφές . Σαφώς και όχι . Η λύσεις στην υπάρχουσα κατάσταση είναι 2 . Η κατεβάζουν τιμές οι εταιρίες ( που συμβαίνει ακριβός το αντίθετο) η ανεβάζουν τιμές τα video club για να μπορέσουν να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα το service τους .

den jero ti simbeni to pliktrologio den gyrizi sta ellinika ????
e oxi kai 35 euro bre Kvsta
ti ua kanv bre pedia ...ellinika ???

Last edited:
Στέλιο είναι διαφορετικό dvd αυτό που αγοράζουμε εμείς από το metropolis ας πούμε, και διαφορετικό dvd αυτό που αγοράζει ο Κώστας από την εταιρία για να το νοικιάζει. Τα παραπάνω λεφτά που πληρώνει είναι στην ουσία το δικαίωμα ενοικίασης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ερωτηση για dvd club

Τι εννοείς ?

Κοπηκε το μηνυμα μου κατα λαθος... ελεγα οτι μαλλον το παιδι την πηρε 24 και την επεστρεψε 26..οπως και ξεκαθαρισε μετα ..και ας το σημερα που εγραψε αντιστοιχουσε τυπικα στις 27.

Re: Απάντηση: Re: ερωτηση για dvd club

Κακοί επαγγελματίες είναι αυτοί που δουλεύουν με αντίγραφα , που κατεβάζουν τιμές ( και θα το εξηγήσω αυτό) , που δεν σέβονται τον πελάτη κλπ. Βέβαια για κάποια από τα παραπάνω υπάρχει και η ανάλογη λογική εξήγηση ,. ¨όταν πχ το 2002 αγόραζαν ένα DVD προς ενοικίαση με15 και το νοικιάζανε με 2 ήταν νορμάλ.
Τώρα αγοράζουν με 35 και άλλοι οι νοικιάζουν με λιγότερο από 2 η στην καλύτερη με 2. Και αν είσαι απ έξω σου φαίνονται όλα καλά . Από μέσα όμως φίλοι μου δυστυχώς τα πράγματα δε είναι καθόλου καλά για τον κλάδο . Θα μου πείτε αυτό δεν δίνει όμως άλλοθι σε κάποιον να στραφεί σε αντιγραφές . Σαφώς και όχι . Η λύσεις στην υπάρχουσα κατάσταση είναι 2 . Η κατεβάζουν τιμές οι εταιρίες ( που συμβαίνει ακριβός το αντίθετο) η ανεβάζουν τιμές τα video club για να μπορέσουν να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα το service τους .

Ποσο αγοραζεις μια ταινια καινουργια απο τη στιγμη που συνηθως ενα μεγαλο μαγαζι θα την παρει σε 5 , 10 κομματια ? 35 Ευρω ακομη ? Και σε ποσες μερες κανεις αποσβεση και εχεις κερδος ? Ρωταω απλως.

´Όπως ανέφερε και ο Φώτης ένα μαγαζί πληρώνει πολύ περισσότερο για ένα DVD απ ότι ο πελάτης αν το αγόραζε. . Μάλιστα αν έχετε προσέξει για να αποφευχθεί από κάποια μαγαζιά να βγάζουν προς ενοικίαση κόπιες που προορίζονται προς πώληση οι εταιρίες αναγράφουν πάνω στο κουτί ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ .
Το θέμα απόσβεσης πλέων είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία . Αγοράζεις στο πακέτο πχ 10 ταινίες και απόσβεση σου κάνουν οι 2 -3 τα γνωστά κεφαλάρια η αλλιώς; Οι ταινίες Blockbuster. Πολλές φορές μάλιστα περιμένεις από την 1 ταινία να σου απόσβεση όλο το πακέτο και να σου βγάλει και κέρδος .

Και υποθέτω στο πακέτο αγοράζετε με το ζόρι και απίστευτη σαβούρα....

παντως τωρα με το Ιντερνετ και τα σαιτ με τις ματροσκες τα Βιντεοκλαμπ τραβανε πολυ Ζορι !!!!!!!!

500 μαγαζια κλεισανε φετος σε ολη την Ελλαδα !

το οτι στα σαιτ αυτα που... ξερουμε ... εχουν ταινιες με Ελληνικους υποτιτλους ειναι μια κυρια αιτια για την κριση που παιρνουν τα βιντεοκλαμπ !

δικο τους φταιξιμο ;;;;; ας κανανε αγωνα να φερνουνε ταινιες με Ελληνικα απο την αρχη ;;

δεν ξερω αν γινοταν να επηρεασουν την κατασταση στην ελληνικη αγορα τοσα χρονια .....

παντως δραμα η φαση !

Βαγγέλη δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα . Δεν είναι θέμα αγώνα κλπ κλπ . Δεν είναι θέμα video club . από αλλού κινούνται τα νήματα . Και που εσύ μπορείς και κατεβάζεις αυτή τη στιγμή ταινίες ανενόχλητος ( όλοι μας όχι μόνο εσύ ) δεν είναι καθόλου τυχαίο.