ερωτηση για σπασιματακια σε HD καναλια

Re: Απάντηση: Re: ερωτηση για σπασιματακια σε HD καναλια

Πληροφοριακά: Τα σπασίματα δεν οφείλονται στην εκπομπή των καναλιών, ούτε ο Κατρειν τα αναπαράγει με τέτοιον τρόπο.
Σου συνιστώ να επανεγκαταστήσεις το λογισμικό και αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, τότε δοκίμασε με το original firmware.
Αν συμβαίνει το ίδιο, τότε είναι προβληματικός ο δέκτης που έχεις και πρέπει να σταλεί στο service.

μηπως θυμασαι τον τροπο να βαλω την κανονικη 1,05, εχω την 1,05 aaf τωρα, αν θυμαμαι καλα πρεπει να βαλω καποια αλλη πρωτα

Mαλλον κατι δεν παει καλα με το συγκεκριμενο κομματι.
Κ εγω εχω καθρειν με φροντιερ πιατο και 8 lnb (4 βλεπει ο καθι ακομα) και δεν υπαρχει το παραμικρο σπασιμο στα HD, ουτε καν στα γραμμενα στον σκληρο.
Ακολουθησε τις συμβουλες του Αλεξανδρου και αν δεν παιξει πηγαινε στην αντιπροσωπεια να το δουν εκει

εκανα τις δοκιμες αλλα τιποτα, του περασα και την 1.05 την κανονικη, αλλα παλι τα ιδια, τεσπα πριν τον παω για service, μπορειτε οσοι τον εχετε να δειτε στο σημα στα HD το stregth και το quality σε τι ποσοστο ειναι? για να συγκρινω μηπως και κανω δουλεια με καλυτερα lnb (πχ mti).

Αν υπάρχει η δυνατότητα δοκίμασε τον δέκτη σε κάποια άλλη εγκατάσταση.

-> 50 και 95% τα σήματα σε μένα.

το εκανα αλεξ εχω 2 εγκαταστασεις, τα σηματα μου ειναι 55-60 το πρωτο και 95-99 το δευτερο, οποτε μαλλον παει για service, θα περιμενω να δω κι αλλα ποσταρισματα απο αλλα παιδια μεχρι το βραδυ και αυριο μαλλον θα τον παω