Ερώτηση για οθόνη Majestic

sakplat

Established Member
7 March 2008
259
Καλησπέρα,
Έχω μια προσφορά για την οθόνη Μajestic 240C Lumene. Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο forum, δεν βρήκα τίποτα, έτσι θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες αν γνωρίζουν κάτι, και αν την συνιστούν σε σχέση με την othello. Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΣAKH MOY ΦAINETAI ΠIO KAΛH AΠOTHN othello KAI 2 OMΩΣ EINAI mat gain 1 ΘA EΠAIPNA AYTH ANTI THN othello AΛΛA KAΛHTEPA AΣ ΠEI KAΠOIOΣ ΠOY ΓNΩPIZEI KAΛHTEPA AΠO ΠANIA

Re: Απάντηση: Ερώτηση για οθόνη Majestic

ΣAKH MOY ΦAINETAI ΠIO KAΛH AΠOTHN othello KAI 2 OMΩΣ EINAI mat gain 1 ΘA EΠAIPNA AYTH ANTI THN othello AΛΛA KAΛHTEPA AΣ ΠEI KAΠOIOΣ ΠOY ΓNΩPIZEI KAΛHTEPA AΠO ΠANIA

ok γιαννη ευχαριστω

Re: Απάντηση: Ερώτηση για οθόνη Majestic

Σε τι πραγμα ειναι πιο καλη απο την othelo???? Και γιατι το 1.2 gain ειναι χειροτερο απο το 1???
Φίλε μου την γνωρίζεις την MAJESTIC? θα μπορούσες να με διαφωτίσεις λιγο?

Η othelo ειναι γνωστη, την ξερω, την εχω δει και προσωπικα μου αρεσει. Την majestic δεν την ξερω (ουτε καν αν εχει αντιπροσωπο εδω περα). Αρα δεν μπορω να εκφερω αποψη.

Οταν ομως λεμε την γνωμη μας σε κατι, καλο ειναι να ξερουμε και οχι να γραφουμε απλως για να γραψουμε.

γιατι ο προβολεας που θα παρει ο σακης παιζει καλητερα σε ματ αρα gain 1.
αλλα οπως ειπα δεν γνωριζω απο πανια
ας πει καποιος που ξερει
παντως πρεπει να παρει ματ

Johny, έχεις δει τον προβολέα που θα πάρει ο Σάκης σε οθόνες με διαφορετικά gain?

Έχεις δει τις συγκεκριμένες οθόνες;

Δημητρη η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω καν εχω δει τον προβολεα που θα παρω!! απ το λιγο που ξερω μια που εκλεισα την othello flat vision η διαφορα απο 1 σε 1.2 δεν ειναι και φοβερη...κανω λαθος;-bye-

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα Σάκη.

Καλορίζικη και καλές θεάσεις.

Είναι πραγμάτικά ένα κόσμημα στο σαλόνι !

Σε αντίθεση με την Majestic που η κάσα της είναι για τα μπάζα. Μιλώντας απο αισθητικής πλευράς πάντα.

Σε αντίθεση με την Majestic που η κάσα της είναι για τα μπάζα. Μιλώντας απο αισθητικής πλευράς πάντα.

Σ ευχαριστώ Γιάννη, καλημέρα-bye-

Γιάννη αν δεν κάνω λάθος έχεις την Οthello 110.
Οπότε Σάκη μπορείς να τη δεις στις photo που έχει ανεβάσει στην σχετική κατηγορία.

Κι εγώ θα συμφωνήσω για την κάσα των Screenline, ως κάτοχος μιας Jago. Έχει ωραίο design και είναι σχετικά διακριτική, με αθόρυβο μηχανισμό.
Ωστόσο δεν έχω δει τη Majestic...

Γιάννη αν δεν κάνω λάθος έχεις την Οthello 110.
Οπότε Σάκη μπορείς να τη δεις στις photo που έχει ανεβάσει στην σχετική κατηγορία.

Κι εγώ θα συμφωνήσω για την κάσα των Screenline, ως κάτοχος μιας Jago. Έχει ωραίο design και είναι σχετικά διακριτική, με αθόρυβο μηχανισμό.
Ωστόσο δεν έχω δει τη Majestic...
Χαρη,και εσυ πρωινος βλεπω φιλε:a0210:,
Μετα τις 11 μαλλον θα εχω νεα στο νημα με το powerbuy
Καλημέρα,-bye-

Δημητρη η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω καν εχω δει τον προβολεα που θα παρω!! απ το λιγο που ξερω μια που εκλεισα την othello flat vision η διαφορα απο 1 σε 1.2 δεν ειναι και φοβερη...κανω λαθος;-bye-

Κοίταξε Σάκη, με δεδομένο ότι πρακτικά όλοι οι σύγχρονοι προβολείς που κυκλοφορούν στην κατηγορία των 1080p είναι τουλάχιστον αξιοπρεπέστατοι, και ότι θα είναι ο πρώτος σου προβολέας (ή κάνω λάθος; ), δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα.

Όσο για τα πανιά, το λιγότερο gain μεταφράζεται σε λιγότερο φως μεν, αλλά (συνήθως) και σε καλύτερη συμπεριφορά όσο αφορά τη γωνία θέασης, το hot spotting, κτλ.

Δεν έχω δει τον Sony για να ξέρω πραγματικά πόσο φως βγάζει, ειδικά σωστά ρυθμισμένος, και δεν ξέρω και τον χώρο σου, οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά για την καταλληλότητα του πανιού. Πάντως, για τις 105" που μιλάμε, λογικά θα είσαι ΟΚ και με gain 1.

Χαρη,και εσυ πρωινος βλεπω φιλε:a0210:,
Μετα τις 11 μαλλον θα εχω νεα στο νημα με το powerbuy
Καλημέρα,-bye-
Στη δουλειά είμαι!:builder:

Καλημέρα και σένα. Περιμένoυμε νέα σου για το pb!

Απάντηση: Re: Ερώτηση για οθόνη Majestic

οχι απλα η δικη μου(ξερεις ποια εχω)
ειναι high contrast matte gain1 .ειναι super με οτι προβολεα την δοκιμασα-bye-
την γνωμη μου ειπα και επισης ειπα αν καποιος γνωριζει περισσοτερα απο πανια ας πει αυτος.
απο πανια εγω δεν.....
Johny, έχεις δει τον προβολέα που θα πάρει ο Σάκης σε οθόνες με διαφορετικά gain?

Έχεις δει τις συγκεκριμένες οθόνες;

Κοίταξε Σάκη, με δεδομένο ότι πρακτικά όλοι οι σύγχρονοι προβολείς που κυκλοφορούν στην κατηγορία των 1080p είναι τουλάχιστον αξιοπρεπέστατοι, και ότι θα είναι ο πρώτος σου προβολέας (ή κάνω λάθος; ), δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα.

Όσο για τα πανιά, το λιγότερο gain μεταφράζεται σε λιγότερο φως μεν, αλλά (συνήθως) και σε καλύτερη συμπεριφορά όσο αφορά τη γωνία θέασης, το hot spotting, κτλ.

Δεν έχω δει τον Sony για να ξέρω πραγματικά πόσο φως βγάζει, ειδικά σωστά ρυθμισμένος, και δεν ξέρω και τον χώρο σου, οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά για την καταλληλότητα του πανιού. Πάντως, για τις 105" που μιλάμε, λογικά θα είσαι ΟΚ και με gain 1.

Καλημέρα Δημήτρη,
Απόσταση πανιού με προβολέα, περιπου 4,6 μ(ισως και λιγοτερο αν δεν τον βαλω τελικα σταθερο), αποσταση θεασης 4,4. Εχεις δικιο, ειναι ο πρωτος μου προβολεας και δεν θα τα ειχα βγαλει περα στο ψαξιμο μου χωρις το forum..:a0210: