ερώτηση (παντελώς) άσχετου....

πολλές φορές διαβάζοντας τα διάφορα posts βλέπω οτι για να παραθέσουν μερικοί συμφορουμίτες ένα link το κάνουν απλά γράφοντας την λέξη κλειδί που έχει σχέση με το εκάστοτε θέμα χωρίς όμως να φαίντεται το link.

π.χ εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=179862&postcount=4

αυτό πως γίνεται???:o

Ο τίτλος είναι σημαντικός για όλους. Το "ερώτηση (παντελώς) άσχετου...." δεν μας βοηθάει να καταλάβουμε για τι ρωτάς. Αν όμως έγραφες "Πως βάζουμε Links?" θα ήταν - για μένα - καλύτερα. Υπάρχουν αρκετοί άσχετοι τίτλοι. Ισως θα μπορούσαν να τους διορθώνουν οι moderators.

Time is not money (its more than that)...
 
Με την ίδια λογική, καλό θα ήταν να μην επαναλαμβανόμαστε, για να μη χάνουμε και εμείς χρόνο να ξαναδιαβάζουμε τα ίδια post.

Το θέμα αυτό που προτείνεις, έχει συζητηθεί πολλές φορές στο forum. Ίσως αν έχεις χρόνο και ψάξεις, να το βρεις...
 
οκ παιδιά έχετε δίκιο...

πάντως τελευταία ενημέρωση του θέματος -πλην της σημερινής- ήταν στις 24-09-2007 ! -bye-