ερωτηση για τον προβολεα μου 720Ρ

corfu

AVClub Addicted Member
20 October 2006
1,382
ΚΕΡΚΥΡΑ
Καλησπερα.
Εχω εναν προβολεα Panasonic PT-AE900 , με ελαχιστη χρηση, περιπου 100 ωρες στην λαμπα του με economy mode, τον ειχα αγωρασει πριν περιπου ενα χρονο στα 1100 ευρω.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ,επειδη θελω να τον πουλησω να μου πειτε ποσα περιπου αξιζει τωρα, και ποσα λεφτα να ζητησω....

ευχαρηστω πολυ

Φίλε μου χωρίς να θέλω να σ'απογοητεύσω... Τον αγόρασες εξωφρενικά ακριβά αν ήταν πριν ένα χρόνο, καθώς με 1000 ευρώ, ίσως και λιγότερα έπαιρνες το καινούριο μοντέλο, τον AX100...

Κοινώς.... νομίζω θα πρέπει να κατέβεις τουλάχιστον στα μισά λεφτά για να θεωρηθεί από κάποιον καλή αγορά. Μιλάμε δηλαδή για 500-600, ανάλογα με την κατάσταση του πάντα.

οκ... σας ευχαρηστω. Τον πουλαω 620 ευρω , τιμη συζητησημη. οποιος ενδιαφερεται ας μου πει και θα τα βρουμε στην τιμη

σημερα που τον ανοιξα για να κοιταξω το μενου του εγραφε οτι η λαμπα του εχει παιξει μονο 95 ωρες, δηλαδη δεν εχει φτασει ουτε τις 100 ωρες ... ειναι εντελως καινουριος...

ερωτηση αν τον δωσω και παρω εναν 1080Ρ απο τους σχετικα φτινους εως 1500-1600 ευρω θα δω διαφορα σε σχεση με αυτον?

απο ενα ps3 και htpc

για να καταλαβω.... η διαφορα θα ειναι εμφανης ακομα και σε εργα που ειναι σε 720Ρ ? η μονο σε αυτα που ειναι σε 1080Ρ, γιατι μεχρι τωρα η εικονα που περνω απο τα 720Ρ ειναι παρα πολυ καλη και κρυσταλινη, δεν βρισκω καποια ατελεια... ποσο καλυτερα θα ειναι με τα 1080ρ?

Η αναβάθμιση είναι γενική. Στα περισσότερα μοντέλα δεν περιορίζεται μόνο στο τσιπάκι αλλά και σε λάμπες, διαχείρηση ίριδας, οπτικά (κάποιοι) κλπ...
Έτσι προσφέρουν γενικότερα αναβαθμισμένη εικόνα σε σχέση με τους παλαιότερους...
Αν πας σε νέο προβολέα να υπολογίσεις και ένα ποσό για τη ρύθμισή του από κάποιον επαγγελματία callibrator. Εκεί μιλάμε για ΑΛΛΑ κόλπα...

εδω στην κερκυρα που βρισκομαι, αμφιβαλω αν υπαρχει καποιος .... δεν υπαρχουν στο ιντερνετ για τον καθε προβολεα ετοιμες οι καλυτερες ρυθμισεις εικονας για το καθε μοντελο?

το γνωριζω αυτο, αλλα επειδη τα εχω κανει μπαχαλο με τις ρυθμισεις στον πανασονικ μου , υπαρχει καπου να δω τις βελτιστες δυνατες ρυθμισεις γενικα? θα ηταν πολυ καλυτερες απο αυτες που εχω βαλει εγω