Ερώτηση για τηλεοράσεις

KaterinaV

New member
31 October 2013
5
Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω μια 40αρα για απλή καθημερινή χρήση. Μπορώ να δώσω μέχρι 400€. Είδα μια Turbo-X 39αρα με 350€ και χτες μια Samsung UE40EH5000 με την ίδια τιμή. Έχει κάποιος κάποια συμβουλή ή κάποια άλλη πρόταση? Ευχαριστώ

Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω μια 40αρα για απλή καθημερινή χρήση. Μπορώ να δώσω μέχρι 400 . Είδα μια Turbo-X 39αρα με 350 και χτες μια Samsung UE40EH5000 με την ίδια τιμή. Έχει κάποιος κάποια συμβουλή ή κάποια άλλη πρόταση? Ευχαριστώ

Εννοειται samsung, η turbo x ειναι μια αγνωστου ταυτοτητας τηλεορασης με μια ονομασια Turbo x

Κατασκευαζεται στο εργοστάσιο της Philips. Από πλευράς χαρακτηριστικών είναι πολύ καλή. Είναι το όνομα πιο σημαντικό από τα χαρακτηριστικά? Επίσης είναι φυσιολογικό ότι μια Samsung 40αρα είναι τόσο φτηνή?

καλημέρα,
η samsung σειρα UE δεν ειναι μοντελο 2013. Ειναι μοντελο 2011 και για την δουλεια που θελεις ειναι μια χαρα ... επισης η samsung εχει πολυ καλο media player οποτε εαν εχεις εξωτερικο δισκο και σου δωσουν καποια σειρα η εργο θα το δεις μια χαρα ... για 50 ευρω διαφορα θα επερνα samsung με κλειστα μαια χωρις καν να ξερω τι ειναι η turbox. ... xmmm τωρα που κοιταξα στο skroutz ειναι στα 350 ευρω περιπου κοιτα και εσυ http://www.skroutz.gr/s/442020/Samsung-UE40EH5000.html

Sotiriadisc, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Μου έκαναν δώρο μου είπαν πριν από λίγο την TurboX οπότε λέω να στη στείλω στους γονείς μου που έχουν μια 26αρα LG και θα πάρω μόνη μου τη Samsung.

Κατασκευαζεται στο εργοστάσιο της Philips.

Ναι μεν είναι ΤurboX αλλά κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Χ εταιρείας , κλασσική ατάκα πωλητή για να πιάσει τον πελάτη κορόιδο. Έτσι την πάτησε ένας ξάδερφος μου και του πούλησαν ένα laptop της κακιάς ώρας.

Κατασκευαζεται στο εργοστάσιο της Philips. Από πλευράς χαρακτηριστικών είναι πολύ καλή. Είναι το όνομα πιο σημαντικό από τα χαρακτηριστικά? Επίσης είναι φυσιολογικό ότι μια Samsung 40αρα είναι τόσο φτηνή?

H Philips έχει εξαγοραστεί απο Κινεζική εταιρία και δεν είναι πιά Α ποιότητας τηλεόραση. Η δε TurboX φτιάχνεται φασόν σε κάποιο εργοστάσιο στην Κινα και ο καθένας κολάει πάνω το δικό του σήμα, πχ Telefunken. Θα σου προτείνω μιά Sony http://www.skroutz.gr/s/3181264/Sony-KDL-40R470.html και μια LG http://www.skroutz.gr/s/3135131/LG-42LN5400.html

Sotiriadisc, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Μου έκαναν δώρο μου είπαν πριν από λίγο την TurboX οπότε λέω να στη στείλω στους γονείς μου που έχουν μια 26αρα LG και θα πάρω μόνη μου τη Samsung.

Μπορείς να την πας πίσω και να την ανταλλάξεις με κάποια απο αυτές που σου προτείναμε:idea:

Last edited by a moderator:
Θα συμφωνήσω με τις πιο πάνω προτάσεις. Δηλαδή LG LN5400, Samsung F5000 και Sony R470 οι οποίες είναι οι καλύτερες επιλογές σε LCD μέχρι τα 400 ευρώ.

Μπορείς να την πας πίσω και να την ανταλλάξεις με κάποια απο αυτές που σου προτείναμε:idea:
Καλή ιδέα αλλά ο μπαμπάς μου αν και 80 φέρεται ως τρίχρονο και την άνοιξε ήδη...Να σου πω για απλά κανάλια που παρακολουθούν μια χαρά θα είναι και θα χαρεί και από την μεγάλη εικόνα.

Re: Απάντηση: Ερώτηση για τηλεοράσεις

Θα συμφωνήσω με τις πιο πάνω προτάσεις. Δηλαδή LG LN5400, Samsung F5000 και Sony R470 οι οποίες είναι οι καλύτερες επιλογές σε LCD μέχρι τα 400 ευρώ.

Καθώς έχω πρόβλημα χώρου και οι 42αρες δεν χωράνε πάω αναγκαστικά για τη Sony. Ή να μείνει στην εικόνα και η Samsung UE40EH5000? Ευχαριστώ

Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω μια 40αρα για απλή καθημερινή χρήση. Μπορώ να δώσω μέχρι 400 . Είδα μια Turbo-X 39αρα με 350 και χτες μια Samsung UE40EH5000 με την ίδια τιμή. Έχει κάποιος κάποια συμβουλή ή κάποια άλλη πρόταση? Ευχαριστώ

καλημερα εννοειτε καλυτερη η samsung!! μια χαρα σου κανει το μοντελο αυτο...

Η διαφορά 40" και 42" στο πλάτος είναι μόλις 5 εκατοστά. Οι τρεις πιο πάνω έχουν πλάτος μικρότερο από ένα μέτρο.

Το ερωτημα ειναι αναποδο !
Ειναι φυσιολογικο μια turbo x να εχει την τιμη μιας samsung?
OXI βεβαια γιατι θα επρεπε να ειχε 150 ευρω
Οι παρατηρητικοι θα θυμουνται οτι τα turbo x στο ξεκινημα τους ειχαν φτηνες τιμες αλλα μετα την καταστροφη του κτιρίου στην Σολωνος πηραν την ανηφορα και εχουν τις ιδιες τιμες με επωνυμα. Μοναδικο προσον τους το μπλα μπλα των πωλητων!
Δες πληκτρολογιο turbo x και microsoft 17 το ενα 20 το αλλο,σε σχολιασμο με τον πωλητη μου ειπε το εξης σοβαρο: 3 ευρω ειναι ενας καφες για ορισμενους !