ερωτηση για dvd player

hamurabi

New member
28 March 2007
51
Παιδια εχω στο πισι μου τη ηχεια logitech Z-5400 5.1.

Αγοραζω τωρα και μια 32'' lcd τηλεοραση και θα παρω και ενα dvd player να το συνδεσω με την τηλεοραση να βλεπω ταινιουλες. Λεω οταν βλεπω ταινιες στην tv να συνδεω με coaxial καλωδιο το dvd player με τα logitech ηχεια πουχω στο πισι. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Πρεπει οπωσδηποτε το dvd player να ειναι 5.1 για να βγει 5.1 ηχος απτα ηχεια;

Οχι δεν πρεπει. Τα ηχεια σου εχουν ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη (Hardware decoding for Dolby Digital, DTS and DTS 96/24 soundtracks) οποτε δεν χρειαζεται να εχει και το dvd player. Αρα το "να συνδεω με coaxial καλωδιο το dvd player με τα logitech ηχεια" ειναι αρκετο.

Από αυτά τα τρία, τo pioneer 696, απλά γιατί είναι κορυφαίο στην κατηγορία του για τα λεφτά που ζητάει στον τομέα της εικόνας, αλλά και για 1000 άλλους λόγους που θα βρεις εδώ στο φόρουμ στα διάφορα θέματα που θα βρεις γι αυτό !

Προσωπικά το έχω και το έχω συνδέσει με προβολέα που προβάλει στις 100 ίντζες και είμαι ευχαριστημένος ....
Πόσο μάλλον, εσύ που θα το συνδέσεις με 32'' τηλεόραση ! :operator:

Κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ τίμια λύση για κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει ακόμα με htpc και πανάκριβα player, και είναι ότι πρέπει για την μεταβατική περίοδο που περνάμε μέχρι να πέσουν οι τιμές και να κυκλοφορήσουν ευρέως τα HD-DVD και τα Blue-Ray ! :guitarist: