Ερώτηση για παντρεμενους: H γυναίκα σας παιζει παιχνιδια στην κονσόλα σας?

Παλαιότερα που υπήρχε χρόνος έπαιζε μόνη της διάφορα platforms και μαζί ότι είχε σχέση με ξύλο... mortal kombat, final fight κτλ

Εγω εχω να σας πω μια αλλη ιστορια. Η μανα ενως κολλητού μου περιπου 55 χρονων επαιζε doom στο pc και εσφαζε αβερτα zombies:flipout:

Re: Απάντηση: Ερώτηση για παντρεμενους: H γυναίκα σας παιζει παιχνιδια στην κονσόλα σ

Τι ειπες τωρα???? :D:D:D

Πραγματικα εχω κι εγω την απορεια τι "ομαδικα" παιχνιδια υπαρχουν, που μπορουν να παιξουν αντρας κ γυναικα! :idea:

(οχι τιποτα αλλο, να το εχω κι εγω σαν δικαιολογια οποτε μου πει τιποτα...:jester:)

...ασε Πάνο, ρώτα και κανέναν άλλο, ούτε να ακούσει για pc και οτιδήποτε άλλο ηλεκτρονικό, έλα τώρα ομως με τον μικρό που τον ταϊζει μπροστά στο pc βλέποντας ...τηλεόραση και με ρωτάει που έχω "γράψει", την Dora the little exlporer:flipout::flipout:

Η καλύτερη περίπτωση είναι να παίζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι με τους κολλητούς σου ......................................

και οι γυναίκες να είναι σε άλλο δωμάτιο!!!!!!!!!:music-smiley-005:

Ο Crash αρεσε σε μια πρωην μου και παιζαμε εν'αλλαξ τις ζωες!
Επεισης τα Adventure με συζητηση για επιλυση γριφων.
Η Lara Croft ειναι και αυτη μια επιλογη.
Τελος και το G.T. ειναι καλη ιδεα! Δωστης μια SL παρε εσυ ενα Mini και τρεχα να την πιασεις!

Εμείς παίζουμε αρκετά συχνά pro στο ps2, αλλά μόνο συμπαίχτες. Μια φορά που ήθελε να παίξουμε αντίπαλοι (έχει και θράσος!) έφαγε 7 μπαλάκια από την Αρειανάρα και δεν ξαναμίλησε (και εμένα δε μου μιλούσε την υπόλοιπη μέρα!).Και το crash bandicoot παίζει. Και φυσικά Sims στο pc.

Ρωταω ως ασχετος, γιατι εως τωρα επαιζα μονος μου κυριως παιχνιδια με αυτοκινητα.
Υπαρχουν παιχνιδια οπου δυο παιχτες ταυτοχρονα αναλαμβανουν καποια αποστολη κλπ. δηλαδη οχι ο ενας εναντιον του αλλου που συμβαινει στα παιχνιδια αυτοκινητου ?
Με αυτα που γραφετε, καταλαβα πως ναι αλλα ας το επιβεβαιωσετε.
Μηπως ολα λιγο ως πολυ εχουν αυτη τη δυνατοτητα?
(πχ. καταλαβα οτι στο PRO δεν παιζεις μονος σου εναντιον μιας αλλης ομαδας αλλα μπορεις να εχεις και συμπαιχτη εναντιον της κονσολας. Αν ειναι ετσι τοτε βαζεις τη γυναικα σου τερματοφυλακα και .... εχεις ετοιμο τον καυγα:furious3:)

Η γυναίκα μου παίζει κάποια puzzle games στο Wii και τα Bejweled και Zuma από τα arcade του 360. Επίσης της αρέσουν τα hack and slash τύπου Baldur's Gate Dark Alliance. Κάποια στιγμή ασχολήθηκε με το Age of Mythology στο PC αλλά της φάνηκε πολύ πολύπλοκο και δύσκολο και το παράτησε.

Δεν της αρέσουν καθόλου τα shooter και απορεί γιατί μου αρέσει to gore και η βία στα games. Γενικά προτιμάει παιχνίδια που δε θέλουν να απομνημονεύεις combos και να πρέπει να πατήσεις 8 κουμπιά για να παίξεις.

Ρωταω ως ασχετος, γιατι εως τωρα επαιζα μονος μου κυριως παιχνιδια με αυτοκινητα.
Υπαρχουν παιχνιδια οπου δυο παιχτες ταυτοχρονα αναλαμβανουν καποια αποστολη κλπ. δηλαδη οχι ο ενας εναντιον του αλλου που συμβαινει στα παιχνιδια αυτοκινητου ?

To Gears of War, κάποια στο Wii και τα hack and slash όπως το Baldur's Gate Dark alliance.

Εμενα (δεν ειναι γυναικα μου ακομα) παιζει Wii Sports, Super Mario Games (ισως επειδη το ονομα μου ειναι Μαριος), επισης Forza 2 στο XBox360 με τη τιμονιερα που πηρα προσφατα, καθως και με τα δυο DS Lite που εχουμε. :smile:

Τωρα με το Assassin's Creed προβλεπω να γινει θεατης! :drummer:

Εγω εχω να σας πω μια αλλη ιστορια. Η μανα ενως κολλητού μου περιπου 55 χρονων επαιζε doom στο pc και εσφαζε αβερτα zombies:flipout:

ΟΕΟ!! Αυτό όντως θα ήθελα να το δω! Γυναίκα και μάλιστα 50+ να παίζει FPS.

Νομίζω πιο κοντά στις γυναίκες ειναι wii τύπου παιχνίδια. Μπορεί πάλι να κάνω και λάθος

Στην δική μου περίπτωση της αρέσουν παιχνίδια όπως το Baldurs Gate, LOTR, Shrek...
Το παν είναι η κονσόλα και η TV να έχουν υψηλό WAF (Wife Acceptance Factor) ;)

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!!!

Λοιπόν, εμένα η σύζυγος δεν παίζει και δεν θέλει να παίξει (αγχώνεται με τα πολλά κουμπάκια του PS3), αλλά της αρέσει πολύ να παρακολουθεί εμένα και να βοηθάει όπως μπορεί.

Η καλύτερή της είναι να παίζω Need For Speed Carbon και να με ενημερώνει κατά τη διάρκεια της κούρσας για τη θέση στην οποία είμαι, πόσο μένει μέχρι το τέλος, που βρίσκονται οι άλλοι κλπ. Βέβαια δεν λείπουν και σχόλια του τύπου "μα καλα πως τρέχεις έτσι, ζαλίζομαι που σε βλέπω..." ή "πάρε αμάξι με άλλο χρώμα, αυτό που έχεις δεν μου αρέσει...", αλλά κατά τα άλλα της αρέσει...

Να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά !!!

Εγω δεν θελω PS3, και μενω χωρίς bluray:smash:,γιατι μετα δεν θα μπορω να την ξεκολλάω απο το PS και δεν θα εχει ουτε φαί:popcorn: ουτε TV ουτε... "τα καλά του Συζυγικου βιου"...:HTEHEH56:..:antlers::music-smiley-005:

Εμένα δεν θέλει να παρακολουθεί.
Θέλει καράτε - ξύλο κτλ. ? Μήπως προσπαθεί να μου πει κάτι ??? :music-smiley-005:

Πάντως ακόμη δεν της έχω αγοράσει κανένα παιχνίδι........Κλασικός Έλληνας. :fahne90:
Assasin's Creed είναι αυτό πως να το αφήσω από τα χέρια το ριμαδο-pad ???

Αν και όχι παντρεμένος , η κοπελιά μου στο pc της παίζει αρκετά, ιδίως flash games στο internet και παιχνίδια τύπου sim.
Πολλές φορές κολλάει άσχημα , αλλά έχει πλάκα !

Όταν είμασταν με τη γυναίκα μου φοιτητές είχε δείξει ενδιαφέρον για adventure games του στυλ Monkey Island :grinning-smiley-043 .Kάθε τόσο ζήλευε επίσης και έπαιζε και καμιά πίστα warcraft..... Τώρα πλέον μια και η δουλειά της είναι να βρίσκεται μπροστά από μια οθόνη 10 ώρες τη μέρα δεν τα αγγίζει ούτε για πλάκα!! Τουλάχιστον δεν με ενοχλεί όταν παίζω εγώ!!! (Βεβαια μετο Assassin's Creed κολλάει καμιά φορά να το βλέπει στο πανί και όλο και με βοηθάει στο Runaway 2 αλλά κατά τα άλλα με αφήνει ήσυχο :coool: )

Η δικιά μου γυναίκα αν και δεν είναι μεγάλη fan των games, της αρέσουν τα racing games και κυρίως τα Need for Speed στο PC.

Τώρα που πήρα PS3, έχουμε φάει κόλλημα και οι δύο με το Guitar Hero III! Έχει ο καθένας το δικό του carrier mode και παίζουμε εναλλάξ μέχρι το πρωί...