Έχω κάποια bluray, με υπότιτλους σε μορφή .pgs, οι οποίοι δεν αναπαράγονται στο Egreat m31B που έχω (παίζοντας εννοείται τα .mt2s αρχεία). Πώς μπορώ να μετατρέψω τους υπότιτλους σε srt? Λειτουργικό Ubuntu 10.04 64bit.
Έχω κάποια bluray, με υπότιτλους σε μορφή .pgs, οι οποίοι δεν αναπαράγονται στο Egreat m31B που έχω (παίζοντας εννοείται τα .mt2s αρχεία). Πώς μπορώ να μετατρέψω τους υπότιτλους σε srt? Λειτουργικό Ubuntu 10.04 64bit.
Γιάννη παίζω μόνο τα .mt2s αρχεία (το m31b δεν παίζει όλο το bd), τα οποία αρχεία έχουν ενσωματωμένους τους υποτίτλους και προσπαθώ να βρω αν υπάρχει τρόπος να τους μετατρέψω σε .srt αρχεία. Με το Tsmuxer μπόρεσα να βγάλω τους υπότιτλους σε .sup μορφή, αλλά δεν ξέρω αν είναι μετατρέψιμοι σε srt.
Γιάννη παίζω μόνο τα .mt2s αρχεία (το m31b δεν παίζει όλο το bd), τα οποία αρχεία έχουν ενσωματωμένους τους υποτίτλους και προσπαθώ να βρω αν υπάρχει τρόπος να τους μετατρέψω σε .srt αρχεία. Με το Tsmuxer μπόρεσα να βγάλω τους υπότιτλους σε .sup μορφή, αλλά δεν ξέρω αν είναι μετατρέψιμοι σε srt.
Αν κατάλαβα καλά, το Egreat m31B παίζει μονάχα τα .mt2s σαν αρχεία και όχι σαν BD και θέλεις να δεις αν θα παίξει ταυτόχρονα με εξωτερικό .srt υπότιτλο. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει μια τέτοια ''πατέντα'', αλλά γιατί θέλεις να μετατρέψεις τον υπότιτλο? Κατέβασέ τον έτοιμο από το διαδίκτυο σε .srt μορφή (πρόσεξε μόνο να ''τρέχει'' στα 23,976) και δοκίμασε. Αν πάλι δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος υπότιτλος, φαντάζομαι ότι με το Subtitle Workshop θα μπορέσεις να τον μετατρέψεις αφού υποστηρίζει πληθώρα φορμά. Μήπως θα έπρεπε να θέσεις την ερώτησή σου στο νήμα του Egreat?? Είναι πιθανό κάποιος κάτοχος να έχει λύσει ήδη το θέμα....