Ερωτηση για home cinema

Απάντηση: Re: Ερωτηση για home cinema

Θα γράψω, αλλά δεδομένου ότι είναι ο πρώτος μου ενισχυτής (άρα δεν έχω point of reference) και ότι γενικώς δεν έχω καλό αυτή (η μόνη διαφορά που καταλαβαίνω είναι η διαφορά Stereo και Surround), δεν ξέρω ποιόν θα ενδιαφέρουν οι απόψεις μου.

Μα τι λές τωρα;...όλους μας ενδιαφέρει η γνώμη σου ότι αυτί και να'χεις!!!

Ορέα λοιπόν ακούστε.

Yamaha RVX363. O πιο φτηνός ενισχυτής που βρήκα. (229 euro)
1. Το HDMI port γράφουν οι οδηγίες δεν μπορεί να στείλει και audio και video. Προτείνουν να χρησιμοποιήσω coaxial για audio. Ισως να μην καταλαβα καλα, αλλά ούτως η άλλως αυτό εκανα.
2. Η φέτα του RXV είναι μεγαλύτερη από ότι υπολόγιζα και δεν χωράει στο 'ράφι' του επίπλου μου. Για την ώρα την έχω στο πάτωμα κάθετα (στηρίζεται στα πλάγια) μέχρι να βρώ μια λύση.
3. Το speaker setup με το μικροφωνάκι ήταν εύκολο.
4. Πριν είχα wireless πίσω ηχεία. Όταν τα σύνδεσα στον ενισχυτή άκουγα παράσιτα. Τα ξανασύνδεσα χώρις να χρησιμοποιήσω το wireless equipment και είναι οκ, αλλά τώρα γίνεται χαμός με τα καλώδια στο πάτωμα. Πρέπει να βρώ λύση και δεν είμαι σίγουρος ότι με ένα κανάλι θα διορθωθούν τα πράματα. Θα ψάξω για κάποια εναλλακτική wireless λύση.

Subwoofer Sony SA-W300 (179 euro)
1. 3πλάσιο από το προηγούμενο που είχα (έχω πρόβλημα και με το χώρο), αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβω την διαφορά σε ταινίες. Την ένταση την έχω λίγο πιο κάτω από την μέση, αλλίως θα σπάσουν κάτι πορσελάνες που έχω.
2. Δεν είμαι σίγουρος που να ριθμύσω το 'frequency'. Το έχω βάλει τέρμα.
3. Το ίδιο για το phase (normal/reverse). Το ίδιο μου ακούγεται.

Γενικότερα, πριν αγοράσετε οτιδήποτε να είστε σίγουροι ότι θα χωρέσουν στο σπίτι σας.

Απάντηση: Re: Ερωτηση για home cinema

Ορέα λοιπόν ακούστε.

Yamaha RVX363. O πιο φτηνός ενισχυτής που βρήκα. (229 euro)
1. Το HDMI port γράφουν οι οδηγίες δεν μπορεί να στείλει και audio και video. Προτείνουν να χρησιμοποιήσω coaxial για audio. Ισως να μην καταλαβα καλα, αλλά ούτως η άλλως αυτό εκανα.
2. Η φέτα του RXV είναι μεγαλύτερη από ότι υπολόγιζα και δεν χωράει στο 'ράφι' του επίπλου μου. Για την ώρα την έχω στο πάτωμα κάθετα (στηρίζεται στα πλάγια) μέχρι να βρώ μια λύση.
3. Το speaker setup με το μικροφωνάκι ήταν εύκολο.
4. Πριν είχα wireless πίσω ηχεία. Όταν τα σύνδεσα στον ενισχυτή άκουγα παράσιτα. Τα ξανασύνδεσα χώρις να χρησιμοποιήσω το wireless equipment και είναι οκ, αλλά τώρα γίνεται χαμός με τα καλώδια στο πάτωμα. Πρέπει να βρώ λύση και δεν είμαι σίγουρος ότι με ένα κανάλι θα διορθωθούν τα πράματα. Θα ψάξω για κάποια εναλλακτική wireless λύση.

Subwoofer Sony SA-W300 (179 euro)
1. 3πλάσιο από το προηγούμενο που είχα (έχω πρόβλημα και με το χώρο), αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβω την διαφορά σε ταινίες. Την ένταση την έχω λίγο πιο κάτω από την μέση, αλλίως θα σπάσουν κάτι πορσελάνες που έχω.
2. Δεν είμαι σίγουρος που να ριθμύσω το 'frequency'. Το έχω βάλει τέρμα.
3. Το ίδιο για το phase (normal/reverse). Το ίδιο μου ακούγεται.

Γενικότερα, πριν αγοράσετε οτιδήποτε να είστε σίγουροι ότι θα χωρέσουν στο σπίτι σας.

Σε ευχαριστούμε πολύ...όσο γιά τον επίλογό σου....ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!