Ερώτηση για το M.D.K. των MAGMA

dpoly

Senior Member
19 June 2006
317
Αθήνα
Θέλω να παραγγείλω το συγκεκριμένο CD των Magma, αλλά στο plya.com το βρίσκω με διαφορετικές τιμές (25 και 32 ευρώ) χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι διαφορές έχουν.

Πρέπει να προσέξω κάτι - και από την άλλη δεν είναι λίγο ακριβό;

όχι απλώς έχει, αλλά είναι μακράν ο μαγκμα ειδικός (και στις εκδόσεις εννοείται)

Λοιπόν από εδώ που ειναι η εταιρία των ίδιων των Magma το προμηθεύεσαι με 18,80Ε. Δεν υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές . Κι αν ναι , αυτή είναι η επίσημη .

Πρέπει να το παραγγείλεις...
Στις παρουσιάσεις θα βρεις ένα καταπληκτικό αφιέρωμα του Δημήτρη Ν. που με έβαλε και εμένα στο κόλπο "magma", (αν δε το ξέρεις ήδη.)

Είναι ακριβό όμως, εγώ μετά από ψάξιμο το βρήκα στη ΓΑλία με συνολικά έξοδα 15Ε, ψάξε και στο ebay

Εννοείται ότι έχω ήδη διαβάσει το κείμενο του Ντοκ και από κει πήρα αφορμή για να το ψάξω περισσότερο.

Προχωράω σε παραγγελία.

Thanks!

δεν θα χάσεις...
κομματάρα δισκάρα.
Κι αν πάρεις και το dvd ...θά πάθεις

Ακου τι διαβασα προχθες και σε θυμηθηκα!!!!!

Στη Eurovision λαμβανει μερος η Γαλλια με ενα τραγουδι που εχει γραψει ο Sebastien Tellier (αν το γραφω σωστα).
Ειχε και ενα γνωστο προσφατα ο τυπος.
Και στο βιογραφικο του ηταν τονισμενο οτι ειναι γιος ενος απο τους βασικους των Magma.

"Ωχ " ειπα..
"Αν το δει αυτο ο Δημητρης θα σαλταρει....ή θα κατσει να δει Eurovision!!!!!":flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Ερώτηση για το M.D.K. των MAGMA

Ακου τι διαβασα προχθες και σε θυμηθηκα!!!!!

Στη Eurovision λαμβανει μερος η Γαλλια με ενα τραγουδι που εχει γραψει ο Sebastien Tellier (αν το γραφω σωστα).
Ειχε και ενα γνωστο προσφατα ο τυπος.
Και στο βιογραφικο του ηταν τονισμενο οτι ειναι γιος ενος απο τους βασικους των Magma.

"Ωχ " ειπα..
"Αν το δει αυτο ο Δημητρης θα σαλταρει....ή θα κατσει να δει Eurovision!!!!!":flipout::flipout:

Κατ' αρχήν θέσπιση αντικειμενικής ευθύνης , εκτός των όσων προβλέπονται ειδικώς στον νόμο , δεν υπάρχει για όλα τα θέματα . Αρα ο μπαμπάς δεν μπορεί να ευθύνεται για τις τυχόν εγκληματικές πράξεις του γιού

Κατα δεύτερον εάν ο γιός έχει το ίδιο επίθετο με τον μπαμπά , λέει ψέμματα. Tellier στους Μagma δεν υπήρξε ποτέ :Banane0: