D dimosx AVClub Enthusiast 29 September 2008 955 9 February 2010 #1 καλησπερα μηπως καπιος ξερει να μοθ πει να υπαρχει καλωδιο hdmi σε scart η σε scart ανταπτορα ?
T tourli Established Member 27 December 2009 118 9 February 2010 #2 HDMI σε Scart για ποιό λόγο? Δεν νομίζω να υπάρχει Μήπως εννοείς Scart to HDMI Converter? Scart-to-HDMI-Converter-Adapter 720p UPSCALER
HDMI σε Scart για ποιό λόγο? Δεν νομίζω να υπάρχει Μήπως εννοείς Scart to HDMI Converter? Scart-to-HDMI-Converter-Adapter 720p UPSCALER
D dimosx AVClub Enthusiast 29 September 2008 955 10 February 2010 #3 αυτο που αναφερεις τι κανει ακριβως?
kblachos Μέλος Σωματείου 18 February 2009 17,139 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 10 February 2010 #4 Είναι ένας Αnalogue to Digital Converter. Μετατρέπει δηλαδή το αναλογικό σήμα βίντεο του scart σε ψηφιακό, και ταυτόχρονα κάνει upscaling στα 720p.
Είναι ένας Αnalogue to Digital Converter. Μετατρέπει δηλαδή το αναλογικό σήμα βίντεο του scart σε ψηφιακό, και ταυτόχρονα κάνει upscaling στα 720p.
D dimosx AVClub Enthusiast 29 September 2008 955 11 February 2010 #5 δηλαδη θεωρητικα μπορεισνα συνδεσεις μια συσκευη με scart στην μια και να παρεις μια εξοδο hdmi για να την συνδεσεις με την τηλεοραση σου ?
δηλαδη θεωρητικα μπορεισνα συνδεσεις μια συσκευη με scart στην μια και να παρεις μια εξοδο hdmi για να την συνδεσεις με την τηλεοραση σου ?
D dimosx AVClub Enthusiast 29 September 2008 955 13 February 2010 #7 οποτε θεωρητικα συνδεω το ας πουμε nova με scart στο μηχανημα αυτο και μετα με hdmi με τηντηλεοραση μου? και που το βρισκουμε αυτο? Last edited: 13 February 2010
οποτε θεωρητικα συνδεω το ας πουμε nova με scart στο μηχανημα αυτο και μετα με hdmi με τηντηλεοραση μου? και που το βρισκουμε αυτο?
Yperion AVClub Fanatic 21 June 2006 43,475 BVR (Beyond Visual Range) 13 February 2010 #8 dimosx said: οποτε θεωρητικα συνδεω το ας πουμε nova με scart στο μηχανημα αυτο και μετα με hdmi με τηντηλεοραση μου? και που το βρισκουμε αυτο? Click to expand... Για ποιον λογο να το κανεις αυτο? Αντι να γινεται μεσα στην τηλεοραση η μετατροπη θα γινεται σε ενα αμφιβολου ποιοτητας εξαρτημα , το πιθανοτερο ειναι να παρεις χειροτερη εικονα παρα καλυτερη...
dimosx said: οποτε θεωρητικα συνδεω το ας πουμε nova με scart στο μηχανημα αυτο και μετα με hdmi με τηντηλεοραση μου? και που το βρισκουμε αυτο? Click to expand... Για ποιον λογο να το κανεις αυτο? Αντι να γινεται μεσα στην τηλεοραση η μετατροπη θα γινεται σε ενα αμφιβολου ποιοτητας εξαρτημα , το πιθανοτερο ειναι να παρεις χειροτερη εικονα παρα καλυτερη...
D dimosx AVClub Enthusiast 29 September 2008 955 13 February 2010 #9 χμμμ μαλιστα καταλαβα τωρα ευχαριστω παιδια