Ερώτηση για μηχανόβιους...

Re: Απάντηση: Ερώτηση για μηχανόβιους...

Τι να μου πούν βρέ Larry; Δε βλέπεις τί γίνεται;
Ο άλλος έχει γράψει 70 posts και κράζει εμένα κι όσους προτείνουν από 650 cc και πάνω και μετά μας κάνει τη δική του πρόταση: 1200 cc :bang:
Γι' αυτό σου λέω... τον έκαναν και διαχειριστή. Ήτανε στραβό το κλίμα.... :flipout:

Μα αμα ειναι να τα σκασεις να εισαι class ρε παιδι μου....

Τι θα σε αφησω να παρεις την γουρουνα που εχει γεμισει η Αθηνα ?

Κατι σαν τον Planar ενα πραγμα....:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

Αφου ξερεις Αλεξη τι το θελει. Σπιτι-δουλεια, δουλεια-σπιτι,σπιτι-υλικο,υλικο-σπιτι:flipout::flipout:

Θα φερει και ειδικη βαλιτσα με αφρωδη για προστασια του υλικου ?

Υπαρχουν και καποιες με αμορτισερ.

:flipout:

Επειδή έχω το TDM 900 από το 2002 και έχω κάνει 107.000 χλμ
χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, όταν λες μη άριστη ποιότητα
υλικών τί εννοείς?

Και σε μενα μια απαντηση please.
Το εχω απο το 2003, εχει κανει απειρα χλμ, και ειναι στην οδηγηση ποιημα.
Δεν το προτεινα γιατι ειναι ξεπερασμενο μοντελο, εχει λιγους ιππους για τα κυβικα του και ειναι βασικα ασφαλτινο μηχανακι.
Τα θετικα του μπορει να τα βρει καποιος σε αφθονια πανευκολα.
ΑΛΛΑ δεν ειναι πλεον το μουρατο μηχανακι για τα περισοτερα ματια.
Αν και δεν ειναι και ασχημο (για μενα παντα):
bos_tdm900_1.jpgtdm900__39484.jpg

Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

Δεδομένο? Δεν νομίζω .... Οδηγώ 15 χρόνια μηχανή και δεν μου
έλειψε ποτέ. Ακόμα και σε φρεναρίσματα από 150 σε 0.
Η φιλοσοφία, ο τρόπος οδήγησης και φρεναρίσματος μιας μηχανής
από ένα αυτοκίνητο έχουν τεράστια διαφορά.
Το ABS στην μηχανή έχει κάποια καλά αλλά σε καμία περίπτωση
δεν είναι 100% απαραίτητο.
Ιδανικό ABS στην μηχανή είναι μόνο αν έχεις την επιλογή απενεργοποίησής του.

Ο Σαρακάκης είναι αυτός που είναι και που όλοι γνωρίζουμε,
αλλά υπάρχει το εξής θέμα ... τα άτιμα τα Honda δεν σπάνε δεν χαλάνε.:grinning-smiley-043

Να θυμίσω κάτι VF900F και κάτι VF750F (πριν τα R) που πήρα τον κινητήρα σε κομμάτια σε 14.000 χλμ. αφού έκαιγε λάδια από την αρχή κι είχα κι ένα κόλλημα στα 7000χλμ? κι όλα αυτά χωρίς να περάσω τα 140? Να θυμίσω κάτι XL250R ? που πηγαίναμε εκδρομή και γυρνούσαν πίσω οι TENERE, τα DR 250 S και τα XLR άμα λάχει;

To κακο με την Honda και 2 ακομη εταιρειες ειναι οτι εχουν επι 60 χρονια τον ιδιο αντιπροσωπο .Οποιος εχει περασει απο εκει ολο και κατι ξερει

Αγαπητέ Μπάμπη, τα περισσότερα μηχανάκια που προτάθηκαν δεν κάνουν για πόλη!

Όταν τελειώσει ο Αύγουστος τα λέμε πάλι, μαυρισμένοι! :o

H Aprilia με το αυτόματο έχει φτιαχτεί με προσανατολισμό την πόλη. Την έχει φίλος (20 χρόνια καβαλάρης) και έχει βολευτεί πολύ, δεν ξαναοδηγεί με συμπλέκτη ποτέ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

...Επαναλαμβάνω το μήνυμα γιατί ξέρω ότι ο κύριος Μπάμπης μερικές φορες αγοράζει και με τη λογική…

Μπαμπή, θα σε στενοχωρήσω αλλα πραγματικά δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο από αυτό που έχεις, άλλα αφού θα γίνει η αλλαγή πάνε στο upgraded μοντελάκι και είσαι μια χαρά… κρίμα να δώσεις περισσότερα χρήματα ειδικά για τη χρήση που θα κάνεις αν πας σε κάτι άλλο…

…Σημ. αφού για τα δύσκολα έχεις VIP Transfer Services τι το ψάχνεις ;)

1102093.jpg

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/74409.asp

Με τιμή που κάνει αίσθηση- μόνο 3.900 - και για περιορισμένο διάστημα, το γνήσιο ιταλικό στυλ γίνεται ακόμα πιο προσιτό! To BEVERLY TOURER παρέχει έναν πλούσιο εξοπλισμό και αναμένεται και αυτό με τη σειρά του να γίνει το ίδιο δημοφιλή με τα προηγούμενα μοντέλα της Piaggio.

Το Piaggio Beverly Tourer 300ie είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στις καρδιές όλων όσων αναζητούν την σχεδίαση που ξεχωρίζει, την άνεση και τις επιδόσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Beverly από την ημέρα που παρουσιάστηκε έχει κατακτήσει την πρώτη θέση των πωλήσεων και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα scooters όλων των εποχών.

Η τελευταία πρόταση της Piaggio, το Beverly Tourer 300ie, είναι εφοδιασμένο με τον καινούργιο κινητήρα 300cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό ενώ πλήθος αισθητικών αλλαγών βελτιώνουν το συνολικό αποτέλεσμα και συμβάλουν στη δυναμική του εμφάνιση.

Το καινούργιο Beverly Tourer 300ie, διαθέτει εκπληκτικές επιδόσεις και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι μεγάλοι τροχοί των 16 ιντσών με τα φαρδιά λάστιχα και το δυνατό σύστημα φρένων φροντίζουν για μεγαλύτερη ασφάλεια οδηγού και συνεπιβάτη στο δρόμο.

Τώρα το best seller μοντέλο της αγοράς και νο.1 σε πωλήσεις γίνεται ακόμα πιο προσιτό.
Με προνομιακή τιμή 3.900 *, η PIAGGIO δίνει την ευκαιρία για περιορισμένο διάστημα, σε όλους εκείνους που βλέπουν στο BEVERLY TOURER 300 cc την ιδανική πρόταση στη μετακίνηση και αναζητούν επιδόσεις και αξιοπιστία, να αποκτήσουν το αγαπημένο μοντέλο της ελληνικής αγοράς στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio Hellas AE.

* Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει έξοδα διαχείρισης

…εντάξει είπα …μερικές φορές ;) …γιατί τις περισσότερες το πάθος του υπερισχύει… αλλα εδώ μιλάμε για πολλά χρόνια χρήση ;)

Γιατί η ποιότητα κατασκευής όλο και χειροτερεύει.
Εξηγώ.
Καινούργιο μηχανάκι μετά απο 3 μήνες:
α) τα χέρια μου γινόταν μαύρα απ τα σκρίπτ. Τ άλλαξα.
β) τρίζουν διάφορα στο εμπρός μέρος, παρόλο που όλα είναι στηριγμένα σε λάστιχα. Στο συνεργείο ανακάλυψαν μερικά αλλά όχι όλα.
γ) τα λάστιχα που φοράει είναι τέλεια για πατινάζ. Το ήξερα πριν το πάρω. Τα λειώνω για να τ αλλάξω.
δ) το πλαστικό κάλυμα στο φανάρι σημαδεύεται με την παραμικρή πετρούλα που θα του ρθει.
η) το πίσω φρένο είναι καθαρά διακοσμητικό. Ειδικά μετά απο καλό φρενάρισμα.
ζ) ασχετο, για τα πρώτα 3000 χιλιόμετρα!!!! με πάταγαν και τα παπιά.

Η χρήση είναι 99,9% πόλη, γραφείο-σπίτι. Στην αρχή είχα κι εγώ πρόβλημα με τον αέρα αλλά όσο κι αν ακούγεται παράξενο τον κατάφερα. Στην αρχή ένοιωθα σχετικά άβολα στα 130 τώρα είμαι καλά στα 170.

ΥΓ: το GS1200 είναι μεν γουρούνα αλλά όσο το έχω καβαλήσει μου δίνει την αίσθηση παπιού. Καταπληκτικό εργαλείο.
Αν πήγαινα τόσο ψηλά (και σε ύψος και σε τιμή) θα προτιμούσα μια Ιταλιάνα Multistrada ; )

η) καλυτερα τακακια, καλυτερα υγρα φρενων
ισως λιγο ρυθμιση της πισω αναρτησης για καλυτερα
αποτελεσματα
ζ) Ο εγκεφαλος του injection προσαρμοζει τη λειτουργια του
( πλουσιο ή φτωχο μειγμα ) αναλογα με τη χρηση
-χαλαρη οδηγηση μικρες επιδοσεις
-γρηγορη οδηγηση καλυτερες επιδοσεις

Φίλε Μπάμπη καλησπέρα. Δεν μας είπες τελικά, τι έκανες με το θέμα : πήρες μηχανάκι και ποιό?
Άντε γιατί όσο "βαστάει" ο καιρός να κανονίζαμε οι "μηχανόβιοι" του AVClub καμμιά ημερήσια έστω απόδραση στα πέριξ...

Φιλικά
Γιώργος.