Ερώτηση για SAMSUNG fw

spiros_k

New member
5 July 2007
17
Φίλοι θα ήθελα τα φώτα σας σε κάποιο θέμα που προέκυψε με το μοντέλο LE37M86B. Συγκεκριμένα μετά από ψάξιμο αρκετών εβδομάδων για ποιοτική 37" σε λογικό κόστος, κατέληξα στο συγκεκριμένο μοντέλο. Τη στιγμή όμως που ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω έπεσε στην αντίληψη μου το προβλημα με τo firmware που διορθώνει και τα τρια bugs που έχει η τηλεόραση (1080p/24-EDID, movieplus, freeview). Άλλες τηλεοράσεις έχουν firmware 1000, άλλες 1008, άλλες 1013...ένα χάος! Το βέλτιστο φυσικά είναι το 2000 που το έχουν όσες αγοράζονται, τουλάχιστον στην Αγγλία, από τέλος Ιουνίου...Βέβαια εκεί μιλάνε και για ασύρματη αναβάθμιση (airwaves upgrade) μέχρι τον Σεπτέμβριο. Επειδή στο Ελλαδιστάν κάτι τέτοιο είναι άγνωστο γνωρίζει κανείς με τι firmware διατίθεται το συγκεκριμένο μοντέλο αυτή τη στιγμή; Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει θύρα USB η αναβάθμιση γίνεται μάλλον από την HDMI... το ερώτημα είναι αν μπορεί να γίνει η αναβάθμιση, σε περίπτωση που την πατήσουμε με παλιό firmware, με κάποιο τρόπο από τον τελικό χρήστη ή θα πρέπει να σταλεί στην Fourlis με έξοδα του κατόχου (βράσε ρύζι...)...Γνωρίζει κανείς αν το firmware μπορεί να αναγνωρίστει από κάποιο στοιχεία της συσκευασίας ή χωρίς να ανοίξει η τηλεόραση πριν αγοραστεί; Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το πρόβλημα; Φοβάμαι ότι υπάρχει πλήρης αδιαφορία από την Fourlis για το θέμα και μάλλον πάω για άλλο μοντέλο...

Υ.Γ. Παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς κάποια έγκυρη μηχανή αναζήτησης για συγκρίσεις HDTV ας την αναφέρει.

Φίλε Σπύρο καλωσήρθες στην μεγάλη παρέα μας!!!

λοιπόν όσον αφορά την Samsung θα το ερευνήσω και θα απαντήσω-αν όχι αύριο-τις επόμενες μέρες...

όσον αφορά την μηχανή αναζήτησης-που ρωτάς-ομολογώ ότι δεν είμαι ο πλέον ειδικός...έχουμε κάτι τρομερά ψαχτήρια...

για βοηθήστε παιδιά....

Re: Απάντηση: Ερώτηση για SAMSUNG fw

Φίλε Σπύρο καλωσήρθες στην μεγάλη παρέα μας!!!

λοιπόν όσον αφορά την Samsung θα το ερευνήσω και θα απαντήσω-αν όχι αύριο-τις επόμενες μέρες...

όσον αφορά την μηχανή αναζήτησης-που ρωτάς-ομολογώ ότι δεν είμαι ο πλέον ειδικός...έχουμε κάτι τρομερά ψαχτήρια...

για βοηθήστε παιδιά....

Νάσο σε ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλοσώρισμα. Θα περιμένω νέα σου. Όσον αφορά την μηχανή αναζήτησης μια πολύ ενδιαφέρουσα: zettavolt.co.uk

Νάσο δεν είναι μόνο ο Σπύρος που περιμένει νέα γι' αυτό το θέμα. Ενδιαφερόμαστε και οι ήδη κατέχοντες αυτή την τηλεόραση για αναβάθμιση του firmware. Οποιαδήποτε πληροφορία θετική (ή αρνητική) ευπρόσδεκτη.

Καλησπέρα...

λοιπόν οφείλω μια απάντηση...

μίλησα-σήμερα-τηλεφωνικά με το τεχνικό τμήμα της Samsung θέτοντας τους το θέμα με το firmware...

μου είπαν ότι αγνοούν οτιδήποτε σε σχέση με αυτό το θέμα και ότι δεν τους έχει ενημερώσει κανένας για τίποτα...

ως εκ τούτου φίλοι μου ΔΕΝ τίθεται θέμα αναβαθμίσεων από την Samsung στην χώρα μας...