Ερωτηση για συνδιασμο AV με δικαναλο

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
989
πως μπορω να τον συνδεσω στον AV για να ακουω οταν θελω μουσικη; Τα ηχεια που εχω συνδεση στον AV ειναι kilps rf 52 τα μπροστινα.

Ο ενυσχητης ο δικαναλος που εχω ειναι ο pioneer A 335 (βεβαια παλιο κοματι το ειχα φερει απο γερμανια το 90).

Γίνετε να συνδεθεί σαν τελικος και πως (χαζομαρα λεω:::)

Last edited by a moderator:
kblachos ο av είναι ο denon 1910.

Τον pioneer τον χρησιμοποιούσα παλια σαν av στην τηλεόραση.

Αν γίνη, θα πρέπει το ρυθμιστικό του pioneer να ειναι ανοικτό για να ελέγχω την ένταση απο τον πολυκάναλο;

kblachos o pioneer έχει εισοδο με rca. Είχα συνδεμένη προτού παρω τον AV την τηλεόραση για να την ακουω απο τον ενισχυτή.
Ο av ειναι ο denon 1910.

Ενισχυτές με γεφυρωμένες τις εξόδους προενίσχυσης με εκείνες των εισόδων τελικών σταδίων (συνήθως τις ονομάζουν Power Amp out και Power Amp in)

Το διάβασμα μάλλον κάνει καλό, ο ενισχυτής πίσω εχει γέφυρες, αυτό σημαίνει οτι αφερόντας τις γέφυρες μπορεί να δουλέψει σαν κανονικός τελικός.

Και πως γίνετε η συνδεσμολογία με τον denon;

Ελπίζω να μην σας κουράζω.

Πέτρο δεν μπορείς να κάνεις συνδιασμό ανάμεσα στον Denon και τον Pioneer. Ο denon δεν έχει preout που είναι απαραίτητη.

ΥΓ. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς τα σημεία στίξης στα γραπτά σου γιατί είναι πολύ δύσκολο να βγεί νόημα.

kαλησπερα φυλε mr_rebelos .συγνωμη αν σε παιδευω στη γραφη,
ειναι οπως λεμε μαθε γερο γραμματα

δηλαδη πρεπει να αλλαξω AV; (πανε τα λεφτουδακια μου .) και δεν εχει
κληση χρονο

ο pioneer κανει για αυτη τη δουλια ;

αντε για καινουργιο αν .

για τον pioneer vsx-1021 τη λες αξηζη .(υπαρχει κριση σημερα δυσκολα )

αρκετα για σημερα σε ζαλισα

Πέτρο καλησπέρα. Δεν με παιδεύεις φίλε μου απλά είναι δύσκολο να βγάλεις νόημα.
Στο θέμα σου τώρα για να κάνεις αυτό που θες πρέπει να αλλάξεις ενισχυτή με έναν που να διαθέτει pre out. Το θέμα βέβαια είναι αν αξίζει να κάνεις αυτή τη κίνηση για να χρησιμοποιήσεις τον pioneer.

mr_rebelos σε ευχαριστω πολυ .αυτο βασικα ρωταω αξηζη τον κοπο η οχι.

γιατι διαφορετικα πρεπει να παω σε ενυσχητη AV, αξιας περιπου στα 1000 ευρω.

θα δω διάφορα ; τα ηχεία μου είναι τα klips re 52 τα μπρόστινα, όταν θά παίζει ο δικάναλος σε μούσικη ,η ακομα και στής ταινίες;;;

καί ποιόν av προτίνεται ,από οτι κατάλαβα η έξοδος preout είναι χρήσημη

αρκετά σας κούρασα

mr_rebelos απο τόνους τα πάω καλά ; δυσκολευώμε λίγο (αυτά παθένεις άμα μαθαίνεις μεγάλος τούς υπολόγιστες μετά τά σαράντα τον επιάσα είμαι 53
λίγο παπούς χαχα)

Εσύ θα κρίνεις αν αξίζει. Έχεις και τους δυο ενισχυτές σπίτι. Άκουσε τους και δες αν υπάρχουν διαφορές.
Εγώ στην θέση σου πάντως θα καθόμουν στα αυγά μου εκτός και αν είχα την όρεξη να διαθέσω αρκετά χρήματα. Αν θες να κάνεις σωστή δουλειά θα πρέπει να τους αλλάξεις και τους 2 ενισχυτές και να ακολουθήσεις αυτά που γράφω εδώ .

Συμφωνώ και εγώ.
Ακoλουθώντας αυτά που προτείνει ο Συντονιστής παραπάνω, κατάφερα επί τέλους να ακούσω αυτό που επιθυμούσα από το σύστημά μου, και μάλιστα με το παραπάνω.
Είμαι και εγώ στην ίδια ηλικία με εσένα και το χόμπι μου ήταν είναι και θα παραμείνει η μουσική. Δυστυχώς όμως Home theater και μουσική δεν παντρεύονται αν δεν ρήξεις αρκετό χρήμα.
Ξεκινάς λοιπόν με την αγορά όσο γίνεται χαμηλότερου κόστους ενός av με έξοδο προ ενίσχυσης, και προσπαθείς να ρίξεις όλο το βάρος στην αγορά δικάναλου.
Οι παλιότεροι θα θυμούνται ότι για τον σκοπό αυτό υπήρχαν στην αγορά av ενισχυτές με μόνο τα βοηθητικά κανάλια (βλέπε πχ Yamaha) και σε συνδυασμό με τον δικάναλο δημιουργείτο ένα αξιοπρεπέστατο Home cinema σύστημα. Όμως (από ότι φαίνεται για οικονομικούς κυρίως λόγους), σταμάτησε η παραγωγή τους. Σκοπός των εταιρειών από ότι φαίνεται είναι να αλλάζουμε κάθε χρόνο και έναν ενισχυτή.