Ερωτηση για τα καναλια του Euro1080

fchef

Senior Member
14 February 2008
470
Παιδια λεω να αγορασω την καρτα euro1080 με περιπου 70 ευρω
http://hisat.com/proddetail.php?prod=CAREURO1080
Εχω μπερδευτει ομως σχετικα με τα καναλια του. Υπαρχουν 2 καναλια HD1 & HD3 στον Eutelsat 7 η μονο το HD1 εκπεμπει κανονικα και το αλλο περιστασιακα?

Εστειλα mail στο μαγαζι αυτο αλλα με μπερδεψε περισοτερο γιατι αναφαρει και το HD2 το οποιο ομως απο οτι ξερω ειναι για καλωδιακα δικτυα.
Οποιος γνωριζει ας μου πει τι γινεται και αν αξιζει η συνδρομη.
Ευχαριστω

Παιδια λεω να αγορασω την καρτα euro1080 με περιπου 70 ευρω
http://hisat.com/proddetail.php?prod=CAREURO1080
Εχω μπερδευτει ομως σχετικα με τα καναλια του. Υπαρχουν 2 καναλια HD1 & HD3 στον Eutelsat 7 η μονο το HD1 εκπεμπει κανονικα και το αλλο περιστασιακα?

Εστειλα mail στο μαγαζι αυτο αλλα με μπερδεψε περισοτερο γιατι αναφαρει και το HD2 το οποιο ομως απο οτι ξερω ειναι για καλωδιακα δικτυα.
Οποιος γνωριζει ας μου πει τι γινεται και αν αξιζει η συνδρομη.
Ευχαριστω

το hd1 και hd3 παιζουν

Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ακόμα και το demo σταμάτησε τις μεταδόσεις του.
Συνεπώς υπάρχουν μόνο τα HD1 και HD3.

Για το αν αξίζει η συνδρομή, ας σου απαντήσει κάποιος που έχει άποψη.

ευχαριστω παιδια, θα την παραγγειλω και θας σας πω και εγω εντυπωσεις

Και τι δείχνουν αυτά τα κανάλια βρε παιδιά? Έχει τίποτα το ενδιαφέρον ή απλά για να λέμε ότι βλέπουμε HD??

Το HD3 δείχνει κονσέρτα κλασσικής μουσικής που έχουν ενδιαφέρον..για όσους ενδιαφέρονται για το είδος. Το HD1 δείχνει ακόμη και μπάλα (βελγικό πρωτάθλημα νομίζω) αλλά σε γενικές γραμμές ειναι μαλλον αδιάφορο. Εχω φίλο που έχει ...την πρώτη κάρτα στην Ελλάδα, απο το 2004 με τον δεκτη που ήταν μόνο mpeg2 και ειχε χρυσοπληρώσει ενώ την εποχή εκείνη δεν έβγαινε στην Αθήνα με λογική διάσταση πιάτου το κανάλι (τωρα βλέπει με άλλο δέκτη βέβαια). Τα 70 ευρώ είναι για μέχρι τα τέλη 2010 ή κάνω λάθος;

Αν και το πιάνω το πακετάκι, σπάνια κάνω zapping εκεί.
Οπως είπε και ο Voreios συνήθως το HD1 έχει διάφορα αθλητικά και το HD3 κυρίως μουσική.
Για μένα δεν αξίζει...μόνο αν θέλει κάποιος σώνει και καλά να βλέπει HD στην καινούργια του wide tv.
hd1j.jpg

hd2.jpg