Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω μια 40αρα για απλή καθημερινή χρήση. Μπορώ να δώσω μέχρι 400 . Είδα μια Turbo-X 39αρα με 350 και χτες μια Samsung UE40EH5000 με την ίδια τιμή. Έχει κάποιος κάποια συμβουλή ή κάποια άλλη πρόταση? Ευχαριστώ
Κατασκευαζεται στο εργοστάσιο της Philips.
Κατασκευαζεται στο εργοστάσιο της Philips. Από πλευράς χαρακτηριστικών είναι πολύ καλή. Είναι το όνομα πιο σημαντικό από τα χαρακτηριστικά? Επίσης είναι φυσιολογικό ότι μια Samsung 40αρα είναι τόσο φτηνή?
Sotiriadisc, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Μου έκαναν δώρο μου είπαν πριν από λίγο την TurboX οπότε λέω να στη στείλω στους γονείς μου που έχουν μια 26αρα LG και θα πάρω μόνη μου τη Samsung.
Καλή ιδέα αλλά ο μπαμπάς μου αν και 80 φέρεται ως τρίχρονο και την άνοιξε ήδη...Να σου πω για απλά κανάλια που παρακολουθούν μια χαρά θα είναι και θα χαρεί και από την μεγάλη εικόνα.Μπορείς να την πας πίσω και να την ανταλλάξεις με κάποια απο αυτές που σου προτείναμε:idea:
Θα συμφωνήσω με τις πιο πάνω προτάσεις. Δηλαδή LG LN5400, Samsung F5000 και Sony R470 οι οποίες είναι οι καλύτερες επιλογές σε LCD μέχρι τα 400 ευρώ.
Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω μια 40αρα για απλή καθημερινή χρήση. Μπορώ να δώσω μέχρι 400 . Είδα μια Turbo-X 39αρα με 350 και χτες μια Samsung UE40EH5000 με την ίδια τιμή. Έχει κάποιος κάποια συμβουλή ή κάποια άλλη πρόταση? Ευχαριστώ
Κατασκευαζεται στο εργοστάσιο της Philips. Από πλευράς χαρακτηριστικών είναι πολύ καλή. Είναι το όνομα πιο σημαντικό από τα χαρακτηριστικά? Επίσης είναι φυσιολογικό ότι μια Samsung 40αρα είναι τόσο φτηνή?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.