Ερώτηση για σύνδεση καλωδίων

ospyros

New member
25 January 2008
4
Γίνεται να συνδέσω στο PS3 80GB ταυτόχρονα και το HDMI και το AV Καλώδιο ,ώστε να οδηγό τον ήχο στον ενισχυτή που έχω από τις εισόδους με τα RCA ? :music-smiley-004:

ναι

διαλεγεις
video output - HDMI
audio output - AV(ετσι πρεπει να την λεει την αναλογικη)

Πρέπει να γίνεται αλλά θα ακούς δικάναλο ήχο. Ο ενισχυτής δεν έχει είσοδο οπτικής ίνας;

Γίνεται να συνδέσω στο PS3 80GB ταυτόχρονα και το HDMI και το AV Καλώδιο ,ώστε να οδηγό τον ήχο στον ενισχυτή που έχω από τις εισόδους με τα RCA ? :music-smiley-004:

Χρόνια Πολλά!
Αυτό που ζητάς δυστυχώς δεν γίνεται έτσι απλά! Η θα έχεις την HDMI ήχο και εικόνα ταυτόχρονα ή αναλογικό ήχο και εικόνα μέσω των καλωδίων που έχουν όλα τα PS3!
Μπορεί να υπάρχουν κάποιες λύσεις (τύπου box converter) που αφορούν στον διαχωρισμό του Audio και του Video στην HDMI και μετατροπή σε analog audio (RCA) αλλά δεν το έχω ψάξει!

Edit : Τι λέτε βρε παιδιά! Γίνεται και δεν το ήξερα; Για να το ψάξω λίγο!!!!!!!!

Last edited:
Χρόνια Πολλά σε όλους !!!
Και η απάντηση είναι: Γίνεται… πως δεν γίνεται ?

Καλή χρονιά σε όλους.Το καλύτερο είναι HDMI με τηλεόραση και οπτική ίνα με ραδιοενισχυτή-bye-

Το καλύτερο είναι HDMI με ενισχυτή και ενισχυτή προς τηλεόραση πάλι με HDMI.

Αλλά μήπως είμαστε :offtopic: ? Aπό ότι φαίνεται, ο ενισχυτής του φίλου δεν έχει τίποτα από όλα αυτά.

Ο ήχος του PS3 μπορεί να μεταφερθεί μόνο μέσα από ένα καλώδιο την φορά!!!
Ή μόνο από την HDMI ή μόνο από RCA ή μόνο από οπτική!
Υπάρχει όμως μερικές φορές ή απλούστατη ανάγκη να ΜΗΝ ανοίγει κάποιος κάθε φορά που θέλει να βάλει σε λειτουργία το PS3 τον ενισχυτή του για να ακούσει ήχο! Ούτε είναι πρακτικό κάθε φορά να αλλάζει τις ρυθμίσεις εξόδου του ήχου από το PS3 . :grandpa:
Σε αυτή τη περίπτωση μόνο ένα splitter HDMI και ένας μετατροπέας HDMI σε RCA λύνει το ζητούμενο πρόβλημα, ...αλλά κοστίζει μερικές δεκάδες έως εκατοντάδες παραπάνω!