Ερώτηση για Nikon D3200

Lyngas

AVClub Addicted Member
22 January 2011
1,470
Αθήνα, Πύργος
Καλησπερα μαστορια..!

Απο σημερα ειμαι κατοχος μιας Canon D3200.. βεβαια δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη επιλογη για το μπατζετ , ( προσφορα 349 + σακος μεταφορας, + καρτα μνημης 8GB) αλλα βαρεθηκα να ψαχνω στα φορα και κατεληξα εκει σαν Entry Level DSLR..

Ερωτηση: σημερα το πρωι (κατα τις 10.30 ) εβαλα την μπαταρια να φορτιση.. η ωρα ειναι 22.40 τωρα που γραφω, και το φωτακι ακομη αναβοσβηνει που σημαινει οτι φορτιζει ακομη..???

12 Ωρες και ακομη να φορτισει..? ειναι φυσιολογικο αυτο..???

attachment.php

Attachments

• IMG_20150807_102321.jpg
    IMG_20150807_102321.jpg
    111.8 KB · Views: 316
Re: Ερώτηση για Canon D3200

Λες ε..???

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φιλε, την εβγαλα και την ξαναβαλα και αναβοσβηνει παλι αλλα με πιο αργο ρυθμο. ! μηπως δεν επιανε καλα η κατι τετοιο..

Καλησπέρα και με γειές η μαχανή. Πήρες nikon και όχι canon.

Έχει θέμα η μπαταρία. Και αυτοκινήτου να ήταν σε 12 ώρες θα είχε φορτίσει.

Πήγαινε στο κατάστημα που την αγόρασες εξήγησέ τους το πρόβλημα και ζήτησε αντικατάσταση.

Καλησπερα Πανο. thanks. Οταν λες πηρα nikon και οχι canon..?

Εδω να πω οτι την επιασα και ηταν εντελως κρυα σαν να μην περναγε καθολου ρευμα μεσα.. τωρα με τη νεα τοποθετηση εχει μια λιγη θερμοτητα .. θα την αφησω κανα 2ωρο που ειναι ο μεσος ορος φορτισης, και αν δεν φορτισει θα την παω αυριο στο πλαισιο..

Καλησπέρα και καλορίζικη η Nikon και όχι Canon :flipout:(διορθώθηκε και ο τίτλος του νήματος)
Παίζει να μην είχε τοποθετηθεί/κουμπώσει σωστά η μπαταρία στο φορτιστή.
Λίγη υπομονή.

Canon εγραψα..; Χαχαααααα:smash::ernaehrung004:

Ναι αυτο σκευτηκα και γω .. Την αφηνω να φορτωνει και βλεπουμε..

Anwy, thanks Bill!!

Καλησπερα Πανο. thanks. Οταν λες πηρα nikon και οχι canon..?

Εδω να πω οτι την επιασα και ηταν εντελως κρυα σαν να μην περναγε καθολου ρευμα μεσα.. τωρα με τη νεα τοποθετηση εχει μια λιγη θερμοτητα .. θα την αφησω κανα 2ωρο που ειναι ο μεσος ορος φορτισης, και αν δεν φορτισει θα την παω αυριο στο πλαισιο..

Μακάρι να είναι κακή τοποθέτηση και να παν όλα καλά. Μου αρέσει η D3200. Την είχα πάρει πέρσι δώρο στον κουμπάρο μου και έχει τραβήξει εξαιρετικές φωτογραφίες. Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια, εδώ είμαστε.

Καλημερα Πανο. Ολα καλα! Δεν ειχε πασει καλα η μπαταρια πανω στο φορτιστη. μετα τη σωστη τοποθετηση φορτισε σε 2 ωρες περιπου αλλα την αφησα καμια 9+ ακομη οπως μου ειπε ο αντιπροσωπος..

Σημερα πρωι πρωι την συνδεσα την εβαλα στο guide mode και εβγαλα και μερικες για δοκιμη !!! :music-smiley-005::smash::award:

DSC_0014.jpg

NIKON D3200 010.jpg

Ευχαριστώ αδερφέ !

Χεχε, φαινεται ε..? ναι, διπλα στο "Gadgets, Εργαλεία & EDC" γραφω περισσότερο λογω λοξας με τα μαστορεματα.. τωρα με τη μηχανη (γενικα πρωτη μηχανη) βλεπω να ανοιγω λογαριασμους και εδω !! -bye-:guitarist:

Καλημεραα.. thanks Πάνο ! τωρα εχω αρχισει και ψαχνομαι με ρυθμισεις κλπ! χεχε.. απο περαιτερω εξαρτηματα , φακο η αλλα τι προτεινουμε εδω..???

σιγουρα εχω υποψη μου το ανταπτορακι για wi-fi και ενα φακο ακομη.. 18-200μμ η κατι τετοιο.. αλλα ως αρχαριος απλα λεω !

Δημήτρη εξαρτάται από τι χρήση θα κάνεις. Γνώρισέ την πρώτα με λίγη χρήση και βάση των αναγκών σου πορεύεσαι στην συνέχεια.

Τι χρήση θέλεις να κάνεις;

Φιλε λιγο απ ολα στην αρχη, αλλα θελω να φωτογραφιζω κοντινα πχ τις κατασκευες μου, αλλα αργοτερα και ανθρωπους , κτηρια κλπ..

Ψάξου με με ότι έχεις τώρα.
Όταν θα καταλήξεις να ξέρεις τι σου λείπει, τότε ξαναρωτάς ;)
Μην παρασύρεσαι και θέλεις τα πάντα από την αρχή.
Το πιθανότερο είναι ότι θα πετάξεις λεφτά.
(Ένα εξωτερικό φλας με δυνατότητα ανακλισης και περιστροφής θα σου είναι πάντα χρήσιμο btw )

Α ναι, κι ένα τρίποδο ;)

Ψάξου με με ότι έχεις τώρα.
Όταν θα καταλήξεις να ξέρεις τι σου λείπει, τότε ξαναρωτάς ;)
Μην παρασύρεσαι και θέλεις τα πάντα από την αρχή.
Το πιθανότερο είναι ότι θα πετάξεις λεφτά.
(Ένα εξωτερικό φλας με δυνατότητα ανακλισης και περιστροφής θα σου είναι πάντα χρήσιμο btw )

Α ναι, κι ένα τρίποδο ;)

+1

Κι εγώ το ίδιο θα σε συμβούλευα Δημήτρη.

ΟΚΚΚΚ !!! ηδη εχω αρχισει το διαβασμα τα μανιουλ και διαφορα σχετικα.. αρα φλας και τριποδο σιγουρα ε.???

Εχουμε καμια καλη ακρη εδω Αθηνα να ξεκινησω..? σαν σημειο αναφορας τι θα προτινατε για τα παραπανω.. απο ποιοτητα τα πιο φθηνα και τα πιο καλα !!! χεχε.. :D

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις !!!