ερώτηση για πρόταση

koutelos1

New member
7 July 2008
44
θα ήθελα μία φωτογραφική που να έχει καλό zoom ευρυγώνιο φακό και να τραβάει αξιοπρεπώς τη νύχτα. Δε ξέρω αν τα περιφράφω σωστά αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας έως 300ευρώ

θα ήθελα μία φωτογραφική που να έχει καλό zoom ευρυγώνιο φακό και να τραβάει αξιοπρεπώς τη νύχτα. Δε ξέρω αν τα περιφράφω σωστά αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας έως 300ευρώ

Λιγο παραπανω δωσε και παρε την miniSLR Olympus 420 με το φακο 14-42, και καθαρισες.

Λιγα παραπανω λεφτα, λιγο μεγαλυτερο μεγεθος και βαρος, πολυ καλυτερες επιδοσεις.

Στα 299 είναι η Olympus.

Σε ενδιαφέρει κάτι εύχρηστο, με πολλές δυνατότητες? Για γράψε λιγάκι παραπάνω για τη χρήση της.........................

κάτι εύχρηστο, δηλαδή μικρό σε μέγεθος και αρκετούς αυτοματισμούς γιατί δεν είμαι και ο πιο μερακλής αλλά να έχει και καλούδια

Οπότε πας για compact.

Canon 870IS που θα σε καλύψει και στο ευρυγώνιο και Panasonic TZ6 (με 12x zoom και υπερευρυγώνιο παρακαλώ).

Είναι και οι δύο στα πλαίσια της τιμής που θέλεις.

Για slr καλύτερη περίπτωση η Ε520 έναντι της Ε420, με 40 ευρώ παραπάνω έχει σταθεροποίηση στον αισθητήρα (δλδ για κάθε φακό). Και με άλλα 100 (440 δλδ) έχεις το διπλό κιτ, με τους 14-42 και 40-150. Βέβαια η 420 είναι πολύ μικρή σε διαστάσεις.

Σαν κάτοχος της canon ixus 870 δεν μπορώ να πω ότι έχω τρελαθεί, μιά και έχω και την Canon 400d SLR που κάνει πολύ καλύτερα την δουλειά της, αλλά είναι φυσικά πιό ογκώδης.
Αλλά για σταθερά θέματα είναι (η ixus 870) αρκετά καλή. Αν την βρεις σε καλή τιμή προτίμησε την. -bye-