Ερώτηση για subwoofer

Κώστα, τελικά το Σ/Κ πήγαμε εκδρομή με τη γυναίκα μου και έτσι δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα γιατί γυρίσαμε αργά χθές το βράδυ. Αν προλάβω θα το κάνω κανά μεσημέρι μέσα στην εβδομάδα. Πάντως όπως και να έχει θα ενημερώσω. Το δικό σου guide θα ακολουθήσω!

Τωρα το DOUBLE BASS ενεργοποιηται εφ οσον εχουμε τα μπροστινα μεγαλα και μονο τοτε -με επιλογη βεβαια on off - εαν εχουμε τα εμπρος ΜΙΚΡΑ η επιλογη double bass "γκριζαρει" στο μενου και δεν μπορεις να την ενεργοποιησεις ,αυτο συμβαινει στον 807 δεν ξερω για τους Pro

Λογικό το Double Bass να εμφανίζεται σαν επιλογή μόνο όταν τα ηχεία είναι large. Όταν δεν είναι large, τα μπάσα τους θα βγαίνουν αναγκαστικά μόνο από το sub, οπότε δεν τίθεται θέμα double. Γιαυτό στο μενού εμφανίζεται γκριζαρισμένο, αλλά on.. ;)

Λογικό το Double Bass να εμφανίζεται σαν επιλογή μόνο όταν τα ηχεία είναι large. Όταν δεν είναι large, τα μπάσα τους θα βγαίνουν αναγκαστικά μόνο από το sub, οπότε δεν τίθεται θέμα double. Γιαυτό στο μενού εμφανίζεται γκριζαρισμένο, αλλά on.. ;)

Kάτι ανάλογο έχει και η Pioneer. Υπάρχει για το υπογούφερ η επιλογή [plus] ή οποία είναι ενεργή μόνο όταν έχεις δηλώσει τα εμπρός large.

Πάντως ξεκινάει άμεσα! Τελικά αυτό το θέμα με το large vs small έχει πολύ ζουμί!

Μία γενική ερώτηση πρώτα. Διάβασα το thread από την αρχή και ψιλομπερδεύτηκα..

Μόλις πήρα το yamaha NS-SW700 και το έχω με 4x emphassis25 , 1 emphassis C5, και για ενισχυτή τον denon 3310.

Εγώ πρώτα δήλωσα τα ηχεία μου small (τα είχα large πριν το sub) και μετά έτρεξα το audyssey. --Θα δοκιμάσω και αυτό που λες Βλάχο για large καθώς οι οδηγίες λένε αυτό ακριβώς που είπες και θα πω αν έχει διαφορά.-- Το θέμα μου είναι πως μετά το audyssey πρέπει να κάνω κάτι άλλο?? Πρέπει να ξαναλλάξω κάτι??

Το sub έχει πάνω του ένα διακόπτη που λέει "high cut" και πάει από 40-140Hz. Σε ποιά θέση πρέπει να μπει??

Μπορείτε γενικά να με βοηθήσετε με τις ρυθμίσεις??