Ερώτηση για SmartWi

Costas_S

Senior Member
23 November 2006
679
Limassol, Cyprus
Καλημέρα,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το SmartWi και μετά από μια μικρή έρευνα μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την εμβέλεια του σε κλειστους χώρους(και συγκεκριμένα από όροφο σε όροφο). Βασικά θα έχω τo MasterBox στο ισόγειο και τις 2 client κάρτες σε 1ο όροφο και σοφίτα αντίστοιχα....Υπάρχει πιθανότητα να δουλέψει σωστά; Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο; Θα δούλευε καλύτερα αν έβαζα το MasterBox στον 1ο όροφο;
έχει να προτείνει κάποιος κάποια άλλη(ασύρματη) λύση;

Ευχαριστώ

Καλημέρα,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το SmartWi και μετά από μια μικρή έρευνα μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την εμβέλεια του σε κλειστους χώρους(και συγκεκριμένα από όροφο σε όροφο). Βασικά θα έχω τo MasterBox στο ισόγειο και τις 2 client κάρτες σε 1ο όροφο και σοφίτα αντίστοιχα....Υπάρχει πιθανότητα να δουλέψει σωστά; Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο; Θα δούλευε καλύτερα αν έβαζα το MasterBox στον 1ο όροφο;
έχει να προτείνει κάποιος κάποια άλλη(ασύρματη) λύση;

Ευχαριστώ

Χρησιμοποίησα το SmartWi στο εξοχικό ... Δίνει μια χαρά σήμα σε 3 δέκτες σε κλειστούς χώρους (είναι στον 1ο σε κλειστό χώρο και δίνει σήμα στο ισόγειο σε 2 διαφορετικά σημεία - επίσης κλειστοί χώροι) μια χαρά.

Απλά πρόσεξε τι version είναι. Απο την version 8 και μετά έχει καλύτερη εκπομπή και λήψη....

Καλή Ανάσταση

Φίλιππος

Χρησιμοποίησα το SmartWi στο εξοχικό ... Δίνει μια χαρά σήμα σε 3 δέκτες σε κλειστούς χώρους (είναι στον 1ο σε κλειστό χώρο και δίνει σήμα στο ισόγειο σε 2 διαφορετικά σημεία - επίσης κλειστοί χώροι) μια χαρά.

Απλά πρόσεξε τι version είναι. Απο την version 8 και μετά έχει καλύτερη εκπομπή και λήψη....

Καλή Ανάσταση

Φίλιππος

Thanx Φίλιππε, πολύ κατατοπιστικός, να είσαι καλά!!!

Καλό Πάσχα!!!

Προτιμότερο είναι επίσης η κεντρική μονάδα να τοποθετηθεί στον 1ο Οροφο αντι του ισογείου .

Ενημερωτικά, αγόρασα το Smartwi με V8 client cards και δουλεύει άψογα(προς το παρόν τουλάχιστον, μην το ματιάσω) με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που έχω δοκιμάσει (masterbox στο ισόγειο, client card σε 1ο όροφο, 2ο όροφο και σοφίτα και εναλλάξ)...Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να υλοποιήσει κάτι παρόμοιο...

Last edited:
φιλε καλησπερα
θα ηθελα καποιες πληροφοριες γι'αυτό και με τι αποκωδικοποιητες το χρησιμοποιησες και απο που το πηρες
ευχαριστω

φιλε καλησπερα
θα ηθελα καποιες πληροφοριες γι'αυτό και με τι αποκωδικοποιητες το χρησιμοποιησες και απο που το πηρες
ευχαριστω
dream 800 & commander 8600+7600+7500+yumatu αψογα και το εχει satsonix.gr

Ενημερωτικά, αγόρασα το Smartwi με V8 client cards και δουλεύει άψογα(προς το παρόν τουλάχιστον, μην το ματιάσω) με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που έχω δοκιμάσει (masterbox στο ισόγειο, client card σε 1ο όροφο, 2ο όροφο και σοφίτα και εναλλάξ)...Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να υλοποιήσει κάτι παρόμοιο...

Καλορίζικο και καλές θεάσεις !!

ευχαριστω για την απαντηση οσον αφορα τους δεκτες αλλα ρε παιδια για την smartwi που θα την βρω και σχετικα με τις version (πχ τι ειναι το v8 client)

Πάρτε το περισσότερο σαν πικρία παρά σαν αγανάκτηση ή βρύσιμο.

Μα να μην βρώ έναν που να πουλάει σε παραπλήσιες τιμές με τα μαγαζιά του εξωτερικού;
Μα να μην βρώ έναν που να με καλύψει στην στραβή;
Μα να μην βρώ έναν που ότι λέει ή γράφει να ισχύουν;

Re: Απάντηση: Ερώτηση για SmartWi

Όποιος αγοράζει εξοπλισμό απο ελληνικά καταστήματα είναι...χαλβάς!

:a0210:Αμα βρεις ακρη, απο Κορεα,Ταιβαν κατευθειαν.
Οχι ο χαλβας,ο εξοπλισμος.