Ερώτηση περί Ban και απορία για online .....

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Πως γίνεται μέλος το οποίο έχει μπαναριστεί ας πούμε την Δευτέρα βράδυ, να εμφανίζεται την επομένη, Τρίτη μεσημέρι να είναι online και να έχει Activity στο index ενώ είναι ακόμα μπαναρισμένος ?????

Νομίζω ότι πρόκειται για bug της πλατφόρμας.
Αν έπεσε το ban ενώ ήταν online, φαίνεται online συνέχεια.

Δεν είμαι σίγουρος όμως, δεν τα πολυξέρω αυτά.

Πως γίνεται μέλος το οποίο έχει μπαναριστεί ας πούμε την Δευτέρα βράδυ, να εμφανίζεται την επομένη, Τρίτη μεσημέρι να είναι online και να έχει Activity στο index ενώ είναι ακόμα μπαναρισμένος ?????

Καλα, εσενα πως σουρθε αυτο τωρα? σκοπευεις να αυτο:7SFGSFG:αριστεις?:HTEHETH63:

Απλά έχω αυτή την απορία και περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν οι διαχειριστές που λογικά θα γνωρίζουν πως λειτουργεί το vbuletin.

Νομίζω ότι πρόκειται για bug της πλατφόρμας.
Αν έπεσε το ban ενώ ήταν online, φαίνεται online συνέχεια.

Δεν είμαι σίγουρος όμως, δεν τα πολυξέρω αυτά.

μου είναι λίγο δύσκολο να το "χωνέψω" αυτό το bug.

δεν γίνεται το bug να λειτουργεί τα ξημερώματα στις 3.40 και σήμερα το μεσημέρι στις 16.10 !!!!!!

εκτός και αν έχει επιλεκτική "μνήμη".....

Οταν καποιος γινεται ban μπορει να βλεπει μονο μια κενη σελιδα χωρις κατηγοριες δηλ. το index οπως επισης και τα pm που λαμβανει απο τους administrators. Δεν ειναι bug. Ετσι λειτουργει η πλατφορμα.

Νίκο δεκτό, αλλά η ερωτησή μου δεν είναι ακριβώς αυτή........

να το αναλύσω. στην ερώτηση που έκανα πρόσθεσε στο τέλος ότι το μέλος που είναι μπαναρισμένο δεν έχει μπει καθόλου στο avclub ........

και αν δεν είναι ο ίδιος online τότε πως ο λογαριασμός του δείχνει ότι είναι online ????

Αν δεν μπηκε ο ιδιος τοτε μπηκε καποιος που μπορει να του ειχε δωσει το login του το μελος. ΚΑι εγω αν δωσω τα στοιχεια μου σε καποιον αλλον τοτε θα μπορει να μπει. Δεν σημαινει ομως οτι εχει bug η πλατφορμα και εμφανιζει οτι θελει.

και αν το μέλος δεν έχει δώσει πουθενά το login του ????????

όπως κατάλαβες πολύ καλά δεν εννοώ με τίποτα ότι έχει bug η πλατφόρμα !!!!!

Το θέμα μου δεν αφορά bug....

Ρε συ Αντωνη δεν μπορω να καταλαβω τι θες να πεις. Οτι υπαρχουν διαρροες ? Οι κωδικοι δεν μπορουν να διαρρευσουν αν δεν ειπωθουν απο στομα σε στομα μονο και μονο γιατι ειναι κωδικοποιημενοι στην βαση και ουτε ο admin δεν τους βλεπει. Δεν συζηταμε για διαχειριστες και ΓΔ κτλ.

Δεν μιλάω για διαρροή Νίκο, δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν λογαριασμός να δείχνει ενεργός όταν το μέλος δεν έχει καν ανοιχτό τον υπολογιστή του 2 μέρες !!!!!!!

και μάλιστα σου έγραψα πιο πάνω και ποια ώρα έγινε αυτό !!!!!

Και Νίκο, δεν έχεις υποχρέωση να μου απαντάς, καταλαβαίνω την καλή σου διάθεση λόγω γνώσης και σε ευχαριστώ.

Από αλλού περιμένω απάντηση....

Αν δεν μπηκε ο ιδιος τοτε μπηκε καποιος αλλος με τον λογαριασμο του. Ας αλλαξει κωδικο.

δεν με καλύπτει η απάντηση Νίκο, πως είναι δυνατόν κάποιος άλλος να μπει σε ένα λογαριασμό όταν εγώ και το κάθε μέλος δεν λέμε τον κωδικό μας ?????

Σου απαντω με την ιδιοτητα του ανθρωπου που εστησε την πλατφορμα αυτη. Αλλα σου ξαναλεω οτι αν εχει αλλαξει κατι την περιοδο που εγω παραιτηθηκα και μετα δεν μπορω να το γνωριζω απλα προσπαθω να σε ενημερωσω γιαυτα που γνωριζα.