ερωτηση για συνδεση pc με tv (sony w3000)

arkan1102

New member
9 March 2007
61
jamaica
χαιρετω ολα τα μελη του club και σας συγχαιρω ολους για την δουλεια που κανετε στην ενημερωση "νεογνων" στο πεδιο της ψυχαγωγιας.
σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω την sony w3000 το επομενο διαστημα,και η χρηση της θα ειναι για οθονη pc (ταινιες,παιχνιδια,τηλεοραση,web)συμφωνειτε ή διαφωνειτε?
εχω δυο αποριες βασικα και :grandpa:αφου μου δινετε το χωρο και τον χρονο θα σας τις εκθεσω:afro:.
1)ειμαι κατοχος της

Μοντέλο
xfx 8800 GTS 320MB HTDP
Σύνδεση
PCI Express 16x

Τύπος Chipset
NVIDIA

Chipset
G80

Μέγιστη Ανάλυση
2560 x 1600

Μνήμη
320 MB

Engine Clock
500 MHz

Memory Clock
1600 MHz

Memory Interface
320 bit

RAMDAC
400 MHz

Ειδικά Χαρακτηριστικά
HDTV ready. TV Out. Dual DVI. 2nd VGA.

μεχρι εδω ολα καλα μπορει να συνδεθει η καρτα με την tv μεσω hdmi?
2)o pc ειναι συνδεδεμενος με ενισχυτη και στην συνεχεια με 5.1 ηχεια, ο ηχος οταν θα συνδεθει με την tv θα μπορει να ερχεται απο τα ηχεια του ενισχυτη.
ταπεινες αποριες δεχονται περηφανες απαντησεις :BDBDG54::firstprize:

Καταρχάς σου λέω πως δεν είμαι ειδικός, δεν έχω ασχοληθεί με σύνδεση pc σε tv.

1) Αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, πρέπει να δεις αν υποστηρίζει HDCP η tv από το hdmi. Επίσης θα θες και έναν adaptor dvi-hdmi
2) Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Αφού τώρα έχεις ήχο, γιατί μετά να μην έχεις; Αφού μόνο εικόνα θα στείλεις (μέσω dvi). Ο ήχος θα εξακολουθεί να πηγαίνει όπως τον πήγαινες.

ευχαριστω για την απαντηση φιλε.θα ηθελα και την γνωμη σας για την επιλογη της συγκεκριμενης tv ως οθονης pc για χρηση που προανεφερα.

εγω εχω την 6600GT και εχει εξοδο DVI και HD με το στρογγυλο βυσμα και με εναν adaptor που μου εχουν δωσει που βγαζει R G B και audio

η καλυτερη συνδεση ειναι dvi to hdmi ή η δευτερη?