ερώτηση (παντελώς) άσχετου....

Ντινο που σαι. Θελω θεματακι με φωτος κλπ.

Μονο με αυτοκινητα, η ολου του οδιπορικου?

(εχω και καλο ξεκωλ. απο μονακο - ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. καμια τυχη βεβαι με το νοικιασμενο stilo που κυκλοφορουσα)

Μονο με αυτοκινητα, η ολου του οδιπορικου?

(εχω και καλο ξεκωλ. απο μονακο - ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. καμια τυχη βεβαι με το νοικιασμενο stilo που κυκλοφορουσα)

Εσυ αποφασίζεις...

ΤΟ ξεκ να ειναι μεσα...

Ντίνο άνοιξε θέμα στα ταξίδια και πέρνα τα όλα να τα δούμε !!!!!

α...
και κάτι ακόμα!

μετά απο όλα αυτά τα posts,

ναι έμαθα πως να κάνω αυτό που στην αρχή ρώτησα(είδες τι μαθαίνει ο άνθρωπας???):flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: ερώτηση (παντελώς) άσχετου....

γιατί ξύνεις πληγές??

άσε με κι εσύ στο πόνο μου γιατί πριν το φθινόπωρο του 08 δεν προβλέπεται να βγει η τετράθυρη και μάλλον θα στραφώ αλλού..:AFADF0:

αν και για να σου πω την αλήθεια το έχουν παραφτιαγμένο στην φώτο που έδωσες και μου χαλάει αρκετά την αισθητική του αυτοκινήτου!

Φτού κακά, γρήγορο τουτού αγόρι μου, το άλλο με Τοττό το ξέρεις :flipout::flipout:
Εγώ από το χρονου,θα βολεύομαι με station wagon, που ήθελα ο άχρηστος CLK Sports Coupe, με 2 μωρά:flipout::flipout:

Ντίνο welcome back!!!

Αν ξανα-έρθεις σπίτι μου και ξανα-βγάλεις φωτογραφίες χωρίς τη γραπτή άδειά μου.... Θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα... ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;;;;;

Αν ξανα-έρθεις σπίτι μου και ξανα-βγάλεις φωτογραφίες χωρίς τη γραπτή άδειά μου.... Θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα... ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;;;;;

Οχι.

Μου το εξηγεις???

Ακομη μια ασχετη (αλλα μου αρεσει)

Έχει δίκιο ο Zeb…δεν σου έχω πει να μην βγάζεις φωτο όταν βγάζει βόλτα το σκαφακι του ο Κος Μπάμπης…. (το μικρό στο βάθος...
icon10.gif
) :flipout::flipout::flipout: