Ερώτηση περί φορητότητας και Micro Sim

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Καλημέρα φιλαράκια.

Η κοπέλα μου έκανε φορητότητα στη Cosmote και της έδωσαν χτες το Iphone και μία micro sim αλλά της είπαν ότι θα ενεργοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου.

Μπορώ μέχρι τότε να κόψω την τωρινή της sim της Vodafone, να την κάνω Micro sim, να συνδέσω στο Itunes το τηλ. και να το χρησιμοποιήσει κανονικά μέχρι τις 21?

Το itunes θα φλασάρει αν δει άλλο πάροχο σε 5 μέρες ή δεν παίζει ρόλο?

ΑΝ μπορώ να κάνω τα παραπάνω υπάρχει ένα εύκολος οδηγός για να κόψω την sim?

Thanks in advance!

Mιχάλη σε ευχαριστώ. Ούτε με το πάροχο έτσι, όταν κάνει activate?

Οπότε προχωράω κανονικά. Mπορώ να την κόψω με κάποιο ψαλίδι ρε παιδιά η πρέπει να αγοράσω το μηχανάκι που διαφημίζεται?

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, θυμάμαι ότι με το που το ανοίγεις για 1η φορά, ο πάροχος στέλνει στο κινητό τα στοιχεία του δικτύου του, δλδ στοιχεία για data. Πιθανότατα να τα στείλει η Vodafone λοιπόν τώρα κ μετά που θα παίζει με Cosmote, αν δεν τα στείλει αυτόματα, να πρέπει να τα περάσεις εσύ χειροκίνητα. Δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα πάντως.

Επειδή ούτε εγώ μπορούσα να περιμένω έκοψα με κοπίδι την sim της wind και δούλευε μια χαρά.

Όταν ενεργοποιήθηκε η sim του cosmote, πέρασε τα settings αυτόματα με το που συνδέθηκα στο itunes και όλα καλά

δε νομιζω οτι αρκει να το κοψεις να παρει το σχημα για να χωραει

πρεπει να κοπει με συγκεκριμμενο τροπο ωστε να κανει επαφη σε συγκεκριμμενα σημεια ...

και δεν ειναι τοσο ευκολο ...

Πρέπει να κοπεί σύμφωνα με το χώρο που υπάρχει στην υποδοχή του τηλεφώνου? Τι θα πρέπει να προσέξω όταν την κόψω? Να μην πειράξω το τσιπάκι από πίσω?

Απάντηση: Re: Ερώτηση περί φορητότητας και Micro Sim

Πρέπει να κοπεί σύμφωνα με το χώρο που υπάρχει στην υποδοχή του τηλεφώνου? Τι θα πρέπει να προσέξω όταν την κόψω? Να μην πειράξω το τσιπάκι από πίσω?

Καταρχήν, καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Όσον αφορά το κόψιμο της κάρτας, δες εδώ : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=60534

-bye-