Ερωτηση για philips garbo

valantis

New member
11 April 2010
51
thessaloniki
Οπως θα ειδατε και στον τιτλο ο προβολεας μου ειναι αρκετα παλιος, αφου διαμορφοσα τον χωρο στο σπιτι ειπα να τον ξαναβαλω, θελω να τον συνδεσω με το htpc μου. οι εξοδοι που εχει ειναι για pc, s-video, rca, και Pr/Cr, η καρτα γραφικων μου ειναι η ati radeon hd 7870, εχει εξοδους hdmi, dvi. dvi ανταπτορα to pc εχω αν παρω ανταπτορακι hdmi to pc θα εχω λετε καλυτερη αναλυση; πιο πολυ τον θελω για θεαση ταινιων, ξερω οτι η τεχνολογια του ειναι ξεπερασμενη, ωστοσο οι ιντσες ειναι αυτες που προκαλουν. και ειναι σχεδον καινουργιος με διαρκεια ζωης λαμπας 6000 ωρες εχει παιξει μονο 360.
Ευχαριστω εκ των προταιρων για την βοηθεια σας.

Με VGA (αυτή που λες PC) να τον συνδέσεις, στις υπόλοιπες εισόδους παρεμβαίνει ο scaler του προβολέα, ο οποίος θολώνει σημαντικά την εικόνα...

Η εξοδος τις καρτας γραφικων ειναι dvi και εχει ανταπτορα dvi to vga και στον προτζεκτορα κουμπονει vga δεν θα χει προβλημα με θαμπωματα ε;

Αν δώσεις την ανάλυση που έχει ακριβώς ο προβολέας (850κάτι επί 480 νομίζω ήταν; ) θα δεις την πιο καθαρή εικόνα που έχεις δει ποτέ από το μηχανάκι σου... ;)

Επειδη ολα εχουν πλεον δρομολογηθει και ο projector θα τοποθετηθει την Πεμπτη, η συνδεση τελικα θα γινει με καλωδιο που βρηκα μετα απο αρκετο ψαξιμο και ειναι dvi to component. Λογικα θα παρει την καλυτερη δυνατη εικονα. Αν υπαρχει καποια γνωμη, θα ημουν υποχρεωμενος. Ευχαριστω.

το link απο το καλωδιο που βρηκα ειναι αυτο http://www.cable-shop.gr/30281.htmlο: περιμενω γνωμες απο τους εξπερ του αθληματος :)

Last edited by a moderator: