Ερώτηση περί Ban και απορία για online .....

Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση περί Ban και απορία για online .....

Φίλε μου αν ήταν απλά μια απορία θα είχε λυθεί με την απάντηση του Νίκου του Μπαβιόλη .
Δηλαδή τόσο περίεργο είναι να μην ξέρουμε γιατί έγινε αυτό? Κι εγώ αναρωτήθηκα αλλά δεν πήρα απάντηση , δεν το έδεσα και κόμπο όμως.

Και δεν ειρωνεύτηκα,

Και ναι γιατί δεν μας λες τι ακριβός θέλεις να πεις ?

Καληνύχτα

Κώστα δυστυχώς η απορία δεν μου λύθηκε. Το έχω γράψει ξεκάθαρα.

δεν θα γράφω συνεχώς τα ίδια....

Ντίνο δεν είναι το θέμα ο Σούρλας, που ναι έχει μπαναριστεί.

Το θέμα δεν είναι το ban...

Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση περί Ban και απορία για online .....

Κώστα δυστυχώς η απορία δεν μου λύθηκε. Το έχω γράψει ξεκάθαρα.

δεν θα γράφω συνεχώς τα ίδια....

Ντίνο δεν είναι το θέμα ο Σούρλας, που ναι έχει μπαναριστεί.

Το θέμα δεν είναι το ban...

Ναι ok, συμφωνω.

Αλλα τοσα και τοσα οφτοπικ παιζουν, θα ηθελα να μαθω το γιατι

Σε εμένα το πράσινο λαμπάκι στο προφίλ του Χρήστη φαίνεται σβηστό όσες φορές και αν το κοίταξα, ενώ είχα report από μέλος ότι την ίδια ώρα είναι αναμένο.

Νίκο, το πρωί στις 10 που μπήκα πήγα να στείλω ένα πιμι και είδα ότι last activity του χρήστη ήταν στις 3.40 τα ξημερώματα. έπειτα από επικοινωνία μου ο χρήστης μου είπε ότι είχε να μπει στο club από το μεσημέρι της Δευτέρας !!!!!!! και φυσικά ότι είχε μπαναριστεί το βράδυ της Δευτέρας.......το μεσημέρι τον έδειχνε πάλι μέσα που δεν ήταν γιατί έπειτα από τηλ επικοινωνία που είχαμε ο άνθρωπος ήταν εκτός σπιτιού και έτρωγε !!!

Πιθανές αιτίες:

1. Μπορεί ένα μέλος να χρησιμοποιεί διαφορετικό browser από άλλο και να έχει να κάνει με τη διαχείρηση των cookies
2. Μπορεί να τον έχει σε κάποια λίστα, ή να του έστελνε πμ και να κόλησε ο browser
3. Μπορεί το μέλος να μπαίνει από πολούς Η/Υ και να ξέχασε κάποιον αναμένο.

Όπως και να χει κάντε ένα refresh στον browser με διαγραφή ιστορικών κλπ, και δεν νομίζω να μείνουν απορίες.

Η βάση μας δεν έχει πρόβλημα ούτε η πλατφόρμα, αν είχαν το φαινόμενο δεν θα ήταν επιλεκτικό, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, και όσο αφορά για την καθυστεριμένη απάντηση, για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να μπορείς να το αναπαράγεις, διαφορετικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

αυτό που είδα το μεσημέρι επιβεβαιώθηκε και από άλλα μέλη....

και σε ευχαριστώ για την απάντηση...

Γινεται να απαντησει καποιος σε δυο πραγματα ??

1.Για ποιο λογο εγινε banned o Σουρλας (ελπιζω να καταλαβαινουν καποιοι οτι δεν ειναι προιον κουτσομπολιστικης διαθεσης η απορια )

2.Και πιο σαφης επεξηγηση στην απορια του Εfam (εκτος αν απαντηθηκε πληρως απο τον κ.Κρυωνα ..δεν γνωριζω τα τεχνικα..αν απαντηθηκε ακυρο το δευτερο μερος )

Παρακληση ειναι φυσικα...

Γινεται να απαντησει καποιος σε δυο πραγματα ??

1.Για ποιο λογο εγινε banned o Σουρλας (ελπιζω να καταλαβαινουν καποιοι οτι δεν ειναι προιον κουτσομπολιστικης διαθεσης η απορια )

2.Και πιο σαφης επεξηγηση στην απορια του Εfam (εκτος αν απαντηθηκε πληρως απο τον κ.Κρυωνα ..δεν γνωριζω τα τεχνικα..αν απαντηθηκε ακυρο το δευτερο μερος )

Παρακληση ειναι φυσικα...

Φίλε meletov το γατί έγινε μπαν ο Σπύρος δεν αφορά το θέμα εδώ.

ας μείνουμε στα άλλα....