Ερώτηση για Samsung 37m86

http

New member
10 September 2007
2
Patra
Καλημέρα σας και συγχαρητήρια σε όλους για το forum.
Έχω μια απορία και πιστεύω ότι κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει. Σκέφτομαι να αγοράσω (έχω καταλήξει κατά 99%) την Samsung 37m86b ή 37m87b .
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι η οθόνη glossy (γυαλιστερή) σε σχέση με άλλες και αν δημιουργεί πρόβλημα στην θέαση (αντανακλά το φυσικό φως ή φως από λάμπα ;). Ρωτάω γιατί ενώ 'έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο μοντέλο, διάβασα κάτι τέτοιο πρόσφατα και με έβαλε σε σκέψεις...
Ευχαριστώ από πριν για την οποιαδήποτε απάντηση.:ears:

Οχι, δεν εχει τετοιο προβλημα. Αυτο υπαρχει μονο σε πανελς των plasma. -bye-

Re: Απάντηση: Ερώτηση για Samsung 37m86

Οχι, δεν εχει τετοιο προβλημα. Αυτο υπαρχει μονο σε πανελς των plasma. -bye-

Πανο σε επιασα αδιαβαστο γιατι η οθονη της M86 εχει ειδικο καλυμα που αυξανει την αντιθεση αλλα δημιουργει και ανακλασεις. Ειναι κατι σαν την τεχνολογια "Crystal Brite" αν εχεις δει κανενα laptop τετοιο.

Δες την από κοντά. Σε κάποια μοντέλα της Samsung συμβαίνει αυτό που λες. ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερώτηση για Samsung 37m86

Πανο σε επιασα αδιαβαστο γιατι η οθονη της M86 εχει ειδικο καλυμα που αυξανει την αντιθεση αλλα δημιουργει και ανακλασεις. Ειναι κατι σαν την τεχνολογια "Crystal Brite" αν εχεις δει κανενα laptop τετοιο.

Και για ποιο λογο βαλανε τετοια πραγμα σε πανελ LCD??? :slapface:

Re: Απάντηση: Ερώτηση για Samsung 37m86

+1 και αρκετες θα ελεγα

Last edited:
Ρε παιδιά ποιό glossy panel και βλακείες?Αφού η 37άρα Μ86/7 δεν έχει Super Clear Panel όπως η 40άρα,46άρα και 52άρα.Επίσης έχει μειωμένο κοντράστ!!!Ρε γιάννη εσύ ενημερωμένος άνθρωπος να μην το ξέρεις αυτό!!!?????

Χμ, ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. :chinscratch: Αν κατάλαβα καλά μάλλον δεν θα έχω τέτοιο πρόβλημα στις 37''. Θα προσπαθήσω να την δω και από κοντά, αν και λίγο δύσκολο να την βρεις στη επαρχία:AFADF0:
Πάντως αν κάποιος την έχει αγοράσει πολύ ευχαρίστως θα άκουγα την γνώμη του...