Ερώτηση για κάρτα ήχου

myzante

New member
15 November 2011
2
Γεια χαρα σε ολους.

ενδιαφερομαι να αγορασω μια PCI καρτα ηχου για να αντικαταστησω την ενσωματωμενη στην μητρικη καρτα, οπου λογω μιας λαθος συνδεσης η συγκεκριμενη καρτα δεν παιζει πλεον.
Η συγκεκριμενη καρτα που ψαχνω θελω να εχει την δυνατοτητα να αναπαραγει τον ιδιο ηχο (L-R) σε περισοτερα από 1 jack ταυτοχρονα,
για παραδειγμα να κανω την εξης συνδεση:

ΡΟΖ – ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
ΜΠΛΕ – LINE IN (ΕΙΣΟΔΟ ΗΧΟΥ)
ΠΡΑΣΙΝΟ – ΕΞΟΔΟΣ ΗΧΟΥ (L-R) - ΗΧΕΙΑ
ΜΑΥΡΟ – ΕΞΟΔΟΣ ΗΧΟΥ (L-R) - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΕΞΟΔΟΣ ΗΧΟΥ (L-R) – ΣΥΣΚΕΥΗ Α
ΑΣΠΡΟ - ΕΞΟΔΟΣ ΗΧΟΥ (L-R) – ΣΥΣΚΕΥΗ Β

Οπως καταλαβατε δεν με ενδιαφερει ο περιφερειακός ηχος αλλα στην θεση των εξοδων για τον περιφεριακο ηχο να μπορω να συνδεσω 2-3 συσκευες ακομα οπου να αναπαραγουν ταυτοχρονα τον ιδιο ηχο (L-R) οπου θα ακουγετε από τα ηχεια.
Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω για αυτή την καρτα είναι το πολύ μεχρι 50 ευρω αφου δεν με ενδιαφερει ιδιαίτερα η ποιοτητα του παραγομενου από αυτην ηχο.
Βρηκα ενδιαφερον την παρακατω καρτα : SWEEX SC015 7.1 PCI SOUND CARD - επικοινωνησα με τα καταστηματα που την εχουν αλλα κανεις από τους πωλητες δεν ηξερε αν υποστηρίζει την παραπανω λειτουργεια που με ενδιαφερει.
Παρακαλω οποιος φιλος εχει να μου προτείνει καποια καρτα με τα παραπανω χαρακτηριστικά οπου να μπορω να την βρω στην ελληνικη αγορα θα με βοηθουσε πολύ.

Ευχαριστω πολύ

Κανεις ?? καμιά ιδέα βρε παιδιά ??
Όποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει θα με εξυπηρετούσε πολύ.
:worshippy::worshippy::worshippy:

Η ενσωματωμένη της μητρικής μου (gigabyte g33-κάτι) το κάνει αυτό (να δίνει ταυτόχρονα τον ίδιο στέρεο ήχο σε περισσότερες από μία εξόδους), άρα δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποια κάρτα που να το κάνει.
Για αναπαραγωγή μουσικής το plugin asio4all για το foobar (και λογικά σε συνδυασμό με οποιαδήποτε πολυκάναλη κάρτα) κάνει αυτό που ζητάς:
file->preferences->playback->output->asio virtual devices->το επιλέγεις από το παράθυρο και κάνεις edit

μπορω να βαλω ενεργο subwoofer με αυτο τον τροπο στην καρτα ηχου!? χωρις δλδ να χρειαζεται να εχει subwoofer out η καρτα.......

Το ενεργο sub χρειαζεται σημα line
Απο οπου και να το δωσεις, αυτο θα παιξει.
Πιθανα οταν εχεις εξειδικευμενη εξοδο για sub, να αποκοπτει τις συχνοτητες που δεν χρειαζονται.
Αλλα οτι και να του στειλεις ,το ιδιο το μεγαφωνο θα κανει μονο του την αποκοπη.
Εγω, δινω σε sub σημα απο το rec aut του μικτη και παιζει μια χαρα.

σευχαριστω! πολυ παρατηρησα οτι η κονσολιτσα που εχω εχει AUX SEND οποτε θα το βαλω εκει!