100
και όχι δεν ανεβάζω τίποτα
όποτε θέτε τα κοντράρουμε
και όχι δεν ανεβάζω τίποτα
όχι δεν δείχνω τίποτα
μείνετε στα λεγόμενα μου
με αποκαλείς ψεύτη ?
η άπλα κακό κριτή ?
ρε πουλάκι μου κατέθεσα τις εμπειρίες μου και απο τις 2
στο τελικό αποτέλεσμα που ακόμα στην αγορά είναι dvd h canon προσφέρει ΣΑΦΩΣ καλύτερο αποτέλεσμα
δεν θα αγόραζα την xl2 σήμερα
εάν τα θές όλα δίνεις 10 χιλιάρικα
και παίρνεις ότι βρεις μπροστά σου
Α επειδή τώρα διαβασα για την outdoor χρήση λάβε υπ' όψην σου ότι η canon έχουν γενικά πρόβλημα με την υγρασία.
Να πω και εγώ την άποψή μου. Αν μας ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα να έχει πιο φιλμική εικόνα, θα έλεγα να πας προς panasonic μεριά. Και όχι σε λύση AVCHD αλλά σε λύση DVCPro HD σε P2. Panasonic AJ-HVX201. Με μια p2 κάρτα 32GB την βρίσκεις στο σύνολο στα 5000 ευρώ. Και είσαι έτοιμος για λήψη. Για εμένα η πιο τίμια επαγγελματική λύση σε HD σήμερα. Και αν η έλλειψη αλλαγής φακού ακούγεται κάπως, τότε μπορείς να πάρεις και έναν brevis αντάπτορα και να βάλεις όποιο φωτογραφικό φακό θες.
Τώρα αναφορικά με το παραπάνω debate ανάμεσα στις canon και τις jvc, εγώ θα διάλεγα χαλαρά την jvc. Θα γύρναγα σε ProHD, και μετά θα έκανα downconvert σε SD και τότε θα έκανα τη σύγκριση. Έχοντας κάνει το ίδιο ακριβώς και με την panasonic μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η jvc θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα από οποιοδήποτε SD. Ακόμα και από broadcast camcorder.
Τέλος για μια πιο φτηνή λύση HD θα πρότεινα και το HDV σαν format, και θα πήγαινα σε SONY λύσεις (παρόλο που δεν τη συμπαθώ σαν εταιρία, εντούτοις στα επαγγελματικά δείχνει καλύτερη αξιοπιστία, σε αντίθεση με τα consumer που είναι για κλάμματα). Πιστεύω ότι με 2000-2500 euros βρίσκεις καλά μοντέλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.