Ερωτηση για το Στρατο.

Re: Απάντηση: Ερωτηση για το Στρατο.

Κάπου ανάμεσα στα 250 italodisco βιντεοκλιπ, χεχεχε -bye-

Σοβαρα τοσα πολλα εχουν ανεβει εκει?:D

Και να φανταστεις οτι εξαφανιστηκαν και καποιο αλλοι που ανεβαζαν και αυτοι!

Σοβαρα τοσα πολλα εχουν ανεβει εκει?:D

Και να φανταστεις οτι εξαφανιστηκαν και καποιο αλλοι που ανεβαζαν και αυτοι!

Εντάξει, υπερέβαλλα ολίγον, είναι μόνο 211!!!!!

Καλα αν δεν εφευγα φανταρος,το italo disco θα ξεπερνουσε το νημα "το βιντεοκλιπ της ημερας"σε λιγο καιρο για την πλακα:flipout:

Παρουσιάστηκε πρόσφατα ο κουμπάρος του αδερφού μου και του έκαναν κόμπλα για το κινητό επειδή είχε, λέει, κάμερα. Έχε το στο νου σου.

Καλό επίσης θα ήταν να πάρεις κάποια βασικά φάρμακα μαζί όπως Panadol, depon κλπ.

Κάτι άλλο απαραίτητο όταν πήγα εγώ (Ναυτικό) ήταν το... χαρτί υγείας.

Για τα κινητά με ή χωρίς κάμερα
Εφόσον απαγορεύονται
Θα έπρεπε πρώτα από όλα να απαγορεύονται για τους μόνιμους
Αλλά όλοι οι μόνιμοι έχουν ότι κινητό μπορείς να φανταστείς.

Φυσικά την παραπάνω ‛εξυπνάδα’ μην την πεις στο στρατό ;-)

Μα δεν είδες διαφήμιση η Cosmote, με φαντάρους και μόνιμους? Να παραγγείλεις κεμπάμπ στη μέση του πουθενά, σου λέει.

Μα δεν είδες διαφήμιση η Cosmote, με φαντάρους και μόνιμους? Να παραγγείλεις κεμπάμπ στη μέση του πουθενά, σου λέει.

Και όχι μόνο αυτό, συνεχίζει το σποτ και λέει: Έχει σήμα, σήμα καμπάνα...!!

Να δεις τί καμπάνα θα σου ρίξουν έτσι και σε πετύχουν με τη σακούλα με τα σουβλάκια στο χέρι......!!!!

Λοιπόν όποιος τολμήσει και σχολιάσει τη βαζελίνη του Send έχει από τώρα 1 εβδομάδα BAN στα μαγειρεία του AVClub!!:flipout::flipout::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Παλιός μάγειρας ............ οπότε μπορώ άφοβα να την σχολιάσω .......... Κε Γενικέ? τι μάρκα ήταν?:BDGBGDB55:

Παίδες, οι κάλτσες του στρατού ήταν πολύ καλές.
Όσα παιδιά έφερναν δικές τους, πάθαιναν μυκητίαση.

Ακριβώς, το επιβεβαιώνω κι εγώ, στο πρώτο πλύσιμο είχαν εξαφανισθεί!!:FSGSFGS4:

Να πω και εγώ 1-2 πραγματάκια που ίσως βοηθήσουν (γιατί έχω πλησιάσει στον να πάω στρατό αλλά ακόμη είμαι έξω :P)
1. Μωρομάντιλα, πασπαρτού για χρήσεις που έξω από το στρατό δεν μπορείς να φανταστείς
2. Πάτους όσο πιο αναπαυτικούς μπορείς (από βισκοελαστικό υλικό είναι πολύ καλοί και με νορμάλ τιμή αν παραγγείλεις από internet)
3. Πούδρα για τα πόδια (παίζουν και φαρμακευτικές/αντιβακτηριδιακές)
4. Camel κλασσικό βερνίκι για τις αρβύλες. Αν έχεις και ένα αναπτήρα τύπου zippo ανάβεις τον αναπτήρα κάτω από το μεταλλικό κουτάκι μέχρι να γίνει ρευστό σχεδόν όλο το βερνίκι. Με προσοχή να μην καείς έτσι όπως είναι υγρό το περνάς στην αρβύλα το βράδυ και το δέρμα σπάει αρκετά ώστε να μην σε χτυπήσουν πολύ.
5. Ένα ισοθερμικό tshirt (ορειβατικά είδη) μπορεί να σε σώσει από κρύο κλπ αν και φέτος μάλλον θα είναι ζεστός χειμώνας.
6. Μικρός φακός
7. Λουκέτα (νομίζω 3 μικρά, 3 μεγάλα αν θυμάμαι ότι μου είχαν πει)
8. Επιθέματα για κάλους

1. Μωρομάντιλα, πασπαρτού για χρήσεις που έξω από το στρατό δεν μπορείς να φανταστείς

:grinning-smiley-043To χίλιες και μία χρήσεις είναι λίγο, πολύ λίγο...
(μακράν ο γρηγορότερος τρόπος να βγάλεις κάπνα από κάτι αρχαία g3a3...:rifle:)

ΑΓΔ που δεν έχει πάει φαντάρος. Ντροπή μας και μετά λέμε για υπουργούς.
Απαράδεκτον!!!!!!

:D :D :D

στο φόρουμ της μονάδας όμως θα είναι απλό junior member κι όχι ΑΓΔ.

:FSGSFGS4::damnyou:

Ρε σεις μη με παρουν στο ψιλο αν κραταω τετοια πραματα:hahaha:

(για τα μωρομαντηλα κτλ...)

Η δεξιά τσέπη στο γόνατο του παντελονιού χωράει άνετα μια μωρομαντλοθήκη των 72... Και χρειάζεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....

Καλα αν ειναι θα παρω και κατι τετοιο.Μπορει οντως να χρειαστει.

Ρε σεις μη με παρουν στο ψιλο αν κραταω τετοια πραματα:hahaha:

(για τα μωρομαντηλα κτλ...)

Όχι δεν θα σε πάρουν στο ψιλό, έτσι και πέσει σύρμα ότι έχεις μωρομάντηλα θα σε παρακαλάνε να τους βολέψεις... ίσως από τα πιο σημαντικά πράγματα μαζί με τη πούδρα κατά τη διάρκεια της θητείας κατά τη γνώμη μου.

:grinning-smiley-043To χίλιες και μία χρήσεις είναι λίγο, πολύ λίγο...
(μακράν ο γρηγορότερος τρόπος να βγάλεις κάπνα από κάτι αρχαία g3a3...:rifle:)

Όντως, για καθάρισμα όπλου, ειδικά εξωτερικό που αφήνει και μια γυαλάδα, είναι ό,τι πρέπει. Και για δύσκολα σημεία, όπως ο φλογοκρύπτης.

Το βερνίκι του στρατού είναι μια χαρά, ούτε ζέσταμα χρειάζεται, με τη βούρτσα το περνάς και γίνεται το άρβυλο λουστρίνι.

Ego pantos ebgala oli ti thiteia me Camel kai to monadiko arnitiko poy katalava oti exei einai oti argei na malakosei tin arvila, se sxesi me to stratiotiko verniki...

Όποιος θέλει άνετη αρβύλα παίρνει ιμιτασιόν από καταστήματα στρατιωτικών ειδών (είναι ελαφρύτερη και ανετότερη). Αρκεί φυσικά να μην πέσεις σε δύσκολο λοχαγό και την πάρει πρέφα.

Μιας και τη στιγμή που μιλάμε είμαι ακόμα φαντάρος (παρουσιάστηκα Αύγουστο) έχουμε και λέμε:
  1. Μωρομάντηλα (μη διανοηθείς να καθαρίσεις το όπλο σου με τέτοιο μοναχά αν δε προλαβαίνεις να κάνεις αλλιώς).
  2. Γάντια μιας χρήσης.
  3. Κάλτσες μάλλινες όχι βαμβακερές (δίνουν πέντε ζευγάρια πάρα πολύ καλής ποιότητας).
  4. Κοντομάνικα (δίνουν τρία οπότε πέντε, έξι επιπλέον θα σου φτάσουν).
  5. Αρκετά εσώρουχα.
  6. Πάτους με ανατομικό σχήμα. Υπέφερα για αρκετό καιρό όχι από πληγές στα πόδια αλλά επειδή το πέλμα μου και ο πάτος του άρβυλου είχαν επαφή μόνο στο μετατάρσιο και στη φτέρνα. Έδωσα τσάμπα 12 ευρώ για πάτους σιλικόνης στην αρχή, άλλα 35 για ανατομικούς πάτους σιλικόνης όταν ορκίστηκα και τελικά η λύση στο πρόβλημα μου μετά από τουλάχιστον τρεις μήνες ταλαιπωρία ήταν ένα ζευγάρι αφρώδεις πάτοι και καλά από λάτεξ από το ΚΨΜ της μονάδας ς με 4,4 ευρώ. Παρεπιπτόντως ένα ζευγάρι παλιά ελληνικά στρατιωτικά άρβυλα που έχω δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που μας έδωσαν στο κέντροσε ό,τι αφορά την άνεση - τα καινούρια έχουν μια χαζή κλίση της σόλας λες και πρόκειται για γυναικεία παντοφλέ υποδήματα :damnyou:.
  7. Μην αλλάζεις άρβυλα κάθε τρεις και λίγο και πάρε το νούμερο που σου ταιριάζει. Μην πάρεις μεγαλύτερο γιατί θα πλέει το πόδι μέσα και τελικά από το περπάτημα και το βήμα θα γεμίσει πληγές. Δένε τα σφιχτά τόσο ώστε να μη σε ενοχλούν για να μην κουνιέται το πόδι και τρίβεται με το άρβυλο.
  8. Δοκίμασε όλα τα πράγματα που θα πάρεις τη πρώτη μέρα, όσο πιο σύντομα μπορείς και ό,τι δε σου κάνει πήγαινε και άλλαξέ το.
  9. Πάρε ραφτικά γιατί η ποιότητα του ραψίματος των παραλλαγών είναι κακή.
  10. Πάρε αυτοκόλλητους επιδέσμους για μικρές πληγές στα πόδια, ένα κουτάκι παυσίπονα, bepanthol, autan σε σπρέυ, ένα απολυμαντικό τζελ που χωρά στην τσέπη σου ή απολυμαντικά μαντηλάκια γιατί το πλύσιμο των χεριών συχνά είναι πολυτέλεια ακόμα και πριν το φαγητό.
  11. Κινητό χωρίς κάμερα (αν έχει φακό και ραδιόφωνο ακόμα καλύτερα).
  12. Από είδη υγιεινής τίποτα παραπάνω από τα συνηθισμένα, δηλαδή ξυριστικά, σαπούνι, σαμπουάν, αφρόλουτρο - μην πάρεις σφουγγάρι γιατί δεν θα έχεις πουθενά να το βάλεις για να στεγνώσει, νυχοκόπτη χωρίς μαχαιράκι, μπατονέτες, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα και τα συναφή.

Νομίζω πως η παραπάνω λίστα είναι κατατοπιστική.
Σε ό,τι έχει σχέση με τη συμπεριφορά στο στρατό μη δίνεις δικαιώμα σε κανέναν, κάνε ό,τι σου ζητούν οι αξιωματικοί, αν δεις πως κάτι δεν είναι σωστό συζήτα το με το διμοιρίτη σου ή με το λοχαγό σου (δε δαγκώνουν), πέρνα όσο πιο καλά μπορείς και δες το στρατό σαν κάτι αναπόφευκτο, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην κατεβάζεις γενικό.
Τέλος για την τέχνη του "φίδιάσματος" εξάσκησέ την αλλά όχι εις βάρος άλλου στρατιώτη εκτός κι αν παίρνεις εκδίκηση για κάτι :BDGBGDB55: και με τέτοιο τρόπο ώστε όχι απλά να μη σε πάρουν χαμπάρι οι ανώτεροί σου αλλά να νομίζουν πως εργάζεσαι σκληρά.

Καλή θητεία και καλός στρατιώτης και να θυμάσαι πως ό,τι κι αν γίνει οι μέρες περνάνε και με καλή παρέα περνάνε ακόμα πιο γρήγορα και πιο ευχάριστα.